@Principatus, normalno da svako treba imati svoje misljenje. Ja imam svoje misljenje, ti imas svoje misljenje, mozda se nikada necemo sloziti oko nasih misljenja, a mozda i hocemo, nikad se ne zna. Onaj ko te vrijedja i proziva da si na bausteli itd. lagano prijavi post, nemas potrebe da objasnjavas ko si i sta si. Meni je smetalo kada nazivas svakog suprotnog misljenja budalom, ogranicenim likom, likom sa kompleksom nize vrijednosti itd. To je uvreda i tome nije mjesto na forumu. Mene si vrijedjao i nazivao glupanom, dok te ja nisam nikako uvrijedio, jesam malo provocirao jer si pisao to sto si pisao, ali to nikako nisu uvrede koje si ti meni pisao i epiteti koje si meni pripisivao, a nakon toga govoris kako neko tebe napada kao licnost, a to si ti radio u mom slucaju.
Sto se tice djecurlije, normalno da ima svega na forumu, jbg. to je forum i nesto poput toga je normalno za ocekivati. Sto se tice tih PP uvreda itd. jbg. ne znam za te stvari, jer stvarno nikome ne prijetim niti psujem preko PP. To svakako ne podrzavam. Sto se mene licno tice, ja navijam za repku, nebitno ko je u njoj, isto kao sto sam radio od prvog selektora pa do posljednjeg. Dok selektor ima rezultate, dok repka igra dobro, on ce imati moju podrsku i smetat ce mi kada je taj neko pljuvan za sve. U ovom trenutku je to Susic, ali to se odnosi na svakog buduceg selektora.
Sto se tice grupe ljudi koja te vrijedja, svakako ne opravdavam, ali ja nisam u toj grupi ljudi. Ja te nikada nisam prozvao dijasporcem koji radi na bausteli. Sticajem okolnosti, vecina nas ima neku familiju vani, neko od te familije radi na bausteli, neko ima dobre poslove, nebitno, ali sumnjam da neko ne voli svoju familiju, tako da ja nemam razloga da mrzim tebe jer si dijasporac, nebitno cime se bavis. Sto se tice reprezentativaca koji sjede na dvije stolice, protiv njih imam to da zavlace nasu repku i da je bolje da se odmah izjasne, bez ikakvih igara sa nasom zemljom. Svako ko zeli igrati, nama je pozeljan u ovoj reprezentaciji. Onaj ko ne zeli, neka nas ne koristi za neke svoje hirove i poslove i to treba odmah da kaze. Svjedoci smo da su svi oni rekli da su s nekim razgovarali, sto iz Saveza sto sa selektorima, znaci ipak se nesto radi, nije onako kako se prica da se nista ne radi. Jbg. ne mogu svi biti pozvani, ali unutar godinu dvije, dobijat ce ljudi svoje sanse. Eto i Zukanovic je dobio svoju, ali ce se pljuvati Pape jer Cocalic nije dobio svoju sansu. Jbg. ne mozemo navaljati 10 stopera zar ne?
Sto se tice Susica kao selektora, daleko od toga da mislim da je perfektan, jer tesko je naci perfektnog covjeka. Ono sto mu ja zamjeram jeste to da je jako los bio u prijasnjim izjavama, covjek je govorio sto misli, a ipak na takvoj poziciji mora da zna "zamazati" narodu oci, pridobiti narod. Vecina prije njega je znala to jako dobro, pa gdje smo bili? Mozda je ta njegova iskrenost nas i dovela do toga, ali ja mu zamjeram sto je previse otvoren i sto ne razmislja kada daje izjavu. Sto se tice taktike i postavke, vjerovatno uradi ono sto misli da je najbolje, a Grcku smo dobili zahvaljujuci njemu i igracima, to niko ne bi trebao da spori, kao ni to da i kada izgubimo, krivi su i selektor i igraci. Ne smije biti podjele jer oni djeluju kao kompaktna cjelina.
I za kraj sto se tice sprdanja i pripajanja za nekoga kao pijavica, pa to isto moze vaziti i za tebe, jer i ti u svakom postu napises nesto za onog s kim se ne slazes. Nazoves ih "oni" i onda furas svoje. Uvrijedi ako mislis da nekog treba uvrijediti, ali nemoj vrijedjati nekog samo jer ima razlicito misljenje od tebe, to je ipak prenisko

. Ako sam te ja uvrijedio, slobodno me vrijedjaj, ali ako te nisam uvrijedio, nemoj molim te vrsiti neke analize i praviti se pametan, samo zbog toga sto nam misljenja nisu ista.
Zivio...