Safet Sušić - Pape

kimbo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kimbo » 24 mar 2013, 01:44

Pape svaka cast za sve a pogotovo za sinocnu taktiku. Prilagodio je igru tima bez Pjanica. Dao je dovoljno povjerenja odbrani i half liniji da mogu da se dodavaju navlacio Grke da presinguju i time oslobadjao povrsinu oko Edina da bi ovaj mogao jedan na jedan da prima visoke lopte. Grci to nisu skontali do kraja tekme :lol:

Zrtvovao Lulica (ali su ga i Grci sinoc najace cuvali) , dao slobodnije ruke Vranjesu i Spahicu dok je Zukanovica drzao veoma defanzivno zakovanog u odbrani. Zuka se zavlacio u sami cosak i odatle slao visoke precizne lopte , nonsalantno izbacivao loptu u polje.

Pape je stvorio tim i imam osjecaj da ce naci mjesto Kolasincu na zednjem defanzivnom !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 02:11

kimbo je napisao/la:Pape svaka cast za sve a pogotovo za sinocnu taktiku. Prilagodio je igru tima bez Pjanica. Dao je dovoljno povjerenja odbrani i half liniji da mogu da se dodavaju navlacio Grke da presinguju i time oslobadjao povrsinu oko Edina da bi ovaj mogao jedan na jedan da prima visoke lopte. Grci to nisu skontali do kraja tekme :lol:

Zrtvovao Lulica (ali su ga i Grci sinoc najace cuvali) , dao slobodnije ruke Vranjesu i Spahicu dok je Zukanovica drzao veoma defanzivno zakovanog u odbrani. Zuka se zavlacio u sami cosak i odatle slao visoke precizne lopte , nonsalantno izbacivao loptu u polje.

Pape je stvorio tim i imam osjecaj da ce naci mjesto Kolasincu na zednjem defanzivnom !!!!!!!

A samo se pitam kad je ovakav znalac Susic kako nije znao postaviti igru protiv Portugala, ljudi nas naguzili mislim najgori poraz u skorije vrijeme ?? Takoder i utakmica kuci protiv Francuza nismo sastavili dva pasa, dok je vec u gostima bilo puno bolje ?? Ostale tekme iz tih kvalifikacija necu da pominjem, ove su bile najbitnije zato sam ih izdvojio.

Gdje je tad bio taj strucnjak ili je ovaj put neko iz komiteta upetljao svoje ruke, recimo babuka Ivica ! :roll:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 mar 2013, 02:16

Svrki je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Pape svaka cast za sve a pogotovo za sinocnu taktiku. Prilagodio je igru tima bez Pjanica. Dao je dovoljno povjerenja odbrani i half liniji da mogu da se dodavaju navlacio Grke da presinguju i time oslobadjao povrsinu oko Edina da bi ovaj mogao jedan na jedan da prima visoke lopte. Grci to nisu skontali do kraja tekme :lol:

A samo se pitam kad je ovakav znalac Susic kako nije znao postaviti igru protiv Portugala, ljudi nas naguzili mislim najgori poraz u skorije vrijeme ?? Takoder i utakmica kuci protiv Francuza nismo sastavili dva pasa, dok je vec u gostima bilo puno bolje ?? Ostale tekme iz tih kvalifikacija necu da pominjem, ove su bile najbitnije zato sam ih izdvojio.

Gdje je tad bio taj strucnjak ili je ovaj put neko iz komiteta upetljao svoje ruke, recimo babuka Ivica ! :roll:
Hmm igra protiv najbrze repke Evrope koji su bili toliko jaki da su trebali osvojiti i EP !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 02:19

Ekipa Portugala se vec godinama provlaci do velikih takmicenje. I kad odu tamo se posteno obrukaju kakva su god ekipa.
Evo i ove godine nastavljaju sa istom pricu. Ne mogu Izreala uzeti, mislim.

Pa mi nije jasno kako je taj covjek od jednom postao strucnjak veliki, hebo ti Hiddinka sta je on, a opet ponovljam Portugal nas naguzio opasno. Mislim ??

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 24 mar 2013, 02:24

Protiv Portugala i nije bilo tako loše do crvenog kartona. Prije samog crvenog smo gubili 3:2, što se i moglo stići. Sa igračem manje to je već bilo teže. Niko (sem Lulića) nije mogao uticati na crveni karton.

