Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

BigBigBang
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BigBigBang » 23 mar 2013, 16:29

I Safet Susic bi ga stavio na klupu da su Aguero i Tevez bosanci...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 mar 2013, 16:32

BigBigBang je napisao/la:I Safet Susic bi ga stavio na klupu da su Aguero i Tevez bosanci...
Pogledaj listu strijelaca i sve ce ti biti jasno.
Edin je prvi strijelac Cityja! (pojedi se od muke)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 mar 2013, 16:34

Aguero 13 golova, Dzeko 13 golova ove sezone, iako je Aguero odsustvao ukupno par mjeseci. Tevez 13 golova.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2013, 16:43

BigBigBang je napisao/la:Aguero 13 golova, Dzeko 13 golova ove sezone, iako je Aguero odsustvao ukupno par mjeseci. Tevez 13 golova.
Pajo koliko je Podolski dao zgoditaka :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 23 mar 2013, 16:45

Kako je Dzeko ojacao,kako cuva loptu :shock: Ipak nije sve tako crno u tom City-u,nesto je Dzeko i naucio,a i ono sto je prije znao,sinoc je pokazao da nije zaboravio,samo sto takvu igru nema s kim igrat kod onog zabara.

Nije mi jasno kako od toliko strucnjaka niko ne vidi da Miske bukvalno gadja Dzeku u glavu,pa grijeh je da njih dvojica ne igraju u istom klubu :cry:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 mar 2013, 16:46

harishp je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Aguero 13 golova, Dzeko 13 golova ove sezone, iako je Aguero odsustvao ukupno par mjeseci. Tevez 13 golova.
Pajo koliko je Podolski dao zgoditaka :mrgreen:
On i Jelavic su tu negdje. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 mar 2013, 16:47

HAHAHA hajde sto si hinja ali sto se sluzis i lazima da bi umanjio kvalitet BOSANSKOG dijamanta!
Uvijek pricas kako se smao pika ono u EPL jer je tamo najteze. Pa evo ti podatke iz EPL!

Dzeko 1345 minuta 12 golova
Aguero 1591 minuta 9 golova
Tevez 1723 minute 9 golova

BOSNA I HERCEGOVINA VAS BOLI (zato i ne volite nas ponos, naseg Edina)
Edin je i prvi strijelac kvalifikacija u Evropi. Da pratis NASU reprezentaciju, znao bi to.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 mar 2013, 17:14

Dzeko je vec stigao do broje od 20 golova uz to ima i 11 asistencija naravno mislim u svim takmicenjima. Prosle sezone je imao 19 ukupno , dakle ova sezona je vec uspjesnija od one prosle a dodajmo tome da ima odigrat sigurno 12-3 tekmi. Kad bi uvalio jos 5-6 do kraja bilo bi odlicno siguran sam da ce u kvalifikacijama dat makar jos jedan tu je i prijateljska valjda ce ga u klubu ponovo krenut. Iako bi zasita volio da dzeko vise od iz sitija sinoc je pokazao zasto je igracina i sta moze u bilo kojem klubu bi zabijao 20 golova po sezoni u bilo kojem drugom sem citya koji se polako raspada ako im ode toure oni su izgubljeni a nadam se da ce **** mancini vise odletit odatle ...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 mar 2013, 17:27

SamoZeljo je napisao/la:
HAHAHA hajde sto si hinja ali sto se sluzis i lazima da bi umanjio kvalitet BOSANSKOG dijamanta!
Uvijek pricas kako se smao pika ono u EPL jer je tamo najteze. Pa evo ti podatke iz EPL!

Edin je i prvi strijelac kvalifikacija u Evropi. Da pratis NASU reprezentaciju, znao bi to.
Hahahahha ti si naravno svjestan da City ove godine nastuapa/nastupao u 4 takmicenja? Daj mi podatke iz LP npr? Uzimas podatke koji ti odgovaraju cinjenica je da je Dzeko zabio isto golova koliko i Aguero i Tevez ove sezone, a da je prosle sezone Aguero bio ubjedljivo najbolji napadac Citya koji je medju 3 najzasluznija igraca za titulu i ti umjesto da budes zadovoljan Dzekinom minutazom jer su mu konkurencija napadaci koja su sama krema svjetskog fudbala ti jos kukas nesto i trazis neke smijesne statistike minute golova.

Kojih ba 20 golova? Jesi ti zdrav, Dzeko je zabio 13 golova u svim takmicenjima, 12 u ligi i samo jos jedan Realu u ostala 3 takmicenja.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 mar 2013, 17:32

BigBigBang je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

Hahahahha ti si naravno svjestan da City ove godine nastuapa/nastupao u 4 takmicenja? Daj mi podatke iz LP npr? Uzimas podatke koji ti odgovaraju cinjenica je da je Dzeko zabio isto golova koliko i Aguero i Tevez ove sezone, a da je prosle sezone Aguero bio ubjedljivo najbolji napadac Citya koji je medju 3 najzasluznija igraca za titulu i ti umjesto da budes zadovoljan Dzekinom minutazom jer su mu konkurencija napadaci koja su sama krema svjetskog fudbala ti jos kukas nesto i trazis neke smijesne statistike minute golova.

Kojih ba 20 golova? Jesi ti zdrav, Dzeko je zabio 13 golova u svim takmicenjima, 12 u ligi i samo jos jedan Realu u ostala 3 takmicenja.
Ma hajde, znamo mi da se ti jedes od muke zbog onog sinoc pa trazis izgovore da na nekom iskalis bijes a da se to ne primjeti u tolikoj mjeri.

