Zapamti ovaj svoj post,pa se čujemo na kraju kvalifikacija kad grci budu imali 25 bodova!!!Alen81 je napisao/la:Kiksat ce grci prvo protiv litvanije u gostima onda ce im i slovaci maznut bod u atini a nama eventualno paše i da imamo isto bodova gol razlika je na nasoj strani i međusobni omjer nevjerujem da ce oni u bje tekme zabit vise od pet golova lihteštajnubarsa77 je napisao/la:NEMA ŠANSE DA NAM TO BUDE DOVOLJNO!AKO PAŽLJIVO POGLEDAŠ RASPORED PREOSTALIH UTAKMICA,GRČKA NEĆE VIŠE IZGUBITI NI BODA,ZNAČI DA ČE ONI ZARADITI JOŠ 15 BODOVA,PA TI SAD VIDI ŠTA MI JOŠ MORAMO!!!Nimla_RZ je napisao/la:Ovo dobiti i Slovačku kući, i Brazil nam je zagarantovan.
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
vazi ne mogu bolan ni oni sve dobit kiksat ce negdje a mi eventualno imamo lufta za jedan kiks iako se nadam da cemo do kraja sve zgazit zapamti sve je na nasoj strani i gol razlika i međusobni omjer ukoliko budemo imali isti broj bodova tako da no sikiriki 

Naravno da ni mi a ni Grci nećemo dobit sve do kraja, sigurno će biti kikseva.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Iskreno od ovih preostalih utakmica na strani, najteže će nam gostovanje biti Litva. Sreća pa s njima igramo u zadnjem kolu (ako se ne varam). Latviju ćemo rutinski odraditi, onda nam slijedi Slovačka koju ćemo dobiti u Zenici (100%), a onda kroz 4 dana odmah slijedi revanš s njima, gdje će oni krenuti grlom u jagode po svaku cijenu da pobijede da bi ostali u igri za baraž, što će naši iskoristiti i nabiti ih i tamo. Na kraju u oktobru jedna revijalna tekma s Lihtenštajnom i ovjera karte za Brazil, a na kraju s Litvom s drugom postavom na izlet. 

Slazem se prizeljkujem takav scenarij na krajuvoltron30 je napisao/la:Iskreno od ovih preostalih utakmica na strani, najteže će nam gostovanje biti Litva. Sreća pa s njima igramo u zadnjem kolu (ako se ne varam). Latviju ćemo rutinski odraditi, onda nam slijedi Slovačka koju ćemo dobiti u Zenici (100%), a onda kroz 4 dana odmah slijedi revanš s njima, gdje će oni krenuti grlom u jagode po svaku cijenu da pobijede da bi ostali u igri za baraž, što će naši iskoristiti i nabiti ih i tamo. Na kraju u oktobru jedna revijalna tekma s Lihtenštajnom i ovjera karte za Brazil, a na kraju s Litvom s drugom postavom na izlet.

