Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

IdleR
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la IdleR » 16 nov 2009, 18:45

Dugo pratim ovaj forum, ali nikada se nisam registrovao jer nisam imao neku potrebu. Ali sada kad vidim kako su neki prepametni i kako sve znaju ne da mi se da ostanem ravnodusan. Ljudi izgubili smo 1-0 i sta sad nije smak svijeta. Svi pricate kako smo mogli ovo, pa smo trebali to itd. ali nikome na pamet ne pada da smo imali srece isto toliko kao i nesrece, samo se sjetite kad se Liedson poigrao s Jahicem pa fulio nemoguce, pa kad je Deco na svu srecu promasio onaj zicer sa 16-erca kad je Keno ostao ukopan itd. I ne mogu da shvatim kako mozete kritikovati covjeka koji nas je doveo tu gdje jesmo, cijeli svijet prica o nama ali ne u onom kontekstu kao 90-ih kad se vodio rat i kad su nas svi sazaljevali nego sad o nama pricaju kao o nekoj novoj svjetskoj sili, osjecate li se imalo ponosnim zbog toga ?
Uglavnom kako god zavrsi, a najiskrenije se nadam da cemo pobijediti s 2 gola razlike i otici u tu cuvenu J. Afriku, Ciro ce uvjek imat podrsku jer ja sam mu zahvalan za sve sto je napravio. i imajte na umu ukusi su jedno a realnost nesto sasvim Drugo.
Sretno nam bilo u srijedu !
Kad je škoTe mojNe da se dašPre...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 nov 2009, 18:48

fico45 je napisao/la:Ljudi imam jednu molbu za Zenicane...Znamo da Portugalski igraci ce biti u "Hotel Zenica". Nek nekoliko nasih navijaca se skupe dan prije utakmice i nek ih probude pjesmom ili sirenom....neka budu budni prije ove velike utakmice citavu noc!!! To se radi u Americi NBA igracima prije velike utakmice :) :)
Da živim u Zenici to bi sigurno uradio...do sabaha bi urlikao,trubio i bubnjao ispod njihovo prozora.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 18:49

seha je napisao/la:@fico45
doce nasa policija i popisat im kazne narusavanje javnog reda i mira, imam iskustva sa tim xD
Za dvadeset maraka ce i oni sa nama ruziti cjelu noc. :mrgreen:
Para vrti gdje burgija nece ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 nov 2009, 18:49

drop je napisao/la:
fico45 je napisao/la:Ljudi imam jednu molbu za Zenicane...Znamo da Portugalski igraci ce biti u "Hotel Zenica". Nek nekoliko nasih navijaca se skupe dan prije utakmice i nek ih probude pjesmom ili sirenom....neka budu budni prije ove velike utakmice citavu noc!!! To se radi u Americi NBA igracima prije velike utakmice :) :)
Da živim u Zenici to bi sigurno uradio...do sabaha bi urlikao,trubio i bubnjao ispod njihovo prozora.
ja imam one africke trube...ima da polude od njih :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 nov 2009, 18:49

IdleR je napisao/la:Dugo pratim ovaj forum, ali nikada se nisam registrovao jer nisam imao neku potrebu. Ali sada kad vidim kako su neki prepametni i kako sve znaju ne da mi se da ostanem ravnodusan. Ljudi izgubili smo 1-0 i sta sad nije smak svijeta. Svi pricate kako smo mogli ovo, pa smo trebali to itd. ali nikome na pamet ne pada da smo imali srece isto toliko kao i nesrece, samo se sjetite kad se Liedson poigrao s Jahicem pa fulio nemoguce, pa kad je Deco na svu srecu promasio onaj zicer sa 16-erca kad je Keno ostao ukopan itd. I ne mogu da shvatim kako mozete kritikovati covjeka koji nas je doveo tu gdje jesmo, cijeli svijet prica o nama ali ne u onom kontekstu kao 90-ih kad se vodio rat i kad su nas svi sazaljevali nego sad o nama pricaju kao o nekoj novoj svjetskoj sili, osjecate li se imalo ponosnim zbog toga ?
Uglavnom kako god zavrsi, a najiskrenije se nadam da cemo pobijediti s 2 gola razlike i otici u tu cuvenu J. Afriku, Ciro ce uvjek imat podrsku jer ja sam mu zahvalan za sve sto je napravio. i imajte na umu ukusi su jedno a realnost nesto sasvim Drugo.
Bravo!

I da dodam jos samo jedno - ISKRENO SMO BOLJI OD PORTUGALA.

