http://kat.ph/usearch/football%20manager%202012/macak_ je napisao/la:Torrent za skidanje FM12? Pls

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Evo sam sam našaoLesnar je napisao/la:Može li neko poslati odakle da skinem našu ligu ???
Hvali igraca,pokazi interes za njega imas tamo kad udjes na igraca skroz u desnom cosku,sad sve zavisi koji klub vodis jer ako je veci klub onda ce se igrac pobuniti sto neprihvataju tvoju ponudu pa ce oni lupiti neku cijenu da se cjenkaj,jbg tako sam ja Alabu doveo.soxx je napisao/la:Za kojeg god igraca posaljem ponudu bude "bid rejected". Kako da nagovorim ekipu da proda igraca sem da lupam velike cifre :S
Uz korištenje editora..............emir18 je napisao/la:
Inace malo cudo iz Southamptona koju je stvorila moja malenkost
A para za transfere ko' blata?emir18 je napisao/la:Makav editor druze,znanje igram Manager ima od 2006 tako da iskustvo cini svoje.mogu ti poslati i save da vidis jel u editoru pravljeno.
Edit: vjerovatno zasto sto su ga pokusao prodati.
pa ako covjek ima nacin da za 4-5 sezona kupi crem da la crem igrace Evrope onda stvarno zna igrat managerMartex je napisao/la:A para za transfere ko' blata?emir18 je napisao/la:Makav editor druze,znanje igram Manager ima od 2006 tako da iskustvo cini svoje.mogu ti poslati i save da vidis jel u editoru pravljeno.
Edit: vjerovatno zasto sto su ga pokusao prodati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.