Slazem se sa tobom da sam glup i to ne samo ja nego svi koji se upecaju na tvoje komentare.Pokusat cu da te izbjegavam.7aprildomemoj je napisao/la:Sjena GLUP SI
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
-
- Kontakt:
NK "BRATSTVO" Gračanica, zbog prekršaja iz članka 52. DP NS/FS, na utakmici 16. kola Prve lige FBiH: NK „Bratstvo“ - FK „Radnički“, kažnjava se novčanom kaznom od 300 KM.
A članak 52. kaže :Slaba organizacija utakmice i neredi na stadionu
Član 52.
Klub koji ne organizuje utakmicu u skladu sa propisima nadležnog
nogometnog/fudbalskog rukovodstva, ne odredi redare ili ih odredi u nedovoljnom broju, će biti kažnjen:
novčanom kaznom od 1.000 do 2.000 KM
Zabranjuje se svaka upotreba pirotehničkih sredstava na tribinama i ograđenom dijelu terena, te ukoliko klub organizator ne spriječi unošenje istih će biti kažnjen:
novčanom kaznom od 1.000 do 8.000 KM
WTF??
A članak 52. kaže :Slaba organizacija utakmice i neredi na stadionu
Član 52.
Klub koji ne organizuje utakmicu u skladu sa propisima nadležnog
nogometnog/fudbalskog rukovodstva, ne odredi redare ili ih odredi u nedovoljnom broju, će biti kažnjen:
novčanom kaznom od 1.000 do 2.000 KM
Zabranjuje se svaka upotreba pirotehničkih sredstava na tribinama i ograđenom dijelu terena, te ukoliko klub organizator ne spriječi unošenje istih će biti kažnjen:
novčanom kaznom od 1.000 do 8.000 KM
WTF??

Ovako jedno pitanje za sve vas koji volite,pratite,navijate ili ipak samo simpatisete Bratstvo.Pocetkom drugog dijela sezone razgovarao sam sa upravom kluba da se pokrene zvanicna stranica Bratstva koja je trebala biti NKBratstvo.ba ali nazalost sve to se izjalovilo i od toga nema nista.Licno meni ta stranica ne treba jer ne isplati mi se dati 150 KM iz svog dzepa da otvorim tu stranicu. Pitanje za sve vas je da li neko ima hosting i sve sto je potrebno da ajde da kazemo pokloni hosting i sve to ostalo da se napravi zvanicni sajt NKBratstva.Ukoliko bi se to desilo sajt ne bi imao niko ne bi mogao uticati na taj sajt , i prenosilo bi se pravo stanje u klubu.Znaci zamislite neke pressice sa Bratstva i sve ono sto gledate pred utakmice Zelje , Sarajeva itd,itd...Otvoreni smo za prijedloge.
Preuzeto sa stranice NK Bratstva..

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
Red je da se i mi dovedemo u red i započnemo integracije za sljedećih nekoliko sezona u Premier ligu BiHcesc4 je napisao/la:Ovako jedno pitanje za sve vas koji volite,pratite,navijate ili ipak samo simpatisete Bratstvo.Pocetkom drugog dijela sezone razgovarao sam sa upravom kluba da se pokrene zvanicna stranica Bratstva koja je trebala biti NKBratstvo.ba ali nazalost sve to se izjalovilo i od toga nema nista.Licno meni ta stranica ne treba jer ne isplati mi se dati 150 KM iz svog dzepa da otvorim tu stranicu. Pitanje za sve vas je da li neko ima hosting i sve sto je potrebno da ajde da kazemo pokloni hosting i sve to ostalo da se napravi zvanicni sajt NKBratstva.Ukoliko bi se to desilo sajt ne bi imao niko ne bi mogao uticati na taj sajt , i prenosilo bi se pravo stanje u klubu.Znaci zamislite neke pressice sa Bratstva i sve ono sto gledate pred utakmice Zelje , Sarajeva itd,itd...Otvoreni smo za prijedloge.