No, eto i porazi su dobri. Ova ekipa sada puca od želje i htijenja. Na svim porazima su mnogo naučili i više me ne bi bilo strah da igramo protiv bilo koje selekcije na svijetu. Dokazali smo i protiv Brazila da se možemo nositi sa najjačim. I ovo, ovaj zanos i snaga, će ići sad još samo prema vrhu.

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 02:29

Rockefeller je napisao/la:Protiv Portugala i nije bilo tako loše do crvenog kartona. Prije samog crvenog smo gubili 3:2, što se i moglo stići. Sa igračem manje to je već bilo teže. Niko (sem Lulića) nije mogao uticati na crveni karton.

No, eto i porazi su dobri. Ova ekipa sada puca od želje i htijenja. Na svim porazima su mnogo naučili i više me ne bi bilo strah da igramo protiv bilo koje selekcije na svijetu. Dokazali smo i protiv Brazila da se možemo nositi sa najjačim. I ovo, ovaj zanos i snaga, će ići sad još samo prema vrhu.

Ma sve je to tacno i drago mi je sto cemo 90 posto otici u Brazil nakon toliko godina, hvala Bogu. Samo ne mogu price da je Susic od jednom postao takticar, Hiddink bla bla bla.

I onda ja to citam ovdje i samo vratim film na prosle kvalifikacije pa se pitam gdje tad bio taj strucnjak ?? Jesam ja lud ili sta ??

Nebitno nek mi odemo u Brazil hebo sve. Samo treba malo smiriti strasti s dizanjem Suske ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 mar 2013, 07:33

Svrki je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:Protiv Portugala i nije bilo tako loše do crvenog kartona. Prije samog crvenog smo gubili 3:2, što se i moglo stići. Sa igračem manje to je već bilo teže. Niko (sem Lulića) nije mogao uticati na crveni karton.

Ma sve je to tacno i drago mi je sto cemo 90 posto otici u Brazil nakon toliko godina, hvala Bogu. Samo ne mogu price da je Susic od jednom postao takticar, Hiddink bla bla bla.

I onda ja to citam ovdje i samo vratim film na prosle kvalifikacije pa se pitam gdje tad bio taj strucnjak ?? Jesam ja lud ili sta ??

Nebitno nek mi odemo u Brazil hebo sve. Samo treba malo smiriti strasti s dizanjem Suske ;)
Eto kakvo ti poredjenje koristis. Koristis proslo vrijeme sa sadasnjim kvalifikacijama. Da li si se zapitao, da je mozda sada Susicu jasnije koje igrace zeli u reprezentaciji? Da su mozda nasi igraci zreliji? Da je mozda Ognjen Vranjes stasao kao igrac za razliku od Mravca kojeg smo bili primorani koristiti? Svi ti igraci su iskusniji nego sto su bili. Pa i Susic je iskusniji, dobio je apsolutno povjerenje reprezentativaca i slijepo ga slusaju, jedino ko je protiv njega su pojedini forumasi.

Po tvom misljenju, on bilo sta da napravi, bit ce u sjeni neuspjeha sa pocetka proslih kvalifikacija, te neuspjeha u barazu. Da kojim slucajem Mihajlovic vodi BiH i prima tolike golove, a takvu odbranu ima, ja mislim da bi bio atentat na njega. Mnogi treneri klubova pa i selektori, rastu svaku narednu utakmicu, uce na greskama, te napreduju u svakom smislu. Jedino je u BiH misljenje da selektor ne napreduje, nego da je sve zasluga igraca. Malo ko ce shvatiti da je to napredak njih zajedno. Pa cak i navijaci su iskusniji i pametniji, do juce su se pravile pizdarije, a danas se navija 5 puta bolje i kulturnije.

Tebi ide na zivce prica da je Susic postao takticar nakon ranijih neuspjeha, a mozda nekom ide na zivce prica da je Susic qrac od ovce, teleci pogled, gluperda i bruka drugih ogavnih epiteta na racun selektora, pa cak i sada nakon uspjeha repke.

To sto se pitas, samo razmisli, da li smo mi ikada napravili neki uspjeh, nakon kojeg bi nam bilo sramota izgubiti od Francuza, Portugalaca itd. Do jucer smo gubili od amaterskih ekipa, a danas tucemo Grcku ;) . Evolucija repke je ocigledna, samo neki glume slijepce i dobise amneziju, zaboravljaju sta smo nekad bili. Shvatio bih ja to da smo mi nekad bili nesto, ali mi smo bili nista. Drugi par rukavica je sto godinama mislimo da smo Brazil i da smo najbolji, iako je realnost sasvim drugacija. Nama je sasvim normalno ocekivati da dobijemo najjace repke svijeta, a savrseno nenormalno izgubiti od repke tipa Portugala, odigrati nerijeseno sa Grckom, jer mi smo BiH.

