siđe lave mojM4kaveli je napisao/la:Ma ovaj se @FOURTHOFFICIAL aka @vedofeelgood nalozio opasno u zadnje vrijeme.
Samo nesto laje, napada, vrijedja ..

gdje sam ja to njega uvrijedio ?

hajde ne dipr
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
siđe lave mojM4kaveli je napisao/la:Ma ovaj se @FOURTHOFFICIAL aka @vedofeelgood nalozio opasno u zadnje vrijeme.
Samo nesto laje, napada, vrijedja ..
Znam ja koga cu poslusati,hvala drug.mandraX je napisao/la:+1gio10 je napisao/la:Koji ste vi paćenici, pa nemate drugog posla nego ismijavati druge
A i ti @Cautinho, jel' moraš na svaki 'ebeni post odgovoriti, citirati i sl.?
gio10 je napisao/la:Koji ste vi paćenici, pa nemate drugog posla nego ismijavati druge
tyler durden je napisao/la:gio10 je napisao/la:Koji ste vi paćenici, pa nemate drugog posla nego ismijavati druge
jestel se prosle godine upisali u isti razred ti i cautinho ?
Cautinho je napisao/la:ja idem na utakmice svog lokalnog kluba,samo sto nas nema puno,zapravo samo ja i jedan komsija.Bude oko 20-tak ljudi na utakmicama.
Dobro.@fourthblabla ti mi djeluješ kao dodik
TMovac je napisao/la:Ne znam ko ima vise Nobelovaca,ali smo postali opasna konkurencija Grckoj kada su filozofi i filozofiranje u pitanjuRockefeller je napisao/la:Kad Norvežanin pobije tridesetak ljudi, onda je to poremećena osoba. Kad Amerikanac pokuša pobiti cijelu školu, onda je to poremećena osoba. Kad Grk zapali zastavu onda je poremećena osoba. Kad Francuz puca sa svoje zgrade po ljudima isto. Samo kad Bosanac zapali nečiju zastavu onda smo blentav i primitivan narod.
Neka je pali koliko hoće. Ja mu ništa neću reći. Imaju već državne institucije koje će se time pozabaviti. I još nešto, kad se nečija državna zastava javno pokazuje na teritoriju neke države dobije se kazna. Kod nas je to normalno.
Njegvo postupanje me ne zanima, niti ću to okarakterisati kao primitivno, al' znam da to nema nikakve veze sa nama kao narodom.
Pokušavati da se proturi priča o Bosancima kao "paliocima zastava" je isto kao i napisati da su svi pe.deri (ne znam) samo Luksemburžani. Dokle god postoji Grk, Švabo, Englez, Amerikanac koji pali zastave, pokraj mene komotno može postojati i Bosanac.
Za mene je osudjivati ovaj čin cinizam. Toliko se ljudi pobije, pa se narod ne osudjuje kao zločinački. Al' važno je da smo sami za sebe niski i malovrijedni. How yes no, Bosna ima dva nobelovca,sumnjam da ih Grčka ima nešto posebno više.![]()
![]()
oldman je napisao/la: Nebi me zacudilo da napises da su prugu Brcko -Banovice gradili navijaci torpeda.
Benjo_AFC86 je napisao/la:E BOŽEEEEEEECasp3r je napisao/la:volimVITEZ je napisao/la:file:///C:/Users/Siki/Downloads/858762_377909368983870_999723750_o%20(1).jpg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podjeli čovjek link do slike na njegovom kompu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahagaahahhajajajajahahahahahahahamandraX je napisao/la:Siki
Nedimko je historija, Siki je novi lafac na forumu.mandraX je napisao/la:Siki
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, enobarca, Pensioner26 i 17 gostiju.