kad smo do sad, mozemo i od sad, jel?? mislim da je Sejo izlizo aut liniju trceci,,,nime_tm87 je napisao/la: Ovo je dobro bgm...
Samo je Salihovic previse defanzivan al' hajd'![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
kad smo do sad, mozemo i od sad, jel?? mislim da je Sejo izlizo aut liniju trceci,,,nime_tm87 je napisao/la: Ovo je dobro bgm...
Samo je Salihovic previse defanzivan al' hajd'![]()
mislis suknjicDANIEL je napisao/la:Supica treba staviti na gol....Covek nam donosi srecu kad je najvise potrebna !!!
Ako bude penal za nase onda Supic da puca!
Pa kad je i igr'o na svakojCRNI_SA je napisao/la:jahica ste na svakoj poziciji stavili samo jos za golmana niste![]()
Nadam se da ce Zenicani probat ovaj fazonCRNI_SA je napisao/la:pustite im kemala malovcica nece zaspatit cjelu nocrob do bagro je napisao/la:ja sam spreman za urlikanjefico45 je napisao/la:Ljudi imam jednu molbu za Zenicane...Znamo da Portugalski igraci ce biti u "Hotel Zenica". Nek nekoliko nasih navijaca se skupe dan prije utakmice i nek ih probude pjesmom ili sirenom....neka budu budni prije ove velike utakmice citavu noc!!! To se radi u Americi NBA igracima prije velike utakmice![]()
pa malo sinana
Barcelona_1899 je napisao/la:U inat Blateru koji izjavljuje da je bez ronalda Sp nezamislivo, morat cemo taj portugal klonirat a znate vec kako
reds je napisao/la:http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=15524
ovo ti je prvi komentar i uspio si odmah da me izbacis iz carapa sa ovom izjavomDANIEL je napisao/la:Supica treba staviti na gol....Covek nam donosi srecu kad je najvise potrebna !!!
Ako bude penal za nase onda Supic da puca!
To care ,,prosvjetli,, nas.no comment je napisao/la:ovo ti je prvi komentar i uspio si odmah da me izbacis iz carapa sa ovom izjavomDANIEL je napisao/la:Supica treba staviti na gol....Covek nam donosi srecu kad je najvise potrebna !!!
Ako bude penal za nase onda Supic da puca!!
po mom skromnom misljenju je ovo pobjedonosna formula za Zenicu:
--------------------Hasagic
Berberovic---Pandza---Nadarevic---Jahic
-----------------Bajramovic
------Pjanic-------------------Salihovic
-----------------Misimovic----------
------------Muslimovic-----Dzeko
uh, kako bi ovo izgledalo...pa probijali bi sa ljeve i desne strane i sredine ko volovi! stim da bi odbrana bila takode dosta cvrsta i solidna, ja bi uostalom uvijek igrao ovako samo da se vrati Spahic i njega bi stavio umjesto Pandze.
Sa ovom formacijom imamo mogucnosti da kreiramo dosta, dosta sansi i stim nam ujedno rastu sanse da ce jedna od tih istih pretvoriti u gol, a odbrana sa druge strane mi ovako djeluje dosta sigurno, no, tu sada davati neke tacne prognoze kako ce se nositi sa portugalcima je jako tesko iz razloga sto nezna niko od nas sta njihov trener sprema, a bez sumnje nece ostati Ciri u vidu taktike ni u kojem slucaju nesto duzan.
Ibricica organski vise nemogu gledati u prvih 11, covijek je u lisabonu krenuo 55 puta prema njihovoj odbrani i nevjerovatnih 55 puta vratio loptu nazad i nas napad upropastio, on nema jednosatvno "muda" za 1 na 1 sitvacije, a sto je najsmjenije igra upravo tu ulogu, a pozadi je Berberovic za tri klase bolji od Ibricica i sto ce biti u srijedu jako bitna komponentna, brzi je od Senijada.
To bi bilo, to.....
hahahaŽeljoman je napisao/la:daj ba sprovedite to u djelo...bar ih budite cijelu noc........al ne ono stalno......nego pustite ih po sata da zaspe pa opetsutra na utakmici queiroz zijeva,deco ostane na zemlji nakon starta,stavi prstic u usta i pajki
![]()
![]()
Pitaj Belgijance o motivisanjuŽeljovac je napisao/la:Teško da je to Blatter izjavio. Čak se na mnogim internet stranicama može naći njegova izjava u kojoj kaže da Svjetsko prvenstvo neće izgubiti ništa ako tamo ne budu Ronaldo i Messi, te da ekonomska strana prvenstva nikako nije povezana sa igračima.
A ideja o uznemiravanju pred hotelom je nizak udarac i ne treba nam da motivišemo igrače Portugala sličnim podlostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.