Ko je gledao utakmicu pazljivo mogao je to vidjeti. Mi se nemamo cega bojat. Bolji smo.
Samo zamislite kako bi se osjecali da smo mi prvu u Zenici igrali i da je bilo 1-0. Pitate li se kako bi se osjecali????

Nego sto neko rece - pod prozore Portugalskih papaka i urlikat da nemogu oka sklopit.
A mi cemo ih potopit 3-0.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 nov 2009, 18:53

doce nasa policija i popisat im kazne narusavanje javnog reda i mira, imam iskustva sa tim xD
Što kaže harishp ,ako drotu daš 20 KM i on ce sam s tobom urlikati svu noc...mnogo je gadno kada neispavan igraš utakmicu,a pogotovo ovako jaku i bitnu...za 30% si slabiji sigurno,a možda i više.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 nov 2009, 18:55

MostaracVelezovac je napisao/la:
IdleR je napisao/la:Dugo pratim ovaj forum, ali nikada se nisam registrovao jer nisam imao neku potrebu. Ali sada kad vidim kako su neki prepametni i kako sve znaju ne da mi se da ostanem ravnodusan. Ljudi izgubili smo 1-0 i sta sad nije smak svijeta. Svi pricate kako smo mogli ovo, pa smo trebali to itd. ali nikome na pamet ne pada da smo imali srece isto toliko kao i nesrece, samo se sjetite kad se Liedson poigrao s Jahicem pa fulio nemoguce, pa kad je Deco na svu srecu promasio onaj zicer sa 16-erca kad je Keno ostao ukopan itd. I ne mogu da shvatim kako mozete kritikovati covjeka koji nas je doveo tu gdje jesmo, cijeli svijet prica o nama ali ne u onom kontekstu kao 90-ih kad se vodio rat i kad su nas svi sazaljevali nego sad o nama pricaju kao o nekoj novoj svjetskoj sili, osjecate li se imalo ponosnim zbog toga ?
Bravo!

I da dodam jos samo jedno - ISKRENO SMO BOLJI OD PORTUGALA.

Ko je gledao utakmicu pazljivo mogao je to vidjeti. Mi se nemamo cega bojat. Bolji smo.
Samo zamislite kako bi se osjecali da smo mi prvu u Zenici igrali i da je bilo 1-0. Pitate li se kako bi se osjecali????

Nego sto neko rece - pod prozore Portugalskih papaka i urlikat da nemogu oka sklopit.
A mi cemo ih potopit 3-0.
Pa 1-0 rezultat nije los za njih ,nisu gol primili ,a zna se sta znaci gol na strani ...na stranu sve zelje ,ali je cinjenica da moramo gonjat rezultata ,a ne smijemo gol primiti ,fale nam 2 kljucna igraca pri sprjecavanju primanja gola..i to su sve otezavajuce okolnosti...
I ja slicno razmisljam da im mozemo utrpati dosta golova ,da ce se sjebati u Zenici ,i da ih mozemo razvaliti ,ali treba biti objektivan i reci onako kako jest..
Mene licno ohrabruje nasa dobra igra u Lisabonu ,kao i slabo izdanje Portugalaca..imaju dosta slabosti.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2009, 18:58

Ponos Torina je napisao/la:Sad je na BHT bila emisija BHT sport pa cim izbace snimak na svom sajtu okaci cu vam ovdje ili ako neko prije mene okaci,bilo je finih komentara i snimaka.
A, imal gdje Mijajlovića, reče danas da ćeš ubaciti, pa ako još uvijek to imaš molim te postavi ovdje ili privatnom porukom, jer sam malo prespavao :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 18:58

drop je napisao/la:
Što kaže harishp ,ako drotu daš 20 KM i on ce sam s tobom urlikati svu noc...mnogo je gadno kada neispavan igraš utakmicu,a pogotovo ovako jaku i bitnu...za 30% si slabiji sigurno,a možda i više.
Ma to se vec desilo pred Belgiju one prijasnje kvalifikacije.
Pa nisu ni nasi drotovi ,,bas-bas,,toliko glupi. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CISSE9
Kontakt:

Post Postao/la CISSE9 » 16 nov 2009, 19:01

E evo portugalci dolaze vcs na sarajevski aerodom i odmah putuju u zenicu .
21:15 30 min LISBOA S4 9886

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 nov 2009, 19:04

evo neki detalji sa prve utakmice uz Marjanov komentar sa radija, nasao na youtube

[youtube][/youtube]

