Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ah ludila braco moja mila....jos me lupaju emocije citajuci komentare,,pa mi smo sila al stvarno......odo sad lijecit mahmurluk pivom! Jao koja dominacija,,,svi smo mi BiH!!!
A Bosanci i Hercegovci danas nema pozaspale energije ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- AvantiSignora
- Kontakt:
KO bi reko...... 

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Eto.
Dadosmo im 3 gola na njihov način, i mirna Bosna. Al smo ih pobucali matero draga
maaaaa najjači smooooooooooooooooooooooooo joooooooooooooooooooooooooj
raduuuuuuj seee bosnoooooooooooooooo
PAPE, MISKE, EDIN
Dadosmo im 3 gola na njihov način, i mirna Bosna. Al smo ih pobucali matero draga

maaaaa najjači smooooooooooooooooooooooooo joooooooooooooooooooooooooj
raduuuuuuj seee bosnoooooooooooooooo
PAPE, MISKE, EDIN

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
E da, hvala ti, al me nešto yebe zvuk na dailymotion već duže vremena, kad god uključim, ništa ne čujem.JoeCelt je napisao/la:pogledaj moj potpis
U svakom slučaju hvala, pokušao sam, al ne ide. Valjda bude repriza utakmice ovo koji dan, pa stignem možda pogledati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zaslužena pobjeda. Onaj primljeni gol na kraju neka nam bude opomena za sljedece utakmice. Uživajmo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bayern@heart
- Kontakt:
ima li tih snimaka proslave po gradovima 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobro je, ipak nije bio san. 

Šuti, ja jutros pred zoru sanjam da smo završili tekmu sa Grcima 2 : 2, ja se syeb'oOTNYS_YNWA je napisao/la:Dobro je, ipak nije bio san.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I evo najave od jucer. 20 godina mi cekamo ovu tekmu i drago mi je sto su to bili Grci.bhsport je napisao/la:Napokon je svanulo, jos 12 sati do pocetka,
haaaaaaaaaajmo Bosno, Bosno, Bosno,
Haaaaaaajmo Hercegovinooooooooooo,
samo ponosno i hrabro i borbeno do zadnjeg atoma snage, idemo do pobjede momci.
Forumasi, zaboravite prepirke danas, zaboravite one koje ne mozete na forumu, danas moramo svi biti jednistveni u zelji do pobjede, vjerovati i u Safeta i u ove momke, danas moramo biti svi ko jedan.
Veceras Grcka mora pasti!
Dosta je bilo njihove srece i nafake koja traje vec 10 godina, vrijeme je doslo da se serija prekine i da fortuna predje na nasu stranu najmanje narednih deset godina.
Mi to mozemo, mi smo BiH !!!
Sinoc smo naplatili sve, onaj sugavi go na Kosevu, penale, crvene kartone, tucu u kosarci, sve sto je ikad otislo na Grcku stranu sinoc je doslo na naplatu.
Serija Helena je zaustavljenjaa i srecu preuzimamo mi, najmanje narednu deceniju.
Serija pocinje u Brazilu, gdje ova ekipa uz par pojacanja moze daleko (fali nam treci napadac).
Sinoc ne treba isticati nikoga, onakav sklad i jedinstvo odavno nisam vidio, onakvu borbu, posjed lopte i kontrolu tekme, a u pojedinim trenutcima cinili mi se da gledam Barsu na Bilinom.
Danas slavimo, sutra slavimo a vec u ponedeljak mislimo o narednoj tekmi i po prvi put u istoriji mi drzimo konce u svojim rukama i napokon smo zreli da ih ne ispustamo do kraja.
Zreli smo, nakon 2 baraza i Francuske, Spanije, zreli smo da igramo i protiv sudaca.
Mi smo BiH, trenutno najjaca repka u ovom dijelu starog kontineta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- NoName
- Kontakt:
Cartman, otvaraj temu za slijedeću utakmicu. Nemojte da se neko drugi usudi to uraditi 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Cautinho
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=2&t=7315" onclick="window.open(this.href);return false;NoName je napisao/la:Cartman, otvaraj temu za slijedeću utakmicu. Nemojte da se neko drugi usudi to uraditi
Ja se usudih,i to sinoć