-
- Kontakt:
1:3 ili 1:4 nama dosta 

Ovo bi trebali rutinski da dobijemo 0-2 iako oni nisu bezazleni imaju Rudnevsa Verpakovskog Caunu Gorkssa ali ekipa koja ne moze da dobije Lihtenstajn ne bi smjela predstavljati problem nama iako su poveli protiv nas u Zenici ali smo ih hladne glave rastavili na proste faktore xD
onaj gol u Zenici je bio nekako nafakaski.Interista je napisao/la:Ovo bi trebali rutinski da dobijemo 0-2 iako oni nisu bezazleni imaju Rudnevsa Verpakovskog Caunu Gorkssa ali ekipa koja ne moze da dobije Lihtenstajn ne bi smjela predstavljati problem nama iako su poveli protiv nas u Zenici ali smo ih hladne glave rastavili na proste faktore xD
Treba oprezno al sigurno.Dati gol u prvih 25min i dalje ne bi trebalo biti problema
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da, bit će dovoljno ako uzmemo te dvije utakmice. Onda sebi možemo dopustiti i luksuz poraza u Bratislavi, jer ćemo sigurno dobiti Lihtenštajn kući, a onda bi s Litvancima u gostima bila odlučujuća i vjerujem da bi tad zapeli k'o nikad. Nama treba 12 bodova, džaba Grcima tih 15.barsa77 je napisao/la:NEMA ŠANSE DA NAM TO BUDE DOVOLJNO!AKO PAŽLJIVO POGLEDAŠ RASPORED PREOSTALIH UTAKMICA,GRČKA NEĆE VIŠE IZGUBITI NI BODA,ZNAČI DA ČE ONI ZARADITI JOŠ 15 BODOVA,PA TI SAD VIDI ŠTA MI JOŠ MORAMO!!!Nimla_RZ je napisao/la:Ovo dobiti i Slovačku kući, i Brazil nam je zagarantovan.
Dakle, naredne dvije dobiti i sigurno smo u Brazilu.
Čelik Zenica 1945
ceka, nijel nam litvanija zabila gol u zenici a ne latvija. **** tesko i razlikovatiOtelo je napisao/la:onaj gol u Zenici je bio nekako nafakaski.Interista je napisao/la:Ovo bi trebali rutinski da dobijemo 0-2 iako oni nisu bezazleni imaju Rudnevsa Verpakovskog Caunu Gorkssa ali ekipa koja ne moze da dobije Lihtenstajn ne bi smjela predstavljati problem nama iako su poveli protiv nas u Zenici ali smo ih hladne glave rastavili na proste faktore xD
Treba oprezno al sigurno.Dati gol u prvih 25min i dalje ne bi trebalo biti problema

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ma Latvija je zabila. Ali po meni je Litvanija bila malo bolja od njih. Ove smo ubili 90 minuta, protiv Litvanije smo imali onaj kratak period gdje smo zabili 3 gola, osim toga su se dobro drzali. Naravno dvije lose ekipe koje moramo pobjedit, ali Litvanija mi je izgledala malo bolje od Latvije.Maestro je napisao/la:ceka, nijel nam litvanija zabila gol u zenici a ne latvija. **** tesko i razlikovatiOtelo je napisao/la:onaj gol u Zenici je bio nekako nafakaski.Interista je napisao/la:Ovo bi trebali rutinski da dobijemo 0-2 iako oni nisu bezazleni imaju Rudnevsa Verpakovskog Caunu Gorkssa ali ekipa koja ne moze da dobije Lihtenstajn ne bi smjela predstavljati problem nama iako su poveli protiv nas u Zenici ali smo ih hladne glave rastavili na proste faktore xD
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja mislim da ćemo dobit Latviju 0-2, mene najvise brine utakmica sa Slovačkom u Zenici. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Samo trebamo uci u utakmicu ozbiljno, bez opustanja i uzimamo ih...
Ono sto mi je posebno drago je da nismo optereceni zutim kartonima kao u proslim ciklusima.
Kako vidim, dobili smo samo 4 zuta kartona do ovog trenutka... Stevanovic, Lulic, Vranjes i Dzeko
Cak je i Spaha bez zutog..
Vranjes i Steva se opet mogu nadomjestiti dok se Lula a pogotovo Dzeko moraju paziti i cuvati za Slovake mada treba pokusati odraditi utakmicu rutinski bez zutih kartona...
A sto se tice kalkulacija, gdje ce ko dobiti, uzeti , ovako onako... Mi nismo ti koji trebamo kalkulisati.. Nek to rade Grci i Slovaci a mi sad imamo svoj pravac, na njih nemamo sta gledati...
Sve je u nasim rukama
Ono sto mi je posebno drago je da nismo optereceni zutim kartonima kao u proslim ciklusima.
Kako vidim, dobili smo samo 4 zuta kartona do ovog trenutka... Stevanovic, Lulic, Vranjes i Dzeko
Cak je i Spaha bez zutog..