NK "BRATSTVO" Gračanica, zbog prekršaja iz članka 52. DP NS/FS, na utakmici 16. kola Prve lige FBiH: NK „Bratstvo“ - FK „Radnički“, kažnjava se novčanom kaznom od 300 KM.
FK "RADNIČKI" Lukavac, zbog prekršaja iz članka 52. DP NS/FS, na utakmici 16. kola Prve lige FBiH: NK „Bratstvo“ - FK „Radnički“, kažnjava se novčanom kaznom od 300 KM.
Zbog cega ovo i nama i radnickom??????????
Ne kontam hajdi Vojvodic papak zasluzio je i vecu kaznu al ovo????
FK "RADNIČKI" Lukavac, zbog prekršaja iz članka 52. DP NS/FS, na utakmici 16. kola Prve lige FBiH: NK „Bratstvo“ - FK „Radnički“, kažnjava se novčanom kaznom od 300 KM.
Zbog cega ovo i nama i radnickom??????????
Ne kontam hajdi Vojvodic papak zasluzio je i vecu kaznu al ovo????
- 7aprildomemoj
Nema ništa od toga prijatelju. Željo ima Brku koji je menadžer u pravom smislu riječi a mi imamo Brku Staljina. Možda njegova ljubavnica koju je postavio za direktoricu kluba sa 8 razreda škole pokrene web stranicucesc4 je napisao/la:Ovako jedno pitanje za sve vas koji volite,pratite,navijate ili ipak samo simpatisete Bratstvo.Pocetkom drugog dijela sezone razgovarao sam sa upravom kluba da se pokrene zvanicna stranica Bratstva koja je trebala biti NKBratstvo.ba ali nazalost sve to se izjalovilo i od toga nema nista.Licno meni ta stranica ne treba jer ne isplati mi se dati 150 KM iz svog dzepa da otvorim tu stranicu. Pitanje za sve vas je da li neko ima hosting i sve sto je potrebno da ajde da kazemo pokloni hosting i sve to ostalo da se napravi zvanicni sajt NKBratstva.Ukoliko bi se to desilo sajt ne bi imao niko ne bi mogao uticati na taj sajt , i prenosilo bi se pravo stanje u klubu.Znaci zamislite neke pressice sa Bratstva i sve ono sto gledate pred utakmice Zelje , Sarajeva itd,itd...Otvoreni smo za prijedloge.

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Kontakt:
7aprildomemoj je napisao/la:Nema ništa od toga prijatelju. Željo ima Brku koji je menadžer u pravom smislu riječi a mi imamo Brku Staljina. Možda njegova ljubavnica koju je postavio za direktoricu kluba sa 8 razreda škole pokrene web stranicucesc4 je napisao/la:Ovako jedno pitanje za sve vas koji volite,pratite,navijate ili ipak samo simpatisete Bratstvo.Pocetkom drugog dijela sezone razgovarao sam sa upravom kluba da se pokrene zvanicna stranica Bratstva koja je trebala biti NKBratstvo.ba ali nazalost sve to se izjalovilo i od toga nema nista.Licno meni ta stranica ne treba jer ne isplati mi se dati 150 KM iz svog dzepa da otvorim tu stranicu. Pitanje za sve vas je da li neko ima hosting i sve sto je potrebno da ajde da kazemo pokloni hosting i sve to ostalo da se napravi zvanicni sajt NKBratstva.Ukoliko bi se to desilo sajt ne bi imao niko ne bi mogao uticati na taj sajt , i prenosilo bi se pravo stanje u klubu.Znaci zamislite neke pressice sa Bratstva i sve ono sto gledate pred utakmice Zelje , Sarajeva itd,itd...Otvoreni smo za prijedloge.

Lud

A j*biga ljudi lako se zaje*avat al zasto ne pokusat ... ne mora to imat nikakve veze sa brkom ima jos ljudi u upravi klubaSlobodanpad1945 je napisao/la:7aprildomemoj je napisao/la:Nema ništa od toga prijatelju. Željo ima Brku koji je menadžer u pravom smislu riječi a mi imamo Brku Staljina. Možda njegova ljubavnica koju je postavio za direktoricu kluba sa 8 razreda škole pokrene web stranicucesc4 je napisao/la:Ovako jedno pitanje za sve vas koji volite,pratite,navijate ili ipak samo simpatisete Bratstvo.Pocetkom drugog dijela sezone razgovarao sam sa upravom kluba da se pokrene zvanicna stranica Bratstva koja je trebala biti NKBratstvo.ba ali nazalost sve to se izjalovilo i od toga nema nista.Licno meni ta stranica ne treba jer ne isplati mi se dati 150 KM iz svog dzepa da otvorim tu stranicu. Pitanje za sve vas je da li neko ima hosting i sve sto je potrebno da ajde da kazemo pokloni hosting i sve to ostalo da se napravi zvanicni sajt NKBratstva.Ukoliko bi se to desilo sajt ne bi imao niko ne bi mogao uticati na taj sajt , i prenosilo bi se pravo stanje u klubu.Znaci zamislite neke pressice sa Bratstva i sve ono sto gledate pred utakmice Zelje , Sarajeva itd,itd...Otvoreni smo za prijedloge.
Preuzeto sa stranice NK Bratstva..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lud