Pape je mila majka kakvih je bilo selektora, a ako sam njih podrzavao kao takve, onda cu sigurno podrzavati i covjeka koji zapocinje novu eru reprezentacije BiH. Izgleda da mnogi na forumu ne znaju kakvo je bilo stanje u ranijim godinama, hvala Bogu, savrseno dobro se sjecam ko smo i sta smo bili. Ako sam u tim trenucima mogao srcem biti uz repku BiH, mogu i danas kada nizemo uspjehe.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 mar 2013, 10:34

adriano_leite je napisao/la: Sto se tice teleceg pogleda, pa to je ona grupa ljudi s kojom nisi na ratnoj nozi, koja veoma dobro razumijes, te koji te veoma dobro razumiju. Ne znam da li si bas ti rekao da je teleci pogled, ali sigurno je to rekla grupa ljudi koja zajedno s tobom laje protiv Papeta.
Ta grupa ljudi, koja je Papeta zvala telecim pogledom, sa kojom ja "nisam na ratnoj nozi" je meni nedavno hebavala majku preko PP, kad sam branio Papeta od apsolutno smijesni kritika i pljuvanja. Isto ko sto su mi drugi hebavali sve preko PP jer sam rekao da se ne smije tako glupo i bahato ponasati u slucaju novih igraca, i da je morao Zukanovica mnogo ranije pozvati, a nije radio jer se nesto sa njim zamjerio i da je morao Kolasinca ranije osigurati. Sa Seferovicem pricati, vise se zalagati. Ni pobjeda protiv Grcke nece na tim propustima nista promijeniti, kao sto ti propusti nece pobjedu protiv Grcke umanjivati.

Isti ograniceni duh i nacin razmisljanja, samo u drugoj kozi i drugog misljenja. ;)
Kao kakva djecurlija koja se uhvati jednog misljenja, pa navijanja za jednu ili drugu stranu, u ovom slucaju Susica, a postupcima bili pozitivni ili negativni nemate misljenja. Nego navijate za ili protiv. I to ne uzimam za ozbiljno.

Ako Kolasinac zaigra za nas, onda samo zato sto je on sam tako zelio i zauzeo se, i zato jer se Vlado Jagodic i savez oko njega brinuo. Ne zbog Susica. I naravno da selektor jedne zemlje ne smije gledati Barcelonu, dok mu igra superpotencijal od igraca na nasoj kriticnoj poziciji u Champions League, to je komika.

Isto tako je smijesno reci, da Susic ne smije biti zasluzan za nase pobjede jer imamo jaku ekipu. Pa samo da sjedi na klupi i gleda, on snosi odgovornost. Time ce dobivati kritike i pohvale. Ista prica kao i kad je Ciro bio selektor. Protiv Slovenije smo dobili na horuk i individualne akcije. Protiv Grcke jasno ne i za ovu pobjedu je i Susic jasno odgovoran.

I onda me pitas zasto vrijedjam. Vrijedjam jer su od onog dogadjaja sa Seferovicem i Hajrovicem ljudi napadali mene kao licnost. Receno je da ja kao dijasporac cak nemam pravo da ista kazem ili imam misljenje u pitanju reprezentacije. Aha jeste, repke koja se sastoji skoro samo od dijasporaca, ali ovi imaju pravo da crkaju na terenu. Tipicno nas prljavi bosnjo-mentalitet. Najbolje da se covjek raskida i podjeli kako bi te neko volio, a i tada nije dosta. Fuj, s*erem se na takvu "ljubav". Pa mi onda dolazis ti i tvoja kompanija (od kojih je jedan mentalni bolesnik, da znas) i prozivaju me baustelcom, kako bi hranili svoje komplekse i predrasude. I onda me pitas zasto vrijedjam? :shock:

Vrijedjam i sprdam se, jer ne vrijedi vise sa pojedinim ogranicenim ljudima. Koji nisu sposobni diferencirati, slobodno razmisljati, a o reflekciji sopstvenog misljenja i daljnjeg da ne govorim. Sto se mene kao licnosti tice, to nije predmet diskusije, ali ste se kacili za to. Offtopic do ludila. Pa me pitas zasto vrijedjam i sprdam se. Ne znas ko sam ili sta sam, i bolje je tako, jer te to nema sta da interesuje. ;)

