nino hrastek je napisao/la: ali i ja da sam na brkinom mjestu ne bi otiso radi vas dusmana ali sitno je vas na forumu protiv bratstva sta je na stadionu za nepovjerovat samo cekate da bratstvo igzgubi
Nece on nigdje otici dok SIPA ne zakuca na vratanca
I bolje je da ne ide, nek saceka da mu stave lisice pa da malo zasvira klavir.
Ima ona pjesma od Zerine Cokoje: Nicija nije do zore sijala pa nece ni Tvoja vjeruj mi. Ko da je njemu pjevala
I nema sta ko ovdje cekati da Bratstvo izgubi. Bratstvo je odavno izgubilo svaki obris kluba. Samo sto to vi slijepci kod ociju ne vidite. To vise nije klub kakav je trebalo da bude nego privatna igracka koja svakim danom sve vise em sto je ocerupana em sto je smijesnija.
Ne vidite da je veliki problem to sto je doveo bivsu konobaricu za direktora jednog sportskog kolektiva. Ne gospodo, to vama nije problem!
Ne vidite odavno da priuceni konobar trenira djecu a momaka po carsiji hiljadu puta boljih od njega sa sve skolom zavrsenom. Ne gospodo, ni to vama nije problem!
Ne vidite da jedan obicni dupeuvlakac i dojucerasnji Fortunin radnik na liniji za cipele postao i sekretar kluba i direktor dvorane. Naravno gospodo, ni to vam nije problem!
Ne vidite problem da trener ne smije dati otkaz nego igra po naredbama tog vaseg dragog Brkice!
Ne vidite problem da i ako bi se uslo u premijer ligu nekim slucajem, bas u tom momentu bi doslo do stagniranja sada vec ionako dobro poljuljanih svih klubova na nasoj opstini jer finansijski svi bi isli da pomazu tom novopecenom premijerligasu dok bi mnogi ostali bez pomoci i tako se mozda i ugasili.
Ne vidite problem da mi vec imamo i imali smo premijerligase u drugim sportovima i da se preko njih sa mnogo manjim ulaganjima moze "od posla carsija" da prezentuje cak i u evropi i evropskim takmicenjima dok je ovo smijesno i nadasve glupo ulaganje u nogomet koji nema nikakvu perspektivu u Gracanici jadno i bijedno i NIKADA, ponavljam, NIKADA nece izaci van granica BIH!!! (ustvari nije jos doslo ni u vece gradove BiH) Rukomet i rukometasi su primjer za to prezentovanje u Evropi i sire.
Kosarka je bila ugasena i zahvaljujuci dobrim momcima u i oko nje ponovo se igra i taj sport u gradu. Nisam nesto siguran da je Brkica radostan zbog toga.
Ne vidite vi puno problema koji se desavaju u sportskim kolektivima u "od posla carsiji" a samo zato sto ste jedni slijepci i mislite da ako platite kartu i dodjete da gledate nizerazrdeni fudbal na stadionu Luke, da ste nesto pametniji i objektivniji od ljudi koji to gledaju malo drugacije i malo REALNIJE od vas.
Vi pacanjem karte za utakmice NK Bratstvo samo podrzavate kriminal koji se dole desava u tom klubu.
Htijeli vi to priznati ili ne, TO JE TAKO!!! Mada, kad bolje razmislim, u vasim ocima problema nema. Ovcice moje meee eee eee, meee eee eee