Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- storm_raider
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Izbaciti Begovica, ako jos Pjanic zaigra, ne treba nam vise. 
Evo sve bitne scene:
[youtube][/youtube]

Evo sve bitne scene:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
"Ja te volim tribina se trese, BiH Grčku u p.... materinu odnese"
Malo poezije
Bosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Malo poezije

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
GRAH SE KRČKA, PUŠI NAM GA GRČKAdide je napisao/la:"Ja te volim tribina se trese, BiH Grčku u p.... materinu odnese"
Malo poezije![]()
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Principatus
- Kontakt:
Kristic je ponovo odradio super tekmu. Lik je lud, posebno kad gol padne. Goooooolgolgolgoooolgol... 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ja sam u deliriju, **** sve, kad smo pobijedili manje od tri razlike.
Ono što je najvaznije istaći je defanzivna igra naših igrača,uvijek su bili ispred Grčkih na svakoj lopti,u svakom duelu..Zalaganje,požrtvovanje jednostavno željeli smo ovu pobjedu više od njih,ovako moramo igrati svaku utakmicu..Sjećam se one utakmice sa Rumunijom kući 2:1 teže smo ih dobili nego sa dGrčku znači da sazrijevamo samo je bitno požrtvovanje,srce na terenu,uspjeh neće izostati..
odavno vec postavljenosuarez000000 je napisao/la:Aj nek neko stavi snimak tekme molim vas
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p2382009" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- tyler durden
- Kontakt:
JoeCelt je napisao/la:odavno vec postavljenosuarez000000 je napisao/la:Aj nek neko stavi snimak tekme molim vas
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p2382009" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel ima gdje kakav kvalitetan snimak utakmice od sinoc? da se skine il da se gleda na netu?
Jer ovo slika s BHT , je komedija zesca.

probaj ovo:tyler durden je napisao/la:JoeCelt je napisao/la:odavno vec postavljenosuarez000000 je napisao/la:Aj nek neko stavi snimak tekme molim vas
Jel ima gdje kakav kvalitetan snimak utakmice od sinoc? da se skine il da se gleda na netu?
Jer ovo slika s BHT , je komedija zesca.
http://espn.go.com/watchespn/player/_/s ... id/480901/" onclick="window.open(this.href);return false;
ili
http://espn.go.com/watchespn/index#type ... er-futbol/" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- tyler durden
- Kontakt:
Nema ovdje nista. Ajde ako izleti gdje dobro i jest, gledacu ovo tvoje 

Spahić je kralj. Kod 3-0 deset minuta prije kraja utakmice čovjek pun krvi nastavlja dalje utakmicu. Njemu i oliću kao da je jedan ćaća. Kapa dole
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ne moze njemu olic prismrdit sto se tice srcanosti ali necemo o tomebh hrvat je napisao/la:Spahić je kralj. Kod 3-0 deset minuta prije kraja utakmice čovjek pun krvi nastavlja dalje utakmicu. Njemu i oliću kao da je jedan ćaća. Kapa dole
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Da pravo kažem oliću sam davno opisao. Jedino je bokšić u njega vjerovao
sto nas opet ne zanima na temi vezanoj za bosnu i hercegovinubh hrvat je napisao/la:Da pravo kažem oliću sam davno opisao. Jedino je bokšić u njega vjerovao
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
5 remaining matches
BOSNIA-HERZEGOVINA
June 7 at Latvia
Sept 6 SLOVAKIA
Sept 10 at Slovakia
Oct 11 LICHTENSTEIN
Oct 15 at Lithuania
GREECE
June 7 at Lithuania
Sept 6 at Lichtenstein
Sept 10 LATVIA
Oct 11 SLOVAKIA
Oct 15 LICHTENSTEIN
If you look at them, Greece has an easier schedule than Bosnia. First place for Greece is not out of the question. There is always hope for Bosnia to slip up and for Greece to capitalize it.

ovi grci majke mi nisu normalni,jos kontaju da ce biti lagano prvi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Simpatiso sam malo Srbiju zbog onih momaka koji igraju poput Ivanovica ili Kolarova jer su ok ljudi,ali kad vidim ove traktoriste u gradu sevdaha kako su glupi i zbog onog paljenja zastave stvarno mi drago sto je pusaona za njih.gringobih je napisao/la:KODRO je napisao/la:u ime srba i grka ko ima neka ........
Banjaluka...
Dva poraza za obe nozdrve...
A u usta Kosovo republjik...
-
- Kontakt:
Sinoc je BL i ostali dio nebitnog entiteta dozivio jak udarac mislim da ce se dugo oporavljat od ovog..
Sto se nas tice odigrali smo utakmicu mislim najbolju odkako postoji ova repka cak mozda i bolju od one u Francuskoj, ako dobijemo u Latviji i kući dobijemo Slovake Grci mogu da ga duvaju, a ko što gledam u Litvaniji će igrat 1-1.
Sto se nas tice odigrali smo utakmicu mislim najbolju odkako postoji ova repka cak mozda i bolju od one u Francuskoj, ako dobijemo u Latviji i kući dobijemo Slovake Grci mogu da ga duvaju, a ko što gledam u Litvaniji će igrat 1-1.
-
- Kontakt:
Mislis potrebne su nam jos dvije pobjede samosamozeljo1987 je napisao/la:Sinoc je BL i ostali dio nebitnog entiteta dozivio jak udarac mislim da ce se dugo oporavljat od ovog..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.