Keep walking.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja gledo zajedno sa Srbima kolegama sa fakulteta Hrvatska-Srbija pa Bosna-Grcka
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Djelići atmosfere.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- NoName
- Kontakt:
Nakon prospavane noći, nakon što se smirila euforija i adrenalin, mogu slobodno da konstatujem da postajemo fudbalska sila. Ono što nam je uvijek nedostajalo jeste ta drskost da i sa velikim protivnikom igramo kao sa malim a sinoć smo upravo tako i odigrali.
Nema razloga nekog posebno izdvajati, svi su odigrali fantastično, ali ono što me se izuzetno dojmilo jeste zalaganje svih i kvalitet igre novih igrača, poput Vranješa, Zukanovića i Stevanovića. Ogromna želja je tu prisutna i veoma je važno za budućnost da se pomalo uključuju novi igrači, koji će iskustvo sticati uz jednog Spahića, Misimovića i Džeku.
Jedino želim izdvojiti Sušića. Iako je na kormilo reprezentacije došao kao anonimni trener, ipak je uspio da sve to složi kako treba. Taktički nadigrati Grčku, koja samo to i zna raditi, je nešto neprocjenjivo. Svaka čast.
Malo me hvata strah kada pomislim šta bi tek bilo da su tu bili Pjanić, Salihović, Kolašinac i Bičakčić... Sve igrači koji trebaju igrati u prvih 11, pa stvarno smo sila.
Ja sam očekivao pobjedu, apsolutno sam vjerovao u to. Međutim, nisam vjerovao da ćemo poniziti Grke kao niko do sad, da ćemo se poigrati sa njima kao da su San Marino. Čestitke svima u reprezentaciji i oko nje, čestitke navijačima koji su bili sjajni, ma svima. Napokon smo sazreli za jedno veliko takmičenje.
Ne treba zanemariti ni naš put ka vrhu kada je u pitanju rejting na FIFA/UEFA listama. Mislim da će od ovih kvalifikacija pa dalje postati rutina da se plasiramo na velika takmičenja. Napokon.
Nema razloga nekog posebno izdvajati, svi su odigrali fantastično, ali ono što me se izuzetno dojmilo jeste zalaganje svih i kvalitet igre novih igrača, poput Vranješa, Zukanovića i Stevanovića. Ogromna želja je tu prisutna i veoma je važno za budućnost da se pomalo uključuju novi igrači, koji će iskustvo sticati uz jednog Spahića, Misimovića i Džeku.
Jedino želim izdvojiti Sušića. Iako je na kormilo reprezentacije došao kao anonimni trener, ipak je uspio da sve to složi kako treba. Taktički nadigrati Grčku, koja samo to i zna raditi, je nešto neprocjenjivo. Svaka čast.
Malo me hvata strah kada pomislim šta bi tek bilo da su tu bili Pjanić, Salihović, Kolašinac i Bičakčić... Sve igrači koji trebaju igrati u prvih 11, pa stvarno smo sila.
Ja sam očekivao pobjedu, apsolutno sam vjerovao u to. Međutim, nisam vjerovao da ćemo poniziti Grke kao niko do sad, da ćemo se poigrati sa njima kao da su San Marino. Čestitke svima u reprezentaciji i oko nje, čestitke navijačima koji su bili sjajni, ma svima. Napokon smo sazreli za jedno veliko takmičenje.
Ne treba zanemariti ni naš put ka vrhu kada je u pitanju rejting na FIFA/UEFA listama. Mislim da će od ovih kvalifikacija pa dalje postati rutina da se plasiramo na velika takmičenja. Napokon.
- NoName
- Kontakt:
Haha, e mogu zamisliti kako si uživao. Jednom pa i drugi putDonCorleone je napisao/la:Ja gledo zajedno sa Srbima kolegama sa fakulteta Hrvatska-Srbija pa Bosna-Grcka.

Mnogo smo jaki konacno!! Sto se tice Latvije u gostima bez pretjerivanja i euforije i podcjenjivanja znam da cemo ih ZGAZIT! a ovo dalje,ima vremena,bicu tu jos neki novih momaka,prije svega Rusilac-MAJSTOR, pa Bico itd...jest se Seferovic napusio kite sad,al neka je
Sanjao sam sinoć tekmu ponovo... i ponovo ih rasipamo 4:0 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cimburijada je sje*ala grke 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.