Safet Nadarević

Zagor
Kontakt:

Re: Safet Nadarević

Post Postao/la Zagor » 16 nov 2009, 14:24

Stole iz Bora je napisao/la:
Zagor je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Horde su ponosne sto je jedan takav igrac dobio trofej Ismir Pintol ... ujedno svom sinu je dao ime Ismir nakon dodjele tog priznanja !
Ponosim se što je igrač Sarajeva bio. Nadam se de će na kraju karijere doći jednu sezonu zaigrati u Sarajevu , al je vrlo teško to...

NAPRIJED SEFETE SAJO !
Mozda i sad dodje. Isao je u Iran da potpise ugovor sa nekim drugoligasem ali nije ostao. Kao razlog navodi da je od 10 noci, koliko je bio tamo, 5 morao provesti van sobe (stana) zbog stalnih zemljotresa od kojih je jedan cak izazvao i pucanje zidova. Inace, kaze da je klub pod vodstvom novog predsjednika dosao iz cetvrte u drugu ligu i da su im ambicije ulazak u prvu. Iz Leotara su ga pustili da ide na probu ali u slucaju da ne nadje angazman nema vracanja u leotar. Znaci sad je slobodan igrac i sve je moguce.
Koliko sam skonto ti pričaš o Semjonu Miloševiću !? Zezno si se ! ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 nov 2009, 14:26

Jes jes, do mene je .. :mrgreen: :mrgreen:

Pomjesao sam ih jer je i Semjon igrao u Sarajevu pa sam odmah povezao povratak .. Izvinjavam se!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 nov 2009, 14:28

Gerrard je napisao/la:Horde su ponosne sto je jedan takav igrac dobio trofej Ismir Pintol ... ujedno svom sinu je dao ime Ismir nakon dodjele tog priznanja !
Dao svom sinu ime po meni 8-)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 nov 2009, 14:30

Stole iz Bora je napisao/la:Jes jes, do mene je .. :mrgreen: :mrgreen:

Pomjesao sam ih jer je i Semjon igrao u Sarajevu pa sam odmah povezao povratak .. Izvinjavam se!
Al vrijedila je i ta infomacija, u svakom slučaju hvala na infu. 8-)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 nov 2009, 14:37

Sajo je iz sarajeva otisao u zagreb, a onda nakon 2-3 sezone u tursku...nadam se da mu je turska prolazna stanica, i da ce se skrasiti u nekoj od liga petice ;)
Volim te Bosno!!!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 16 nov 2009, 14:45

kralj kraljeva ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 15:02

Eh kad ste vec kod Saje.
Ocit primjer kad se raja uhvati pametovanja ovaj igra a ovaj ne u svojoj ekipi.I onda mora u prvu postavu :shock:
Nadarevic nije tri utakmice sastavio cijele u cijeloj sezoni.
To su sigurno bile prljave igre a ne stvarni kvalitet.Ali nije igrao.
O Hasagicu sve znamo.
I onda se tu naslo ,,pametnih,, da guraju Begovica a svi smo vidjeli koliko nam je Hasagic valjao.
Prema tome ovaj igra ili ne.Manite se postavljanja ekipe.Ima tu covjek koji je placen za to.
Barem sto se tice repke.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir 2507
Kontakt:

Post Postao/la emir 2507 » 16 nov 2009, 16:15

harishp je napisao/la:Eh kad ste vec kod Saje.
Ocit primjer kad se raja uhvati pametovanja ovaj igra a ovaj ne u svojoj ekipi.I onda mora u prvu postavu :shock:
O Hasagicu sve znamo.
I onda se tu naslo ,,pametnih,, da guraju Begovica a svi smo vidjeli koliko nam je Hasagic valjao.
Prema tome ovaj igra ili ne.Manite se postavljanja ekipe.Ima tu covjek koji je placen za to.
Barem sto se tice repke.
Svaka cast na postu, pola tih pametnjakovica je za nadarevica pricalo da je kloc i da nije za repku i su mu za klub culi samo preko kladionice,a sad odjednom ti isti naglo promjenise misljenje,kakvih ovdje samo kloceva ima...BRAVO SAFETE MAJSTORE...