Nego ti se jednostavno mene mani, nadji nekog drugog za koga ces se pripojiti kao kakva pijavica pa cuclaj na nekom drugom. Vazi?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 mar 2013, 10:56

adriano_leite je napisao/la:
Svrki je napisao/la:

Izgleda da mnogi na forumu ne znaju kakvo je bilo stanje u ranijim godinama, hvala Bogu, savrseno dobro se sjecam ko smo i sta smo bili. Ako sam u tim trenucima mogao srcem biti uz repku BiH, mogu i danas kada nizemo uspjehe.
Naravno da ne znaju, jer dobar dio ljudi koji pisu ovdje su jos u srednjoj skoli ili su brucosi. Ti momci su tada bili djeca koja su isla u 2-3 osnovne. Sumnjam da je iko gledao te utakmice naknadno preko neta radi utvrdjivanja "gradiva", tako da je njihovo poznavanje tadasnje reprezentacije ograniceno na imena igraca koji zu za istu igrali, te rezultate koji su svima dostupni. A igra? Toga tesko da su svjesni...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 mar 2013, 11:02

@Principatus, normalno da svako treba imati svoje misljenje. Ja imam svoje misljenje, ti imas svoje misljenje, mozda se nikada necemo sloziti oko nasih misljenja, a mozda i hocemo, nikad se ne zna. Onaj ko te vrijedja i proziva da si na bausteli itd. lagano prijavi post, nemas potrebe da objasnjavas ko si i sta si. Meni je smetalo kada nazivas svakog suprotnog misljenja budalom, ogranicenim likom, likom sa kompleksom nize vrijednosti itd. To je uvreda i tome nije mjesto na forumu. Mene si vrijedjao i nazivao glupanom, dok te ja nisam nikako uvrijedio, jesam malo provocirao jer si pisao to sto si pisao, ali to nikako nisu uvrede koje si ti meni pisao i epiteti koje si meni pripisivao, a nakon toga govoris kako neko tebe napada kao licnost, a to si ti radio u mom slucaju.

Sto se tice djecurlije, normalno da ima svega na forumu, jbg. to je forum i nesto poput toga je normalno za ocekivati. Sto se tice tih PP uvreda itd. jbg. ne znam za te stvari, jer stvarno nikome ne prijetim niti psujem preko PP. To svakako ne podrzavam. Sto se mene licno tice, ja navijam za repku, nebitno ko je u njoj, isto kao sto sam radio od prvog selektora pa do posljednjeg. Dok selektor ima rezultate, dok repka igra dobro, on ce imati moju podrsku i smetat ce mi kada je taj neko pljuvan za sve. U ovom trenutku je to Susic, ali to se odnosi na svakog buduceg selektora.

Sto se tice grupe ljudi koja te vrijedja, svakako ne opravdavam, ali ja nisam u toj grupi ljudi. Ja te nikada nisam prozvao dijasporcem koji radi na bausteli. Sticajem okolnosti, vecina nas ima neku familiju vani, neko od te familije radi na bausteli, neko ima dobre poslove, nebitno, ali sumnjam da neko ne voli svoju familiju, tako da ja nemam razloga da mrzim tebe jer si dijasporac, nebitno cime se bavis. Sto se tice reprezentativaca koji sjede na dvije stolice, protiv njih imam to da zavlace nasu repku i da je bolje da se odmah izjasne, bez ikakvih igara sa nasom zemljom. Svako ko zeli igrati, nama je pozeljan u ovoj reprezentaciji. Onaj ko ne zeli, neka nas ne koristi za neke svoje hirove i poslove i to treba odmah da kaze. Svjedoci smo da su svi oni rekli da su s nekim razgovarali, sto iz Saveza sto sa selektorima, znaci ipak se nesto radi, nije onako kako se prica da se nista ne radi. Jbg. ne mogu svi biti pozvani, ali unutar godinu dvije, dobijat ce ljudi svoje sanse. Eto i Zukanovic je dobio svoju, ali ce se pljuvati Pape jer Cocalic nije dobio svoju sansu. Jbg. ne mozemo navaljati 10 stopera zar ne?

