AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Svaka cast Aureliu koji je preporodio ovu Romu i Tottiju koji je postao drugi po broju golova u Seriji A
Cestitke treneru na dobro postavljenoj taktici i svim igracima koji su odigrali fenomenalno,sad idemo dobiti mrtvi Palermo i onda slijedi veliki gradski derbi koji ce se ipak igrati u ponedjeljak a ne u nedjelju kako je to vec bilo dogovoreno
FORZA ROMA
Cestitke treneru na dobro postavljenoj taktici i svim igracima koji su odigrali fenomenalno,sad idemo dobiti mrtvi Palermo i onda slijedi veliki gradski derbi koji ce se ipak igrati u ponedjeljak a ne u nedjelju kako je to vec bilo dogovoreno
FORZA ROMA
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jučerašnji trijumf na Olimpicu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- korisnikforuma
- Kontakt:
Realno, Tottia je ovu sezonu oživio Zeman, ja ne amtim ovakve njegove igre odavno već... Ne samo golovi i asistencije, već to što je praktički Romin Ibra. Bez njega su u napadu jalovi totalno.Manuel je napisao/la:Svaka cast Aureliu koji je preporodio ovu Romu i Tottiju koji je postao drugi po broju golova u Seriji A
FORZA ROMA
Zaglavih sinoć,tako da sam utakmicu gledao na mahove.Čestitke momcima na novoj pobjedi,dobro je to izledalo.Bilo je na momente i slabije igre i malo sreće,mislim da bi smo ga dobili da je Grk ostao u igri.Sve ukupno kad se uzme u obzir dosta dobro sve ovo djeluje.FRANCESCO TOTTI

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
-
- Kontakt:
Kako navode pojedini mediji u italiji Sabatini je vec sve zavrsio oko dovodjenja talentovanog stopera Rivera i kapitena mlade reprezentacije argentine Germana Pezzelle.Prema navodima medija Pezzella je Romu kostao 5m eura.Za njega su bili zainteresovani mnogi klubovi ali je Sabatini iskoristio dobre odnose sa Riverom i vec kaparisao igraca.
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ma iskopace sabatini makar dvojicu juznoamerickih tinejdzera sad na ljeto, that's how he rolls 

Sad sam tek vidio ovo...Puma je napisao/la:Sad je i sluzbenoEvil Genius II je napisao/la:ova prica oko dogovora sa nikeom postaje sve ucestalija i ko zna, mozda na kraju i bude nesto od toga![]()
![]()
Mada Kappa radi ljepse dresove, ipak je Nike veci i poznatiji brend.
Ma sto reci. Tragedija u sto se nogomet pretvorio.
Roma u Nikeu???
Barem je taj klub uvijek imao talijanski stih, a sad evo postaje dio konfekcije. Prvo su unistili Engleze i njigov Umbro koji polako gubi sve klubove pa cak i reprezentaciju, a sada i Talijani dolaze na red. Imam original dres od Tottija, ali to je na zalost zadnji Romin koji cu kupiti do 2023.
-
amerikanci, popularizacija, komercijalizacija qrac palac.
postujem tradiciju koju je roma gajila sve ove godine ali da bi ostao na vrhu jako je bitno ici u korak sa vremenom i pogotovo u korak sa konkurentima. sav novac od kappe i nekih opskurnih sponzora (wind, mazda i sl) je mozda bio dovoljan za neko 5./6. mjesto ali za nesto vise su potrebni bogatiji i sposobniji ulagaci a nike i volskwagen su upravo to. meni kao fanu je cak i drago zbog svega ovoga jer ameri su priblizili klupske proizvode zemljama gdje si samo internetom mogao iste naruciti i ne vidim uopste zasto bi roma gubila svoj identitet zbog ovoga. roma ce uvijek biti klub koji je lojalan svojim fanovima i igracima u smislu da u svojoj avliji uvijek ima pregrst talenta i ne boji se dati mu priliku, a to koji natpis ce stajati na dresu je cisto stvar bizniza, nikako klupskog identiteta i ne daj da te to pokolepa prijatelju. daleko je to od tragedije
http://romanews.eu/it,a109125/Mercato-R ... re-Jovetic" onclick="window.open(this.href);return false;
osvaldo + kes za jovetica!?

postujem tradiciju koju je roma gajila sve ove godine ali da bi ostao na vrhu jako je bitno ici u korak sa vremenom i pogotovo u korak sa konkurentima. sav novac od kappe i nekih opskurnih sponzora (wind, mazda i sl) je mozda bio dovoljan za neko 5./6. mjesto ali za nesto vise su potrebni bogatiji i sposobniji ulagaci a nike i volskwagen su upravo to. meni kao fanu je cak i drago zbog svega ovoga jer ameri su priblizili klupske proizvode zemljama gdje si samo internetom mogao iste naruciti i ne vidim uopste zasto bi roma gubila svoj identitet zbog ovoga. roma ce uvijek biti klub koji je lojalan svojim fanovima i igracima u smislu da u svojoj avliji uvijek ima pregrst talenta i ne boji se dati mu priliku, a to koji natpis ce stajati na dresu je cisto stvar bizniza, nikako klupskog identiteta i ne daj da te to pokolepa prijatelju. daleko je to od tragedije

http://romanews.eu/it,a109125/Mercato-R ... re-Jovetic" onclick="window.open(this.href);return false;
osvaldo + kes za jovetica!?

