Osrednje smo poceli utakmicu, a onda kriminalno losi bili nakon prekidi i iz nicega odjednom zabili gol, srecom. U drugom smo ipak bolji bili i mislim na kraju zasluzeno slavili. Nije neka igra i dosta je tu stvari za popraviti, ali ne treba sada previse ni kuditi kad je vec tako visok rezultat, bravo momci. Ulazak brzih igraca na krilo ocekivano donijelo probojnost i okomitost i tu smo i dobili susret. Landeka sjajan, i naprijed i nazad, mogao bi biti kljucni igrac ako ovako nastavi, samo da jos trojka ispred njega postane direktnija po gol.
NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Hvala.
Osrednje smo poceli utakmicu, a onda kriminalno losi bili nakon prekidi i iz nicega odjednom zabili gol, srecom. U drugom smo ipak bolji bili i mislim na kraju zasluzeno slavili. Nije neka igra i dosta je tu stvari za popraviti, ali ne treba sada previse ni kuditi kad je vec tako visok rezultat, bravo momci. Ulazak brzih igraca na krilo ocekivano donijelo probojnost i okomitost i tu smo i dobili susret. Landeka sjajan, i naprijed i nazad, mogao bi biti kljucni igrac ako ovako nastavi, samo da jos trojka ispred njega postane direktnija po gol.
...Život za Široki...
Skripari dolazite li organizovano u Bn??
Siroki odigrao sampionski protiv Zrinjskog. Zali Boze sa losim prvim dijelom sezone.
Osigurano finale Kupa 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Sportfanatik
- Kontakt:
Kup je naš
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
s kim igrat finale? dobro bi bilo s zrinjskim, mada teško...
- Sportfanatik
- Kontakt:
Može se do kupa, ni Željo ni Zrinjski se nisu pokazali
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
taman kad se čovjek ponada nekakvoj seriji rezultata oni odu u goste i ispuše na ovakav način
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
bas sam ovo mislio napisat..Carles je napisao/la:taman kad se čovjek ponada nekakvoj seriji rezultata oni odu u goste i ispuše na ovakav način
tuga
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Fina igra sirokog,samo tako.
odgledah sazetke..pa jebote ovo il nisu htjeli igrat, igrali preko kurca il nisu dobri u glavi..
teren katastrofalan! ovo je tuga vise sa ovim terenima u bh (ukljucujuci i pecaru ponekad)
prvi gol bilobrkov, slicno kao protiv austrije bec samo sto ovaj put lopta nije isla u sami kut nego njemu ispod noga
drugi isto njegov, igrac mu ubacuje u 5m na metar od njega mu skace ovaj i glavom zabija, na metar od gola jebote
treći i četvrti gol jos gore, ba puta neka progiravanja unutra, njihova 2-3 igrača a nasih 5 nisu u stanju srediti situaciju..
mislim da je ovo veliki kiks, veliki..al pretpostavljam sta je u glavama, osiguralo se finale kupa..bojim se da ce biti jos iznenađenja u prvenstvu
teren katastrofalan! ovo je tuga vise sa ovim terenima u bh (ukljucujuci i pecaru ponekad)
prvi gol bilobrkov, slicno kao protiv austrije bec samo sto ovaj put lopta nije isla u sami kut nego njemu ispod noga
drugi isto njegov, igrac mu ubacuje u 5m na metar od njega mu skace ovaj i glavom zabija, na metar od gola jebote
treći i četvrti gol jos gore, ba puta neka progiravanja unutra, njihova 2-3 igrača a nasih 5 nisu u stanju srediti situaciju..
mislim da je ovo veliki kiks, veliki..al pretpostavljam sta je u glavama, osiguralo se finale kupa..bojim se da ce biti jos iznenađenja u prvenstvu
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Na sinocnjem sayetju nisu prikazane sve prave sanse,nadam se da ce veceras u pregledu kola koji je malo siri to prikazati dva izlaska igraca Radnika jedan na jedan gdje je to golman rijesio.Kevin je napisao/la:odgledah sazetke..pa jebote ovo il nisu htjeli igrat, igrali preko kurca il nisu dobri u glavi..
prvi gol bilobrkov, slicno kao protiv austrije bec samo sto ovaj put lopta nije isla u sami kut nego njemu ispod noga![]()
drugi isto njegov, igrac mu ubacuje u 5m na metar od njega mu skace ovaj i glavom zabija, na metar od gola jebote![]()
treći i četvrti gol jos gore, ba puta neka progiravanja unutra, njihova 2-3 igrača a nasih 5 nisu u stanju srediti situaciju..![]()
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Bijeljina055 je napisao/la:Na sinocnjem pregledu nisu prikazane sve prave sanse,nadam se da ce veceras u pregledu kola koji je malo siri to prikazati dva izlaska igraca Radnika jedan na jedan gdje je to golman rijesio.Kevin je napisao/la:odgledah sazetke..pa jebote ovo il nisu htjeli igrat, igrali preko kurca il nisu dobri u glavi..
prvi gol bilobrkov, slicno kao protiv austrije bec samo sto ovaj put lopta nije isla u sami kut nego njemu ispod noga![]()
drugi isto njegov, igrac mu ubacuje u 5m na metar od njega mu skace ovaj i glavom zabija, na metar od gola jebote![]()
treći i četvrti gol jos gore, ba puta neka progiravanja unutra, njihova 2-3 igrača a nasih 5 nisu u stanju srediti situaciju..![]()
uz dužno poštovanje Radniku, ali ovo je po meni nedopustivo. Da sam ja na čelu kluba novčano bi kaznio igrače i stručni stožer pa se ovakva gostovanja ne bi događala, a kamoli ponavljala. Te kvazi-zvijezde i ''igračine'' u nas su među najplaćenijim igračima lige, a vidi kako se ponašaju. Njima je predobro i uljuljkani su previše, boli ih neka stvar kad popuše 4-0 od momčadi čija su mjesečna primanja ja mislim na nekih 20% njihovih. Sramota.
**** ga, za odigrat dobro na gostovanju u Premijer ligi BiH trebaš imat muda, a nažalost ovi naši šminkerčići to nemaju. Čast iznimkama, kojih je malo.
a ti se, glupi navijaču, živciraj
**** ga, za odigrat dobro na gostovanju u Premijer ligi BiH trebaš imat muda, a nažalost ovi naši šminkerčići to nemaju. Čast iznimkama, kojih je malo.
a ti se, glupi navijaču, živciraj
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
koliko čujem Slavko Brekalo na probi u Rapidu 
Zna li neko ko je bio najbolji strijelac prvensta HRHB 1994 ?
- northfront96
- Kontakt:
hrasno21 je napisao/la:Zna li neko ko je bio najbolji strijelac prvensta HRHB 1994 ?
1994 Mario Prskalo - 10 golova (Mladost Dubint)
1994/95 Anđelko Marušić (Mladost Dubint), Anto Mikić (Kostrč) po 14 golova
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Hocel' biti prijenos siroki celik na hercegovin.alive 
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
cestitke na vrlo kvalitetnom amaterskom prijenosu utakmice. slika i ton bolji od drzavne televizije. utakmica fer i korektna sa obe strane. sudija je previse sjeckao igru ali opet se igralo brze nego inace. steta sto i nasi navijaci nisu bili tu ali normalno nije do vas. sretno u kupu
što reći, koju posluku porati 
koliko je ovaj nogomet interesantan govori i podatak koliko se i ovdje piše o njemu
koliko je ovaj nogomet interesantan govori i podatak koliko se i ovdje piše o njemu