Henderson je napisao/la:Sad bajgi svi vole Papeta i brane ga.

Ovi ''drugi''sute,nije im do price

Henderson je napisao/la:Sad bajgi svi vole Papeta i brane ga.
A ko ga je to pozvao neg Pape?! Svasta procitaj ovo sto si napisao i malo razmisli. Ko su ti Zukanovic i Vranjes npr. Pitaj bilo koga ko nije nas jel uopste zna za ovu dvojicu. Zukanovic igra u prosjecnoj ligi u prosjecnom klubu. Evo npr ovaj Cesar sto igra sa Zukanovicem, jel on neki mocan stoper?? Ovi nasi momci igraju dobro kad su zajedno, ima tu nesto a svakako Susic tu dobrinosi dosta.Principatus je napisao/la:Dobar ovaj Zukanovic, dobra ideja Papeta da ga pozove, ojacao nam je defenzivni red. Kamo srece da je neko od ovih kriticara dosao jos ranije, prije Papeta na tu ideju...aaahh ili mozda ipak jeste... Izgleda da nije prosjecni, nepoznati igrac iz Belgije i smoto sada hm?Nece ni Kolasinac biti, da i tu nije neki kruticar dosao ranije na ideju, da...
I tako dalje.
Ali kontanje, kontanje je bitna stvar. Ili kako rece Gero, neshvacenost nekih postova.
Kontanje je tvoja najjaca strana, ti kontas da kontas neke stvari. Ponovo si pokazao da si bukvalac aludirajuci na trazenje posta sa telecim pogledom, jer mislim da sam ipak naveo grupu ljudi, a nikako persiranje tebe. Vjerovatno te u firmi persiraju, ali ja sam samo na forumu, tako da nemam potrebu da te persiram, jbg. nisam tvoj radnik.Principatus je napisao/la:E sad kojeg "nemca" mislis?mma_hz je napisao/la:Nije bas previse bistar ovaj djecak,ovaj "nemac"
Misimovic, Besic, Salihovic ili buduci Bicakcic i Kolasinac? Jesam li nekoga zaboravio?
Ma dobri su nemci, dobar je memo.
A ovom Storm Raideru odgovarati nemoram, on i danas jos muca o firmi jer ga je to zesce traumatiziralo izgleda.Ajde sve ce biti ok.
Ne lazi. Nadji jedan post gdje sam ga tako nazvao. Jedan. Ili se sam banuj.adriano_leite je napisao/la: nego je bila tema o vrijedjanju Papeta, telecem pogledu kako ste ga vi prozvali.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
I sad za kraj ono najbolje, bez komentara.
adriano_leite je napisao/la:Vidim da si bukvalac, ali sta da ti kazem.E decko, decko. Kontanje. Kontanje, nije tvoja jaca strana.adriano_leite je napisao/la: P.S. Nevjerovatno je da si ti stvano ubijedjen da je Pape pozvao Zukanovica zbog forumasa
Pridružujem se čestitkama našem najboljem selektoru.BaDa12 je napisao/la:Koliko mene sjećanje služi, Pape dok je došao na klupu, prvi zadatak mu je bio obojici naći mjesto na terenu. (Negdje je izjavljivao da obojica zaslužuju igrati, i da nam znače...)
To je vrlo dobro vremenom gradio, i sad je zasigurno, dok mogu trčati, obojica će tu biti.
Pape, čestitam na svemu. Na smirenosti posebno!
Neki su progutali ponos pa su napisali i pokoju pohvalu (doduše na drugoj temi)... a nekad su furali teleće avatare.harishp je napisao/la: Ovi ''drugi''sute,nije im do price
Ne znas posta napisati a da ne vrijedjas i onda neko drugi ima kompleks manje vrijednosti, nekog drugog tukli u skoli bla bla bla. Onaj koji po netu vrijedja, koji se po netu pravi pametan, obicno je onaj koji je dobijao batine, onaj koji je napacena dusa koju niko ne **** ni 1% kada se makne od tastature, pa je njeno misljenje vrijedno na netu jer nije u realnosti. To za zivu vrecu za boksanje, bujrum pa me i ti namlati kad dodjes u nasu domovinu na odmor. Rado bih volio da me namlatis, kao nekada sto su me mlatili u skoliPrincipatus je napisao/la:Leite ti si stvarno najsmijesniji (ne u pozitivnom smislu) lik kojeg sam ikada u internetu sreo. Nekako pokusam da te se zamislim, ono ko sjedi iza tastature. I uvjek mi padne na pamet onaj lik sto je vec u skoli dobivao batine. Neka vrsta ziva vreca za boksanje.![]()
I ne moras me persirati. Nisi ti mene persirao, nego si me stavio u grupu ljudi koja je Papeta zvala telecim pogledom. No lazes, jer to nikad nisam rekao, pa se sad petljas. A za Zukanovica da skontas ti je trebalo negdje 5-10 puta duze vremena nego meni, pa hajde. Pozvao ga je Pape, nije Djeda Mraz. Ali dok ga nije pozvao, pricalo se o njemu kao da je zadnja budaletina, a ne jedan od najboljih stopera u Belgiji. Cim dobi poziv ti se usuti.A do tada sam ja bio pljuvac jer sam govorio da se mora pozvati, i to mnogo, mnogo ranije.
Neda te ciko Principatus takvog pametnog, da ti cika kupi isto firmu jer si se tako zakacio za istu nakon sto sam je jedanput spomenuo kako bi objasnio da ne radim na bausteli? Ono sto bi ti sebi zelio, tako da me mozes staviti u jednu ladicu i ponizavati, kako bi se sam osjecao vrijednijim. Odmah ti izgleda duboki oziljak na tvojoj osjetljivoj dusi i samopouzdanju napravilo.
Eto otvoricemo ti jednu firmu i nazvat cemo tvoju firmu:
Kompleks&ManjaVrijednost Inc. Samo se pitam koje polje. Mozda nesto psiholosko, tu odmah pokupis ove svoje jarane, mogli bi dobro suradjivati.
Zasto mijenjati nesto sto perfektno funkcionise?
Nadat se da ce Hadzic sve sredit do Latvije. Onda bi fino mogao dobit priliku protiv Omana u najmanju ruku, da vidimo na cemu smo. Mislim da ce i Bicakcic tesko bit spreman za Latviju, a ne Kolasinac.harishp je napisao/la:Kakav Kolasinac do tekme sa Latvijom ili Slovacima.Pa ovaj nece do tad ni slika za pasos izraditi.
Inace ostavite se vise formacija i sastava i ostavite ljudima koji se pitaju za to,kao i sto i odgovoraju.
Ma naci cemo i tebi neki posao! Cisto zbog forumaske solidarnostilegenda reala je napisao/la:Šta je ovo na forumu sve direktori i vlasnici nekih firmi, a ja bez posla![]()
ma i meni ovo vuce na opasne komplekse.zizu1991 je napisao/la:Šta se bola blamirate, čovjek nijednom nije firmu pomenuo dok ga se nije nazvalo bauštelcom, i obrazložio je da je to posao kao i svaki drugi, al ne želi da ga se etiketira.SB90 je napisao/la:dajte taj post gdje spominje firmu
Ohan'te malo
Medunjanin mora igrati. Veoma bitan igrac za reprezentaciju.
umjesto stevanocica ibisevi i mirna bosna ibisevica izostaviti iz prvog tima bilo bi neozbiljno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.