kakav pehovski klub moraš biti da imaš jednog jedinog igraca da valja u reprezentaciji, da isti bude skoro najbolji na terenu i da se povrijedi. valjda nije nista opasno, al ko da gledam vijesti propusta palermo, upitan za lazio

nema potpisa
-
sva sreca od povrede de rossija nema nista, ni pjanic nije igrao, a destro je poceo trenirati tako da bi uskoro mogli gledati najjaci sastav na djelu.
WhoScored.com @WhoScored 24h
Francesco Totti: Has completed 42 accurate through balls this season - at least 15 more than any other player in Europe's top 5 leagues
i jedna mala zanimljivost:
Nakon intoniranja himne i fotografisanja, sva djeca su se vratila u prostorije stadiona, dok je jedna djevojčica, nemarom organizatora, ostala na terenu Bilinog Polja trčeći od jednog do drugog grčkog reprezentativca.
Izgubljeno dijete smirio je grčki reprezentativac Torosidis, te je zagrlio i odveo do ruba terena, pozvao zaštitare sa stadiona i djevojčicu sam podigao i prebacio preko reklama u ruke službenih lica, nakon čega je dobio aplauz dijela publike koji se nalazio na tribini iznad mjesta događaja.
Svakako gesta vrijedna spomena i medijskog prioriteta u odnosu na priče o paljenjima zastava, zviždanjima himnoj...
nista posebno, svako normalan bi to uradio ali eto posto smo od grka napravili anam one zle pravoslavce i drzavne neprijatelje broj jedan ovo je svakako zanimljivo za procitati
WhoScored.com @WhoScored 24h
Francesco Totti: Has completed 42 accurate through balls this season - at least 15 more than any other player in Europe's top 5 leagues
i jedna mala zanimljivost:
Nakon intoniranja himne i fotografisanja, sva djeca su se vratila u prostorije stadiona, dok je jedna djevojčica, nemarom organizatora, ostala na terenu Bilinog Polja trčeći od jednog do drugog grčkog reprezentativca.
Izgubljeno dijete smirio je grčki reprezentativac Torosidis, te je zagrlio i odveo do ruba terena, pozvao zaštitare sa stadiona i djevojčicu sam podigao i prebacio preko reklama u ruke službenih lica, nakon čega je dobio aplauz dijela publike koji se nalazio na tribini iznad mjesta događaja.
Svakako gesta vrijedna spomena i medijskog prioriteta u odnosu na priče o paljenjima zastava, zviždanjima himnoj...
nista posebno, svako normalan bi to uradio ali eto posto smo od grka napravili anam one zle pravoslavce i drzavne neprijatelje broj jedan ovo je svakako zanimljivo za procitati

- _forzamilan_
- Kontakt:
Tekst o karijeri Tottija
http://www.cro-roma.com/index.php?optio ... &Itemid=10" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cro-roma.com/index.php?optio ... &Itemid=10" onclick="window.open(this.href);return false;
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
odakle maznu tu pjanketovu sliku, baš je simpaticna i prava bosanska, ono kada dodjes rodbini u rodni kraj (na selo) i oni svi sretni i na svaki moguci nacin se trude da ti ugode, juha, svježi sir, hurmašice

nema potpisa
Mijenjali su se napadači, treneri, predsjednici, stoljeća, golo i obučeno tijelo Sabrine Ferilli, sreće i nesreće na Mundijalima i Eurima, arkanđeli, crveni vragovi i crveni kartoni, Vanigli, pobjede i porazi protiv Lazia i ostalih, sredine tablice i viceprvačka mjesta, blizina i daljina osvajanja Zlatne lopte – samo je jedna stvar bila konstantna – Tottijeva ljubav prema Vučici.

nema potpisa
-
nakon maslenice, sira, supe i hurmasica miralem ce da dominira u narednim utakmicama mada bi ga protiv palerma ostavio na klupi, sto je sigurno sigurno je. takodje, nadam se da ce i taj novi ugovor potpisati sto prije jer bi onda imali sigurne lamelu, marquinhosa, florenzija i pjanica za buducnost, dakle kostur ekipe.
sto se kapitena tice tu se fakat nema sta vise dodati. fenomen, ziva legenda! mislim da cemo tek kad se oprosti shvatiti o kakvom se igracu radilo jer imam osjecaj da ga jos uvijek mnogi uzimaju zdravo za gotovo.
uskoro pocinje forza roma tv preko jewtube kanala. emitovanje ce biti na engleskom.
sto se kapitena tice tu se fakat nema sta vise dodati. fenomen, ziva legenda! mislim da cemo tek kad se oprosti shvatiti o kakvom se igracu radilo jer imam osjecaj da ga jos uvijek mnogi uzimaju zdravo za gotovo.
uskoro pocinje forza roma tv preko jewtube kanala. emitovanje ce biti na engleskom.
Pjanke zapjeva na kraju !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Priča je počela prije 20 god, na današnji dan

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pjanke se aBd vraća u tim, slate muke za trenera
Totti je kralj fudbala, koje znanje, koja lojalnost.

