Opet ne shvatas celu poentu...
Kazes da pokusavamo opravdati to sto ne daju Igokei.

Gde sam ja to napisao,pogledaj moje postove od ranije. Igokea je osvojila zasluzeno prvo mesto na iznenadjenje svih ali nemaju uslove za igranje EL usled mnogobrojnih pravila. A zasto su pravljena ta pravila,pa iz prostog razloga sto je Igokea premali klub da bi igrao EL, napisah to i pre mesec dana, napisah i pre par sati, i Zvezda i Partizan su trenutno mali klub za EL , ali su istovremeno i klubovi sa boljim uslovima od Igokee i Euroliga bira izmedju dva zla ono manje zlo po njih. Videcemo kako ce se tumaciti ovo pitanje oko nemogucnosti Igokee da igra EL, mislim da sam negde procitoa u dokumentima da tada EL bira koga ce kao drugog predstavnika pored sampiona da posalje tamo. ABA liga ima prednost da se dodeli ta pozivnica ali nista me ne bi iznenadilo i da neko drugi to dobije. Medjutim sve je to ponovo stvar tumacenja pravila koja su itekako zamrsena ove sezone.
Pricati o pravilima u ABA ligi ove sezone je i smesno. Tumaceno je na milion nacina,doslo je do milion izmena.A sve zbog toga sto na vreme nisu seli za sto celnici ABA lige i celnici EL. Oko svega toga i ova zabuna. Licno ne volim neke teorije zavere ali neko je iz ABA lige morao znati za pravila EL i da se moraju uskladiti. E sada da li su stvarno toliko nesposobni da to nisu znali ili su cekali da vide kako ce se razvijati dogadjaji ne znam.
Do sada je ova liga bila i nesta,sada kada je odjednom cela liga postala cirkus ove sezone zbog par likova odjednom neke price o istupanju,sreca pa celnici ostalih BiH klubova ne razmisljaju tako. Sta bi onda radili Szolnok ili MZT kojima je receno da imaju siguran ugovor i da ne mogu ispasti,da bi dva kola pre kraja bilo receno da svi mogu ispasti bez obzira na te ugovore. Je li i to mozda skuhao Beograd u zelji da spasi svoj tim od ispadanja, samo ne znam koji je to tim.
Sledece sezone ce ovo sve da se vrati u normalu to je jasno,jer je sada veliki pritisak i na ABA ligi da zadrzi svoje postovanje u kosarkaskom svetu,a ovakve stvari im se nece smeti vise dogadjati.
I da,kako ti znas da ce Zvezda sada igrati i vise nikada, jesi to stvarno Vidovita Dzemila, ko ti je saradnik ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))