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 16 nov 2009, 16:52

Ma ni jedan igrac nije kloc, **** vas caca. Pa svi koji igraju za Bosnu bodre se i hoce da pobjede za svoju drzavu. Oni su klocevi koji pricaju lose o nasim igracima. Pa nasi igraci su jedino sto je pozitivno u nasoj drzavi. Svi znamo kako je politicko stanje. I zato svi moramo bit uz momaka.

Ona sto je Safet jucer uradio, nikad zaboravit necu.
Volim te Bosno!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 16 nov 2009, 16:54

emir 2507 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Eh kad ste vec kod Saje.
O Hasagicu sve znamo.
Barem sto se tice repke.
Svaka cast na postu, pola tih pametnjakovica je za nadarevica pricalo da je kloc i da nije za repku i su mu za klub culi samo preko kladionice,a sad odjednom ti isti naglo promjenise misljenje,kakvih ovdje samo kloceva ima...BRAVO SAFETE MAJSTORE...
Zaslužio je da mu otvorim temu, zato što je jedan od rijetkih koji uvijek ostavlja srce i zadnji atom snage na terenu. Biće i dalje onih koji će osporavati njegovu vrijednost i zalaganje prema reprezentaciji ali to su uvijek oni isti koji prvo mrze i nevole sebe, pa kako da takvi objektivno govore o drugim.
Sajo zmaju, krši, lomi u Afriku moramo poći

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 17 nov 2009, 05:45

Nadarević je Paša! Atkinson morao čekati da Sajo otklanja dva rekata pa da svira početak! Samo tako Sajo Krajina se ponosi svojim sinom...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

NK_CELIK_
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK_ » 17 nov 2009, 09:37

Safete, od tebe ocekujemo samo isto kao iz Portugala, kao iz svih ostalih utakmica..Zadnja utakmica kvalifikacija..Safete, glavu gore i nastoj da odigras na istom nivou kao i do sada, nista drugo ne trebamo..Safete, hrabro i pametno ...Ti si kljuc uspjeha sutra..O tebi sve ovisi !!!! Safete uzdamo se i tebe i sigurni smo da nas necez iznevjeriti !!
!

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 17 nov 2009, 10:02

slika
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 17 nov 2009, 10:04

opaaaaaaaaaaaaaaaa evo moje teme :D :D :D

Samo da vam kažem koliko je čovjek....sve je to srce....sve i gram
Prvo čovjek je profesionalac.....i po malim klubovima gdje je para tanka on je ginuo na svakoj utakmici. Ovdje u Bihaću je bio na fizioterapiji poslije norveške.....izubijao ka je onaj konj Carew al trpio je koliko je mogao.

Veliki sin Bosne i ja mu lično želim puno zdravlja i njemu i njegovoj porodici i sigurno je igrač koji svojom borbenošću zaslužuje englesku ligu jer tamo je taj profil igrača jako cijenjen
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 nov 2009, 11:38

am333 je napisao/la:opaaaaaaaaaaaaaaaa evo moje teme :D :D :D

Prvo čovjek je profesionalac.....i po malim klubovima gdje je para tanka on je ginuo na svakoj utakmici. Ovdje u Bihaću je bio na fizioterapiji poslije norveške.....izubijao ka je onaj konj Carew al trpio je koliko je mogao.

Veliki sin Bosne i ja mu lično želim puno zdravlja i njemu i njegovoj porodici i sigurno je igrač koji svojom borbenošću zaslužuje englesku ligu jer tamo je taj profil igrača jako cijenjen

potpis
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 nov 2009, 11:43

am333 je napisao/la:opaaaaaaaaaaaaaaaa evo moje teme :D :D :D

ispravka: nije ga carew izubijao, nego morten gamst derpe-sen... :D :D :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 nov 2009, 12:03

