Budite malo objektivni,makar cestitajte i naklonite se covjeku koji je pauzirao 7mjeseci,i ima sve predispozicije da u naredne 4 godine osvoji 4-5 GS-a
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Invincibles
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Kad Nadal pobijedi na izdrzljivost,onda je umor protivnika kriv,kada to ucini neko drugi onda je to klasa...
Budite malo objektivni,makar cestitajte i naklonite se covjeku koji je pauzirao 7mjeseci,i ima sve predispozicije da u naredne 4 godine osvoji 4-5 GS-a
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zaboravio sam napisat. Cestitam Rafi na osvojenom Mastersu. Drago mi je sto je on uzeo iako sam navijao za Delpa ali neka je Rafa uzeo. Neka Rafa bude onnaj stari i da gledamo jos klasika izmedju njega i Novaka, Rgera, Andyja pa evo sad i DelpaInvincibles je napisao/la:Kad Nadal pobijedi na izdrzljivost,onda je umor protivnika kriv,kada to ucini neko drugi onda je to klasa...![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sigurno... Smiješ se kladiti da će se nacekati na sledeću pobjedu protiv Noleta i onog Skota?emir18 je napisao/la:E to je prilika za Delpa,Miami ce lagano izominira sa ovom igrom.ppppp je napisao/la:Nema Rafe,nema Rodžera znači opet će nesretni Andy nahebatiVirtu4l je napisao/la:Bas sam danas razmisljao kako mu je pametan potez sto je otkazao Miami. Osjetio je HC, sad zna na cemu je i lagano doma, pripremati se za Monte Carlo. Inace, turnir koji ce se nekada zvati po njemu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Moj Delpo...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ja ponudih virtu opkladuDANTES je napisao/la:Šta sam ja rekao?
Prvi favorit za osvajanje Miamija je upravo izašao na teren.
Sretno škotski sine!
Sretno škotski sine!
To bi bilo to. Hrvatsko-srpsko-bošnjački Australac je ponižen.
A na ss.ba mir i tišina
Ovo volim,čim je tako znači da ide sve kako treba
Miševi su trenutno po rupama,glođu
Ovo volim,čim je tako znači da ide sve kako treba
Welcome backArmaSarma je napisao/la:To bi bilo to. Hrvatsko-srpsko-bošnjački Australac je ponižen.
Roger Federer the greatest of all time!
Mir i tišina je jer na ovom turniru ne igraju najpopularniji teniseri današnjice. Prvi je sin majke Lynette i oca Roberta, a drugi je sin majke Ana Marije i oca Sebastiana.ppppp je napisao/la:A na ss.ba mir i tišina![]()
Ovo volim,čim je tako znači da ide sve kako treba![]()
-
samosarajvo
- Kontakt:
DooobaaaarArmaSarma je napisao/la:Mir i tišina je jer na ovom turniru ne igraju najpopularniji teniseri današnjice. Prvi je sin majke Lynette i oca Roberta, a drugi je sin majke Ana Marije i oca Sebastiana.ppppp je napisao/la:A na ss.ba mir i tišina![]()
http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;ArmaSarma je napisao/la:Mir i tišina je jer na ovom turniru ne igraju najpopularniji teniseri današnjice. Prvi je sin majke Lynette i oca Roberta, a drugi je sin majke Ana Marije i oca Sebastiana.ppppp je napisao/la:A na ss.ba mir i tišina![]()
Šta je pppp htio reći? Da ovo broj 1 označava popularnost tenisera? Da publika više dolazi gledati ovo broj 1 nego ovo broj 5?ppppp je napisao/la:http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;ArmaSarma je napisao/la:Mir i tišina je jer na ovom turniru ne igraju najpopularniji teniseri današnjice. Prvi je sin majke Lynette i oca Roberta, a drugi je sin majke Ana Marije i oca Sebastiana.ppppp je napisao/la:A na ss.ba mir i tišina![]()
pppp nije baš ppppametan
Kad Čilić igra protiv Isnera?
Samo On znaandro234 je napisao/la:Kad Čilić igra protiv Isnera?
https://www.google.ba/search?hl=hr&q=mi ... 4gSZ_4HgBQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko će pući opkladu? Da vidimo koliko će sarmi trebati da opet nestane sa foruma?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Steta za Ajlu,al dobro je i dogurala
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dimitrov vodi protiv Murraya 5-2. Idemo Dimitrov do pobjede 
EDIT: Dimitrov, koja budala

EDIT: Dimitrov, koja budala
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kao što se igra s Fedom, škotski sin se poigrao i s Baby Fedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.