Sto se tice Susica kao selektora, daleko od toga da mislim da je perfektan, jer tesko je naci perfektnog covjeka. Ono sto mu ja zamjeram jeste to da je jako los bio u prijasnjim izjavama, covjek je govorio sto misli, a ipak na takvoj poziciji mora da zna "zamazati" narodu oci, pridobiti narod. Vecina prije njega je znala to jako dobro, pa gdje smo bili? Mozda je ta njegova iskrenost nas i dovela do toga, ali ja mu zamjeram sto je previse otvoren i sto ne razmislja kada daje izjavu. Sto se tice taktike i postavke, vjerovatno uradi ono sto misli da je najbolje, a Grcku smo dobili zahvaljujuci njemu i igracima, to niko ne bi trebao da spori, kao ni to da i kada izgubimo, krivi su i selektor i igraci. Ne smije biti podjele jer oni djeluju kao kompaktna cjelina.

I za kraj sto se tice sprdanja i pripajanja za nekoga kao pijavica, pa to isto moze vaziti i za tebe, jer i ti u svakom postu napises nesto za onog s kim se ne slazes. Nazoves ih "oni" i onda furas svoje. Uvrijedi ako mislis da nekog treba uvrijediti, ali nemoj vrijedjati nekog samo jer ima razlicito misljenje od tebe, to je ipak prenisko ;) . Ako sam te ja uvrijedio, slobodno me vrijedjaj, ali ako te nisam uvrijedio, nemoj molim te vrsiti neke analize i praviti se pametan, samo zbog toga sto nam misljenja nisu ista.

Zivio...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 mar 2013, 11:20

Svrki je napisao/la:

Kao sto sam prognozirao nije trebalo dugo,uzivali smo par sati,a sad po starom.
Biti za Papetasamo jer je Pitar je debilno,biti protiv njega jer je Pitar je jednako debilno.Ako vam je to bitno,pratite samo svoje klubove,pustite druge da uzivaju u igri repke.
Kazes Osim upleo prste? Ako jeste hvala Bogu na tome (licno mislim da jeste,a po tome je Pape jos i veci jer je to dopustio,vecina nebi) sta tu ima lose,valjda im je,kao i nama isti cilj!?
Ja bih podrzao i Amara i bilo koga drugog ko bi bio selektor,sta je tu sporno bilo kome.
Svakom treneru,a selektoru posebno treba vremena da skonta kako izvuci najbolje iz igraca (osim ako treniras Barsu,oni mogu sami) pa tako i Papetu. Evo npr kontra pitanje,sto Vaha nije za kratko vrijeme napravio bolji rezultat sa Slonovima ili sad sa Alzirom? Treba vremena....
Imamo dobre igrace,normalnije uslove nego ikad sto je itekako bitno pa se to vidi i na terenu.
Mozemo li jednostavno uzivati bar 15 dana bez glupih prepucavanja?

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 24 mar 2013, 12:56

Svrki je napisao/la:

jos sto ne mogu ovih prica pa kad je ivica svemoguc sto nije pomogo sinu da se ne bruka po evropi ili mu je ipak on pomago pa se onako osramotili

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2013, 13:25

Glupo je dijeliti se na klubove kad se priča o repki.Repka je iznad svega nema veze što ja navijam za Želju, Pape će uvijek imati moju podršku, jer rezultati su mjerilo uspješnosti trenera, a on ima rezultate.
DRUG NEBI TI PUNCA

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 16:17

@denzimar

Slazem se sa tobom u potpunosti medutim pogresno si procjenio da ja ne uzivam u pobjedi. Ja sam prezdovaljan sa ovim i napisao sam da idemo u Brazil 90 posto.

Samo sam se osvrnuo na ove sto kad se jedna tekma pobjedi odmah smo Brazil, prejaki, imamo strucnjaka boli glava ( a to nije tako) svaka cast Susicu.

Isto tako nemoj zaboraviti ko je spasio Susica. Da nije Ivica bio u komitetu on bi davno letio. Ako se sjecas press konferencije gdje Ivica rekao ja sam uz Susica i dok sam ja tu njega nece niko dirati. To ti je bilo onda kad nismo mogli nikoga pobjediti ni u prijateljskim ( Oman i sl. ekipe, ne mogu se svega tacno sjetiti, ali znam da smo bili katastrofa).

I tad sam rekao Susic nije nikakav strucnjak ali ga ne treba tjerati i pustiti covjeka da radi svoj posao. Gdje god se treneri mijenjaju svakih pola godine tu uspjeha nema.