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 nov 2009, 19:06

CISSE9 je napisao/la:E evo portugalci dolaze vcs na sarajevski aerodom i odmah putuju u zenicu .
Treba im baciti bombu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 16 nov 2009, 19:06

CISSE9 je napisao/la:E evo portugalci dolaze vcs na sarajevski aerodom i odmah putuju u zenicu .
21:15 20 min LISBOA S4 9886

jel ovo stizu za 20 minuta

schalke 04
Kontakt:

Post Postao/la schalke 04 » 16 nov 2009, 19:10

Slijecu u 21:35 treba ih toplo docekat da znaju odma u startu sta ih ceka :mrgreen:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 nov 2009, 19:11

rob do bagro je napisao/la:
ja sam spreman za urlikanje :mrgreen:
pustite im kemala malovcica nece zaspatit cjelu noc :mrgreen: pa malo sinana 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 16 nov 2009, 19:13

Ljudi mislim da u Zenici nemamo potrebe da igramo sa 2 defanzivna igraca, kao sto su Rahimic i Muratovic, iskreno zao mi je Spahica i Rahimica(najbolji pojedinci u portugalu), ali mi moramo krenuti prema napred sreca pa su svi ofanzivni igraci tu svakako ce dobro doci Pijanic i Bajramovic, moramo krenuti prema napred ako se budemo branili primit cemo gol sigurno........

-------------------------------------------Hasagic-------------------------------
Berberovic-------------Nadarevic------------------Pandza-------------Salihovic
--------------------------------------Bajramovic----------------------------------
---------------------Pijanic-----------------------------Ibricic----------------------
--------------------------------------Misimovic--------------------------------------
------------------------Muslimovic-----------------Dzeko---------------------------
Muslimovica bih stavio jer mu treba manje prilika da zabije nego Ibisevicu, a vjerujem da bih Ibricic i Pijanic imali dosta prostora ako se uzme u obzir da ce opet igrati flastera na Misimovicu ... Ova dvojica imaju pass shut tehniku i vjerujem da bi ovo bila dobra kombinacija.......ipak to je moje misljenje......
HAJMO BOSNOOOO

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 16 nov 2009, 19:15

chilly00 je napisao/la:Ljudi mislim da u Zenici nemamo potrebe da igramo sa 2 defanzivna igraca, kao sto su Rahimic i Muratovic, iskreno zao mi je Spahica i Rahimica(najbolji pojedinci u portugalu), ali mi moramo krenuti prema napred sreca pa su svi ofanzivni igraci tu svakako ce dobro doci Pijanic i Bajramovic, moramo krenuti prema napred ako se budemo branili primit cemo gol sigurno........

-------------------------------------------Hasagic-------------------------------
--------------------------------------Bajramovic----------------------------------
---------------------Pijanic-----------------------------Ibricic----------------------
--------------------------------------Misimovic--------------------------------------
------------------------Muslimovic-----------------Dzeko---------------------------
Muslimovica bih stavio jer mu treba manje prilika da zabije nego Ibisevicu, a vjerujem da bih Ibricic i Pijanic imali dosta prostora ako se uzme u obzir da ce opet igrati flastera na Misimovicu ... Ova dvojica imaju pass shut tehniku i vjerujem da bi ovo bila dobra kombinacija.......ipak to je moje misljenje......
HAJMO BOSNOOOO
lave nije PIJANIĆ nego PJANIĆ
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 nov 2009, 19:16

chilly00 je napisao/la:Ljudi mislim da u Zenici nemamo potrebe da igramo sa 2 defanzivna igraca, kao sto su Rahimic i Muratovic, iskreno zao mi je Spahica i Rahimica(najbolji pojedinci u portugalu), ali mi moramo krenuti prema napred sreca pa su svi ofanzivni igraci tu svakako ce dobro doci Pijanic i Bajramovic, moramo krenuti prema napred ako se budemo branili primit cemo gol sigurno........

HAJMO BOSNOOOO
Ovo je dobro bgm...
Samo je Salihovic previse defanzivan al' hajd' :arrow:
HOCEMO POBJEDU!!!

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 16 nov 2009, 19:18

Željoman je napisao/la:

HAJMO BOSNOOOO
lave nije PIJANIĆ nego PJANIĆ
HVALA NA KOREKCIJI... **** KUCAM I NE OBRACAM PAZNJU NA GRESKE....:)

DANIEL
Kontakt:

Post Postao/la DANIEL » 16 nov 2009, 19:19

Supica treba staviti na gol....Covek nam donosi srecu kad je najvise potrebna !!!
Ako bude penal za nase onda Supic da puca!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.