BOSNA - GRCKA 3:1
BOLI LI TE REZULTAT PAJA?? :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 mar 2013, 17:34

@Paja bi bubreg dao da Edin zaigra za Arsenal.

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 23 mar 2013, 17:35

BigBigBang je napisao/la:I Safet Susic bi ga stavio na klupu da su Aguero i Tevez bosanci...
dobar mali, evo keksic
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 mar 2013, 17:36

BigBigBang je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

A kvalifikacije za Brazil nisu takmicenje to je ono onako ?Ima 7 golova u kvalifikacijama 13+7 je 20 racunaj.Dzeko jest zabio kolko i agero i tevez u cityu ag je dao 9 u PL ima 2 u LP i 2 u kupu ... Tevez je dao ukupno 15 za city od kojih je 5 dao u kupu. Al ako se uzme u obrzir samo PL onda je dzeko vodeci strijelac ekipe sa 12 golova ova 2 imaju 9. Sveukupno u svim takicenjima dzeko ima 20 i 11 asistencija. A ti si klasicni pljuvac i debil kojem necu odgovarat dalje.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 mar 2013, 17:36

mandraX je napisao/la:@Paja bi bubreg dao da Edin zaigra za Arsenal.
Paja samo Spaniju i njihove igrace mrzi vise od Bosne i nasih igraca.
(i to je pitanje da li je istina)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 23 mar 2013, 17:39

Dzeko je sinoc pokazao ko je i sta je i kakav je spic....
Vulgar display of power!! 8-) 8-)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 mar 2013, 17:39

Placem ja kao i moj cijeli rodni Zakintos...

Kakvih zadojenih pacijenata ovde ima on jadan misli da ja ne anvijam za BiH zato sto mislim da je Aguero bolji igrac od Dzeke :lol:

grgr. Golovi u kvalfiikacijama se ne racunaju u golove Citya mi ovde rpicamo o najboljem strijelcu Citya gdje 3 napadaca imaju po 13 golova. To sto si ti glup i u listu strijleaca Citya bi uracunao golove iz kvalifikacija za svjetsko prvenstvno nije moj problem. Dzeko jeste najbolji strijelac Citya u ligi, Aguero je najbolji strijleac u LP, Tevez u kupovima sve ukupno imaju po 13 golova dakle isti ucinak. Kad uzmemo u obzir reputaciju koju su stekli Aguero i Tevez u proslim sezonama samo subjektivna neznalica se cudi sto Dzeko nije svaku utakmicu starter.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 mar 2013, 17:42

Paja naspavaj se, znamo da ti je tesko palo ono 3:1.

Jesi li bio u Banjaluci??

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 mar 2013, 17:44

Ja sam pricao o dzeki a ne o city u i osvrnuo sam se na njegove uspjehe u ovoj sezoni i reko sam da je ova sezona daleko bolja nego prosla ja nemam potrebu da raspravljam o agueru na temi edina dzeke. Al se slazem da je aguero bolji igrac od dzeke ( i to nije razlika u klasi ali eto ovaj je malo bolji i to samo iz razloga jer dzeku city unistava )iako to ove sezone bas i ne pokazuje al tu je bila povreda i mancinjeve rotacije unistavaju svakog sem teveza.U svakom slucaju siguran sam da bi aguero rasturao u realu npr a isto tako sam siguran da bi dzeko rasturao bilo gdje drugo osim u cityu . TI nemas potrebu da me ucis sta se racuna u statistiku citya kad ne pricam o cityu nego o dzeki. Aguero je bolji igrac to stoji al i dzeko ima kvaltiete koje ovaj nikad nece imat sto je i logicno jer su 2 razlicita profila al kad ih poredis igracki onda ok isto tako kad uporedim dzeku sa tevezom dzeko mi je bolji od teveza bez imalo subjektivnosti. Sto ce dzeko i pokazat kad napusti ovo smetliste od kluba.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 mar 2013, 17:50

Mi smo pricali o strijelcima za City i onda si ti uletio sa tih 20 golova ali dobro. Dzeku City ne unistava Dzeku City i premier liga poboljsavaju, Dzeko nikad nije bio ovoliko jak i dominantan u skokovima i primanju lopte dok nije dosao pod palicu genijalnog Don Roberta. Grcki stoperi koji su simbol snage, cvrste igre i kvalitetnog markiranja sinoc nisu mogli nista upravo u tim segmentima Dzeki a to je zasluga samo Don Roberta i njegovih trening metoda kao i jakog tempa fudbalske NBA lige.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 mar 2013, 17:58

BigBigBang je napisao/la:Mi smo pricali o strijelcima za City i onda si ti uletio sa tih 20 golova ali dobro. Dzeku City ne unistava Dzeku City i premier liga poboljsavaju, Dzeko nikad nije bio ovoliko jak i dominantan u skokovima i primanju lopte dok nije dosao pod palicu genijalnog Don Roberta. Grcki stoperi koji su simbol snage, cvrste igre i kvalitetnog markiranja sinoc nisu mogli nista upravo u tim segmentima Dzeki a to je zasluga samo Don Roberta i njegovih trening metoda kao i jakog tempa fudbalske NBA lige.
Jedina pozitivna oko njegovog prelaska u city je to. Sto je 200 % jaci od kako je dosao u citya ali cityeva igra mu ni ne dozvoljava da demonstrira svoju snagu a kamoli da zabija golove na traci, oni da igraju svaku utakmicu ovako na dzeku bez kvazi tiki take on bi zabijo redovno a posto to ne rade on ne moze da uhvati dobar ritam.Eto pogledaj i teveza i aguera koji takodje ne lice na sebe ove sezone.Mancini je smijesan i nista vise ...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GG3, Google Adsense [Bot], KimJongEsmer i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []