ČESTITKE MOMCIMA NA BODU,IDEMO DALJE
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Možda prednost do Tuzle i ne bude, a možda bude i veća, ko će ga znat.Gorki je napisao/la:Tu prednost gubite u Tuzli
ČESTITKE MOMCIMA NA BODU,IDEMO DALJE![]()
Posteno do meca u Tuzli ima jos mnogo, al ako bude blizu u bod,dva i Vitez jos koji put posustane, mogao bi biti spektakl pa nek bolji pobijedi. Iako ja iskreno nevolim puno da se nadam i da mastam mlada je ekipa i svaka cast momcima i za ovo do sad. Imamo samo pet hajmo reci iskusnih igraca ovo sve obdanisteVolimRadnicki je napisao/la:Možda prednost do Tuzle i ne bude, a možda bude i veća, ko će ga znat.Gorki je napisao/la:Tu prednost gubite u Tuzli
ČESTITKE MOMCIMA NA BODU,IDEMO DALJE![]()
Pozdrav.
-7Omerbavarac je napisao/la:Bod ko kuca s obzirom da je Vitez izgubio. Nada u povratak u najelitnije drustvo BH nogometa je svake sedmice sve veca i veca. Trenutno je -6, sto naravno nije nenadoknadivo.
Da, da, moja greska. Ipak je Radnicki na tom zaostatku ali ne zadugo.VolimRadnicki je napisao/la:-7Omerbavarac je napisao/la:Bod ko kuca s obzirom da je Vitez izgubio. Nada u povratak u najelitnije drustvo BH nogometa je svake sedmice sve veca i veca. Trenutno je -6, sto naravno nije nenadoknadivo.
Ovo sa Vitezom i Capljinom je ljubav "ugrozenog naroda" ,ja se ne bih puno nadao ali opet nada zadnja umire.Omerbavarac je napisao/la:Bod ko kuca s obzirom da je Vitez izgubio. Nada u povratak u najelitnije drustvo BH nogometa je svake sedmice sve veca i veca. Trenutno je -6, sto naravno nije nenadoknadivo.
Vidjet ćemo sve za dvije sedmice.VolimRadnicki je napisao/la:Teško će vam biti dole, skoro pa nemoguće da pobjedite
lajkmarseille_unique je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.