Ko yebe igru kad smo ih pobijedili. Bravo momci. Idemo po to prvo mjesto u Wales!!
Ma svima svaka cast!!
Ofsajd.Insect_terminator je napisao/la:HR zasluzeno dobila, po meni onaj gol od Mandje je cist ali 2 - 0 je cisto ok![]()
Jbg bila je buka nisam cuo da je bio ofsajd ali recimo da nije ono bi trebao biti golDevil je napisao/la:Ofsajd.Insect_terminator je napisao/la:HR zasluzeno dobila, po meni onaj gol od Mandje je cist ali 2 - 0 je cisto ok![]()
![]()
A bilo je elemenata i za faul nad Brkicem.
Ovim putem nabijem na neku stvar javne emitere u Hrvatskoj. Sramota je da se u 21. stoljeću ne može osigurati prijenos yebene derbi skupine kvalifikacija. Pokrenuli su SPTV, forsirat će domaći sport - kad krk u bulju, eto Formule 1. Katastrofa.Kenonan je napisao/la:Sutra Halilovic i klinci igraju sa Francuzima, Dugopolje ako se ne varam.
Strasnu generaciju imamo, Halilovic, Roguljic, Basic, Dabro, da ne nabrajam dalje, jedna od jacih ekipa u Europi u ovom uzrastu. Steta sto smo vec u kvalifikacijama zapeli za Spanjolce i Francuze, obje su vrh.
Da, to me raduje, prije par dana sam pisao o racionalnosti, kao da sam naslutio istu.bh hrvat je napisao/la:Tako to rade velike i iskusne reprezentacije. Tri šanse dva gola. Neka smo i to dočekali
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
da je sinoć Periša bio umjesto Nike Srbi bi katastrofu doživjeli.Razbojnik je napisao/la:Ofanzivno je Hrvatska puno jaca.. Mandzukic, Olic, u vezi Modric i Kovacic koji mogu prenjeti loptu, sa svoje polovice.. pa i Srna se prikljucuje.. I Rakitic moze igrati ofanzivniju rolu. Jeidno je Kranjcar slabija karika, kad se Perisic vrati biti ce opasnije sa desne strane.
Srbija je jaka defanzivno, ali cim su primili rani gol bilo je jasno da nemaju sto traziti.
Copraš bezveze, Niko je odigrao na vrhunskom nivou. Nije ga išlo al' se vraćao , zatvarao, agresivan bio, a Srbi su i doživjeli katastrofu, izgubili tamo gdje su najjači...da je sinoć Periša bio umjesto Nike Srbi bi katastrofu doživjeli.
Meni je Niko drag jedan od najdražih igrača reprezentacije ali više nije onaj stari i sinoć je bio najslabija karika, opet ima par kila viška i užasno je spor, tako da se trenutno ne može porediti sa Perišićem i njegovom brzinomEngland je napisao/la:Copraš bezveze, Niko je odigrao na vrhunskom nivou. Nije ga išlo al' se vraćao , zatvarao, agresivan bio, a Srbi su i doživjeli katastrofu, izgubili tamo gdje su najjači...da je sinoć Periša bio umjesto Nike Srbi bi katastrofu doživjeli.
Tim koji dobiva se ne mijenja. Perišić je dobar igrač, al' je neodgovoran , poluprofesinalac, ima truljave zube...Ima vrhunski potencijal, al' Niko uvjek ima prednost. Tog igrača poštujem i volim kao sina, šta je on u svojoj karijeri doživio i kakve pritske pretrpio , uvjek umjeren, realna...gospodin, takav nam treba tu, bez obzira bio na klupi ili igrao. On će u Brazilu biti snaga, napravit će on još jedan dobar ugovor.M. Scofield je napisao/la:Meni je Niko drag jedan od najdražih igrača reprezentacije ali više nije onaj stari i sinoć je bio najslabija karika, opet ima par kila viška i užasno je spor, tako da se trenutno ne može porediti sa Perišićem i njegovom brzinomEngland je napisao/la:Copraš bezveze, Niko je odigrao na vrhunskom nivou. Nije ga išlo al' se vraćao , zatvarao, agresivan bio, a Srbi su i doživjeli katastrofu, izgubili tamo gdje su najjači...da je sinoć Periša bio umjesto Nike Srbi bi katastrofu doživjeli.
da sad tek vidim to za Bale-aKenonan je napisao/la:Nije nego sve na srecu, po komsijama, hrvatski sport sve ostvari na srecu![]()
Koji likovi....
Wales ce igrati sa Baleom, imao je nekakvu virozu, a i clanak mu nije najbolje, ali rekao je da ce igrati u utorak. Sa druge strane, Ramsey ima crveni, Allen i Matthews takodje nisu na raspolaganju koliko sam vidio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.