Safet Nadarevic: Platio bih da igramo na Svjetskom prvenstvu

On ne zna za­ka­za­ti. Sim­pa­ti­je bh na­vi­ja­ča osvo­jio je bor­be­noš­ću, idem gla­vom gdje dru­gi ne bi ko­pa­čkom. Sa­fet Na­da­re­vić je bo­rac bez stra­ha i ma­ne, bes­kom­pro­mi­sni sto­per, Kra­ji­šnik če­li­čna srca. Ma­kar ne­kim svo­jim ges­ta­ma tje­ra su­zu na oči i sam je čes­to pus­ti. O to­me, ali o su­traš­njoj uta­kmi­ci Sa­fet je pri­čao za naš list.
- Ne znam da li je bi­lo ko­ji spor­tis­ta na Un­sko - san­skom kan­to­nu pro­lio su­za kao ja. Pro­šao sam pa­kao dok ni­sam do­šao do ovo­ga. Kao igrač Kra­ji­ne pla­kao sam ako ne bih igrao. Gle­dao sam i trpio ka­ko dru­gi, pri­vi­le­go­va­ni idu na pri­pre­me, a ja ne mo­gu - pri­ča Na­da­re­vić za «San» o svom pu­tu.

Sa­fet sva­ku uta­kmi­cu po­či­nje uče­njem fa­ti­he?
- I ka­da ula­zim u auto, avi­on, ja učim. Ka­da po­čnem uta­kmi­cu po­mo­lim se Bo­gu, jer znam da je sve od Bo­ga. Ta­ko sam od­ga­jan, ta­ko učim svo­je si­no­ve.

Igrao je u čet­vrto­li­ga­šu Mla­dos­ti iz Po­lja, išao ste­pe­ni­cu po ste­pe­ni­cu i sti­gao na­ko­rak do Afri­ke.
- To­ne i to­ne zno­ja sam pro­lio dok ni­sam sti­gao ov­dje. Za sve što sam pos­ti­gao u ži­vo­tu i ka­ri­je­ru mo­gu za­hva­li­ti vje­ri u Bo­ga. Dao mi je sve, imam skla­dnu po­ro­di­cu, dva si­na, igram u re­pre­zen­ta­ci­ji, na pu­tu sam da odem u još ja­či klub. Ne ža­lim se, iako že­lim uvjek vi­še. Evo, ja bih pla­tio da ode­mo na Svjet­sko prven­stvo - izja­vio je za «San! Sa­fet Na­da­re­vić.

S.S.
Zu­ka i Ti­gar
Na­da­re­vić ži­vi u bra­ku sa Biš­ćan­kom Sa­de­tom, ima si­no­ve Isma­ra (6) i Adi­na (4), ko­ji uve­li­ko šu­ta­ju.
- Ismir će bi­ti bo­lji fu­dba­ler od me­ne - pri­zna­je otac, ko­ji je za­hva­lan se­le­kto­ru Bla­že­vi­ću i sai­gra­či­ma za us­pjeh re­pre­zen­ta­ci­je, a naj­za­hval­ni­ji je dvo­ji­ci lju­di.
- Ibro Zu­ka­no­vić me do­veo iz čet­vrte u Prvu li­gu, vo­dio me u pre­mi­jer li­gi, a on­da sam sti­gao do re­pre­zen­ta­ci­je. I Ham­do Ab­dić je pu­no na­pra­vio za me­ne. Ham­do je za me­ne lju­des­ka­ra - ka­že Na­da­re­vić.
...
To je nas Sajo.
100% sportski i krajnje opušten potpis

lud_ko_struja
Kontakt:

Post Postao/la lud_ko_struja » 18 nov 2009, 05:56

svaku mu cast nema covjek idra srcem i gine za bosnu svaku utakmicu :!:

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 18 nov 2009, 23:45

Bravo Sajo, svaka ti čast na prikazanoj borbenosti, želim ti zdravlja i sreće u nekom boljem klubu.

emina_ze
Kontakt:

Post Postao/la emina_ze » 19 nov 2009, 03:02

moram priznati da je on igrac koji mi je postao vrlo drag nakon sinocnje utakmice ;) jedan je od rijetkih igraca koji su prisli navijacima koji su dosli do stadiona da podrze svoje zmajeve i pozdravio se s njima...pored njega jos su tu bili ibricic,begovic i mravac...al on je jedini poklonio dres nekom iz mase,cak je dao i majicu koju je imao na sebi...nadarevicu,svaka ti cast!!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.