@samoposteno

Pomogao mu je da osvoji duplu krunu kad je cijela drzava pricala da je to nemoguce i da sve ide po nacionalno kljucu. Pa da Zeljo moze uzeti titulu, a kup KAO mora uzeti Siroki odnosno kao hrvatski predstavnik. Svasta mu je pomogao da u kupu BIH ne izgubi ni jedne utakmice vec 4 godine i tako to...

Ima jos ne zelim se s tobom prepirati ...

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 mar 2013, 16:33

@Svrki

Premierligaski fudbal i igraci kao i treneri nisu vrijedni spomena za reprezentaciju. Ovdje problem ligu osvojit. Koga trebas nadigrat? Travnik? Ne zivi u zabludi. U Evropi se treba pokazat, protiv malo jacih timova, a tu sta se vazda desi znamo. Pa cak i kad vodi na poluvremenu primi 4. On je dobar trener, al samo za bosanske pasnjake.
bagrcavi je napisao/la:Glupo je dijeliti se na klubove kad se priča o repki.Repka je iznad svega nema veze što ja navijam za Želju, Pape će uvijek imati moju podršku, jer rezultati su mjerilo uspješnosti trenera, a on ima rezultate.
Objasnio ti covjek.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 16:35

Alfa_Muzijak je napisao/la:@Svrki

Premierligaski fudbal i igraci kao i treneri nisu vrijedni spomena za reprezentaciju. Ovdje problem ligu osvojit. Koga trebas nadigrat? Travnik? Ne zivi u zabludi. U Evropi se treba pokazat, protiv malo jacih timova, a tu sta se vazda desi znamo. Pa cak i kad vodi na poluvremenu primi 4. On je dobar trener, al samo za bosanske pasnjake.
bagrcavi je napisao/la:Glupo je dijeliti se na klubove kad se priča o repki.Repka je iznad svega nema veze što ja navijam za Želju, Pape će uvijek imati moju podršku, jer rezultati su mjerilo uspješnosti trenera, a on ima rezultate.
Objasnio ti covjek.
A Serif ?

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 24 mar 2013, 16:37

Alfa_Muzijak je napisao/la:@SvrkiPremierligaski fudbal i igraci kao i treneri nisu vrijedni spomena za reprezentaciju. Ovdje problem ligu osvojit. Koga trebas nadigrat? Travnik? Ne zivi u zabludi. U Evropi se treba pokazat, protiv malo jacih timova, a tu sta se vazda desi znamo. Pa cak i kad vodi na poluvremenu primi 4. On je dobar trener, al samo za bosanske pasnjake.
travnik, gosk, gradinu...
nemas para da kupis niti jednog igraca, igras na losim terenima i u losoj konkurenciji i onda izadjes u evropu i igras protiv timova koji kupuju igrace i igraju na dobrim terenima, al dobro, to je vec druga prica.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 16:39

Svrki je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:@Svrki

Objasnio ti covjek.
A Serif ?
I kad je tako lahko osvojiti na ovim pasnjacima titulu, zasto tvoje Sarajevo ne osvoji ?? Sad ces naci i zato nesto kupio ovaj, namjestio onaj. :lol:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 mar 2013, 16:44

[/quote] I kad je tako lahko osvojiti na ovim pasnjacima titulu, zasto tvoje Sarajevo ne osvoji ?? Sad ces naci i zato nesto kupio ovaj, namjestio onaj. :lol:[/quote]

Pa jel ja mozda predlazem nekog?

Ti si jedan obicni dusman i nista vise! ;)
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 16:48

Alfa_Muzijak je napisao/la:
I kad je tako lahko osvojiti na ovim pasnjacima titulu, zasto tvoje Sarajevo ne osvoji ?? Sad ces naci i zato nesto kupio ovaj, namjestio onaj. :lol:[/quote]

Pa jel ja mozda predlazem nekog?

Ti si jedan obicni dusman i nista vise! ;)[/quote]

Pitao sam te nesto. Prolaz Seriffa ?? Tu nemas nista reci. Tema nije Zeljo. Ti si najveci dusman ovdje, a da je Amar selektor jeo bi sebi parket i pljuvao, takvi ste vi. Lijep pozdrav i ne repliciraj me vise ako ti se ne svida nego ignorisi, ako ne znas za zdravu komunikaciju.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.