- 7aprildomemoj
Jesil ti ozbiljan il se zaj....aš kad kažeš da ima i drugih ljudi u upravi osim Brke ??? To je DJL društvo jednog lica i niko ama baš niko ne smije ni prdnuti a da Brko ne da odobrenje 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
cesc4, hoćeš da ja u subotu pričam s čika Brkom? Ali samo pod onim uslovima koje sam ti naveo u PP 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zoom088 hvala ti al ne treba , prico sam ja sinoc sa NucetomZoom088 je napisao/la:cesc4, hoćeš da ja u subotu pričam s čika Brkom? Ali samo pod onim uslovima koje sam ti naveo u PP

NK Bratstvo Gračanica 1:0 NK Iskra Bugojno
Gol za Bratstvo postigao je Edin Šuša !!!
http://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Gol za Bratstvo postigao je Edin Šuša !!!
http://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
krntija od utakmice - najgora u dugo vremena i sva sreća da Zec profula onaj zicer na početku
nekad je za pobjedu potrebno i malo sreće - a mi smo je imali danas
3 boda piši - a igru briši
idemo dalje - Krajina, here we comes
nekad je za pobjedu potrebno i malo sreće - a mi smo je imali danas
3 boda piši - a igru briši
idemo dalje - Krajina, here we comes

Undici stelle - ACM 1899
Ja stvarno ne znam šta se dešava s Bratstvom, ali ovo danas je bilo jedna velika nula!
Potcijenili ste (isto kao i ja, priznajem) Iskru i da je ostalo nerješeno ne bi bilo nerealno.
Potcijenili ste (isto kao i ja, priznajem) Iskru i da je ostalo nerješeno ne bi bilo nerealno.
ti izgleda pratis sve timove sa kanotna il se meni cini,imam osjecaj da si uvijek na tribinama klubova sa kantonaZoom088 je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta se dešava s Bratstvom, ali ovo danas je bilo jedna velika nula!
Pos'o mi takav 

svaka cast bas fino ono kazes kad god igra neko sa kantona kuci kakva je sitacija,a i ako je posao nije los posao a dosta si objektivan. Ja sam ti samo zamjerio za ono Sloboda dala go iz poklonjenog Slobodnog al eto mora se priznati uvijek si objektivan,nego lijep ti posao samo gledas tekme i ja biZoom088 je napisao/la:Pos'o mi takav

Utakmice gledam kroz objektiv, uglavnom
.
I to za slobodnjak mi se učinilo jer objektiv te u velikoj mjeri ograniči da vidiš šta se desilo, onako na prvu. Međutim, nakon toga sam u velikoj prednosti nad ostalima pošto imam kod sebe snimak i mogu ga premotavati i gledati do zore rane
.
Pogriješio jesam kod slobodnog udarca, ali kod crvenog kartona nisam.
Nebitno, bilo, prošlo...svi griješe

I to za slobodnjak mi se učinilo jer objektiv te u velikoj mjeri ograniči da vidiš šta se desilo, onako na prvu. Međutim, nakon toga sam u velikoj prednosti nad ostalima pošto imam kod sebe snimak i mogu ga premotavati i gledati do zore rane

ma super dobar ti posao samo nastavi radit, vjerovatno to radis za klub i to je dobro jer sta god profesionalizma se u vede u nase klubove ja sretan. A to je normalno u svim ligama sretan radZoom088 je napisao/la:Utakmice gledam kroz objektiv, uglavnom.
I to za slobodnjak mi se učinilo jer objektiv te u velikoj mjeri ograniči da vidiš šta se desilo, onako na prvu. Međutim, nakon toga sam u velikoj prednosti nad ostalima pošto imam kod sebe snimak i mogu ga premotavati i gledati do zore rane.
NkBratstvoGracanica je napisao/la:Dobro znamo mi iz GR, da vi Lukavcani imate komplekse , ipak smo mi GRAD za vas, pa smo to prepravili..studeni je napisao/la:A i stadion je Graski,nije kao kod ostalih gradski![]()
Koji ba GRAD? Jel mislis na kasabu Gracanica sto se zove?
Daj molim te lijepo, i sam sam iz te ucmale provincije sto je nazivaju "od posla carsijom" (mada je od qurca carsija) al' se ovako ne provaljujem kad sa nekim pricam i ne dizem se u nebesa bez argumenata.
I Lukavac ako cemo iskreno u posljednje se vrijeme izgradio vise od Gracanice "nase" (moje i tvoje) dok kod nas rove li rove po ulicama i trebaju nam "anamo oni" Francuzi graditi mostove i saobracajnice.

yebote kad svako prica o gradu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.