Vranjes i Steva se opet mogu nadomjestiti dok se Lula a pogotovo Dzeko moraju paziti i cuvati za Slovake mada treba pokusati odraditi utakmicu rutinski bez zutih kartona...
A sto se tice kalkulacija, gdje ce ko dobiti, uzeti , ovako onako... Mi nismo ti koji trebamo kalkulisati.. Nek to rade Grci i Slovaci a mi sad imamo svoj pravac, na njih nemamo sta gledati...
Sve je u nasim rukama
Kolko znam samo lulic ima problem za zuti da ne igra protiv slovaka dzeko i ostali su svoje rijesili kartone ( tj. nisu ih dobili u narednim tekmama)totasef1 je napisao/la:Samo trebamo uci u utakmicu ozbiljno, bez opustanja i uzimamo ih...
Cak je i Spaha bez zutog..![]()
![]()
![]()
Sve je u nasim rukama
Treba biti realan i objektivan, Latvija je trenutno samo bolja od Lihtenštajna i sve osim pobjede od 3 gola razlike bi bilo iznenađenje.
Opet sam optimista, a što da ne. Ekipa im je poluamaterska, nisu ni sjena ekipe koja je svojevremeno igrala Euro gdje su bili pokradeni mislim u 2 utakmice.
Treba ući potpuno koncentrisano u utakmicu i mirne glave ovo riješiti.
Opet sam optimista, a što da ne. Ekipa im je poluamaterska, nisu ni sjena ekipe koja je svojevremeno igrala Euro gdje su bili pokradeni mislim u 2 utakmice.
nebih trebali imati veci problema protiv prije svega latvije pa ni litvanije, vec samo me malo brinu ovi slovaci. treba imati na umu da njima gori pod nogama sada, da moraju ici na sve ili nista. nadam se da cemo na najbolji nacin proci kroz dvo-mec s slovacima!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
je l' počelo odbrojavanje:D
Neutral je napisao/la:Treba biti realan i objektivan, Latvija je trenutno samo bolja od Lihtenštajna i sve osim pobjede od 3 gola razlike bi bilo iznenađenje.
Ne pratim Latviju toliko i znam jedno 2-3 igraca samo ovako napamet jer nisam ni pogledao im sastav koji im igr trenutno ali znam da im je najbolji igrac Verpakovskis igrao na tom euru 2004, moguce da ima jos koji iz tog perioda. Imaju oni iskusnih igraca i svakome se omakne neki los rezultat kao sto se to desilo spncima protiv finaca i odigrali 1-1, tako da ne trebamo ocekivati nekih 3-4 razlike.
Mislim da bi totalno realno bilo 0-2, nekako najrealnije. Samo mene brine sto mi gotovo u svakoj utakmici moramo primiti barem jedan gol koji je obicno nasom licnom krivicom tako da se ne smijemo opustati i moramo zabiti dva gola da se osiguramo ali bice tesko jer takve repke nemaju sta izgubiti i prizeljkuju pobjedu.
Morate imat i na umu da ni mi ne mozemo vjecno pobjedjivat i da i druge repke imaju uspona tako da cemo kad-tad i mi kiksat, samo trebamo igrati sto ozbiljnije mozemo i to je sve, ostalo cemo vidjeti.
Udrobi ti momacki.Dzeko i momci nisu odradili sto se tice kartona.Dobiju li jos jedan slijedeci mislim na edina,Stevketa i Ognjena kao i Lulica pauziraju jedan mec.Protiv Latvije to bi se moglo iskulirati ali onda ce biti gadno to uciniti u Zenici protiv Slovaka.Jer da nam Dzeko ili Lulic fale u Bratislavi ili Zilini eto belaja a i Ogi je upao u slif.king33 je napisao/la:Kolko znam samo lulic ima problem za zuti da ne igra protiv slovaka dzeko i ostali su svoje rijesili kartone ( tj. nisu ih dobili u narednim tekmama)totasef1 je napisao/la:Samo trebamo uci u utakmicu ozbiljno, bez opustanja i uzimamo ih...
Cak je i Spaha bez zutog..![]()
![]()
![]()
Sve je u nasim rukama
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo će se ako Bog da dobiti sigurno.
I mene više brine Slovačka, bio bi zadovoljan sa 4 boda iz tog dvomeča ali o tome više nakon novog trijumfa aBd u Latviji
I mene više brine Slovačka, bio bi zadovoljan sa 4 boda iz tog dvomeča ali o tome više nakon novog trijumfa aBd u Latviji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.