Totti je kralj fudbala, koje znanje, koja lojalnost.
Totti kralju,PRINCE,sretan jubilej.Jedna od rijetkih preostalih fudbalskih legendi.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
koji vam je najdrazi tottijev gol koji ste gledali uzivo? naravno, pritom ne mislim uzivo sa tribina nego na live prijenos i hvatanje za glavu, skakanje po sobi, vristanje, ludilo i slicne situacije koje gledanje klipova na jewtubeu i ne moze bas izazvati.
meni je definitivno onaj za 5:1 u derbiju kada je lobovao peruzzija
[youtube][/youtube]
sjecam se da sam trcao iz sobe u sobu, derao se 'totttttiiiii' i razbacivao se nekim izmisljenim rijecima talijanskog jezika (imao sam 14-15 godina), a komsije su lupale po zidovima sa svih strana jer sam tad zivio u stanu. s obzirom da je to bio period kada sam redovno kupovao onaj hrvatski magazin 'nogomet' (imalo se, moglo se) mojoj sreci nije bilo kraja kada sam vidio da je u narednom broju izasao tottijev poster sa proslavom upravo ovog gola:
on na koljenima, rasirene ruke, osmijeh od uha do uha a na majici '6 unica'.
ludnica.
s obzirom da mi je tesko ne spomenuti ove golove moram dodati i drugo najdraze sjecanje.
bilo je to u dvomecu protiv milana, finale kupa ne znam tacno koje godine (ne da mi se googlat). ako je postojala tad onda je mreza plus prenosila ili je bila tv tuzla, hayat ili mozda cak i obn, ne znam stvarno ali bosanska je tv kuca sa komentatorom koji je svrsavao na shevchenka. izgubila je roma na olimpicu sa nekih 3 ili cak 4:1, a u gostima smo igrali 2:2. sva tri gola za romu je naravno dao totti ali covjece kakva su to 3 gola bila
sva tri iz slobodnjaka, sva tri sa nekih 30ak metara i svaki od njih je bio zasebno remek djelo.
evo, iskopao sam i taj klip za one koji ne znaju o cemu pricam.
uzivancija.
[youtube][/youtube]
izvinjavam se na nesto duzem postu i klipovima, kome se ne svidja neka zaobidje ali onaj koji zastane da pogleda nece se pokajati. ne bi bilo lose da i vi podijelite neke svoje omiljene golove, poteze i slicno cisto da malo ozivimo temu prije sutrasnje utakmice.
zavrsavam sve ovo rijecima velikog falcaa:
''Totti deserved Ballon d'Or, he manages to think with his feet and would’ve done great things with my Roma side in 1982-83.''
pravi prepoznaju prave
meni je definitivno onaj za 5:1 u derbiju kada je lobovao peruzzija

[youtube][/youtube]
sjecam se da sam trcao iz sobe u sobu, derao se 'totttttiiiii' i razbacivao se nekim izmisljenim rijecima talijanskog jezika (imao sam 14-15 godina), a komsije su lupale po zidovima sa svih strana jer sam tad zivio u stanu. s obzirom da je to bio period kada sam redovno kupovao onaj hrvatski magazin 'nogomet' (imalo se, moglo se) mojoj sreci nije bilo kraja kada sam vidio da je u narednom broju izasao tottijev poster sa proslavom upravo ovog gola:
on na koljenima, rasirene ruke, osmijeh od uha do uha a na majici '6 unica'.
ludnica.
s obzirom da mi je tesko ne spomenuti ove golove moram dodati i drugo najdraze sjecanje.
bilo je to u dvomecu protiv milana, finale kupa ne znam tacno koje godine (ne da mi se googlat). ako je postojala tad onda je mreza plus prenosila ili je bila tv tuzla, hayat ili mozda cak i obn, ne znam stvarno ali bosanska je tv kuca sa komentatorom koji je svrsavao na shevchenka. izgubila je roma na olimpicu sa nekih 3 ili cak 4:1, a u gostima smo igrali 2:2. sva tri gola za romu je naravno dao totti ali covjece kakva su to 3 gola bila

evo, iskopao sam i taj klip za one koji ne znaju o cemu pricam.
uzivancija.
[youtube][/youtube]
izvinjavam se na nesto duzem postu i klipovima, kome se ne svidja neka zaobidje ali onaj koji zastane da pogleda nece se pokajati. ne bi bilo lose da i vi podijelite neke svoje omiljene golove, poteze i slicno cisto da malo ozivimo temu prije sutrasnje utakmice.
zavrsavam sve ovo rijecima velikog falcaa:
''Totti deserved Ballon d'Or, he manages to think with his feet and would’ve done great things with my Roma side in 1982-83.''
pravi prepoznaju prave

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.