Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
http://www.flashscore.com/match/j95Fow7n/#h2h;overall" onclick="window.open(this.href);return false;
moram ovo ispratiti, tacan rezultat 1:1
inace da, kvota je 6.5
moram ovo ispratiti, tacan rezultat 1:1
inace da, kvota je 6.5
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
http://pokit.org/get/img/1d29cc46a768e9 ... c73791.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta mislite na ovo, 100€ da uložim ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
a da se ti pretplatis na moje tipove za tih 100 E.AsharaK je napisao/la:http://pokit.org/get/img/1d29cc46a768e9 ... c73791.jpg
POgledaj potpis.
Moja liga je krenula
treba mi nešto za duplanje, u minusu sam danasNexus je napisao/la:a da se ti pretplatis na moje tipove za tih 100 E.AsharaK je napisao/la:http://pokit.org/get/img/1d29cc46a768e9 ... c73791.jpg
POgledaj potpis.
Moja liga je krenula
james (25,5) under
miami-charlotte(+16.5) 2
westbrook (23,5) 2
rubio (12,5) 1
anaheim 1
miami-charlotte(+16.5) 2
westbrook (23,5) 2
rubio (12,5) 1
anaheim 1
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Blake - Ramos 1
Bhupathi/Nestor 1
Bhupathi/Nestor 1
jedan poklon od mene iz NBA:
tipico
Kirilenko 13,5 manje
Minutaza mu se nakon povratka od ozljede smanjila,a sada je na nekih 25min zbog povratka Budingera,mislim da ga Deng i Butler mogu spustiti ispod ove granice jer Bullsi igraju vrlo dobru obranu,u hr-luriji je na manje pala kvota na nevjerovatnih 1,40............SRETNO...
tipico
Kirilenko 13,5 manje
Minutaza mu se nakon povratka od ozljede smanjila,a sada je na nekih 25min zbog povratka Budingera,mislim da ga Deng i Butler mogu spustiti ispod ove granice jer Bullsi igraju vrlo dobru obranu,u hr-luriji je na manje pala kvota na nevjerovatnih 1,40............SRETNO...
Ova Španska liga je **** 
za svoje komentare imas CHATAsharaK je napisao/la:Ova Španska liga je ****
inace razmisljam veceras WB preko i Rikija ispod ... vidjecu jos ... ps @canca, slazem se sa tim sto si napisao, igrao bih i ja Allena da ga imam u ponudi, a Parkera preskacem u sirokom luku ...
Po svemu sudeci Wade ne igra veceras...
EDIT: Nema ga sigurno
bosh over pekovic under
ipak necu igrati Westbrooka preko veceras ...
razlog : http://thunderousintentions.com/2013/03 ... few-games/" onclick="window.open(this.href);return false;
razlog : http://thunderousintentions.com/2013/03 ... few-games/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blake-Ramos 1 1.50
Miami-Charlotte (1.tim) 108,5 under 1.85
@ i da, ispricavam se ko je isprati 2 na Murciu i X2 sranje :S
Sretno!!!
Miami-Charlotte (1.tim) 108,5 under 1.85
@ i da, ispricavam se ko je isprati 2 na Murciu i X2 sranje :S
Sretno!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
LeBron 25,5 overcanca je napisao/la:Po svemu sudeci Wade ne igra veceras...

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
igram hendikep na Đokovića,a on ko kakav amater napucava loptice u dno mreže i smije se
opet forsiram, i nisam nista htio igrati veceras ali se predomislih jer mi se nekako ucinise logicnim ovi parovi, dakle :

analiza: u skladu sa linkom sto postavih prije, ocekuje se da KD i Russ krenu sa malo pasivnijom igrom, uzimace manje suteva i trebali bi se forsirati Ibaka i Martin zbog hvatanja forme za playoff, a i Durant je zadnje 3 ili 4 utakmice igrao +40 minuta, a i moguc je blowout tako da ga ocekujem manje ... Chicago jak u odbrani k'o sveta zemlja, Rubio se u zadnje vrijeme okrenuo vise asistencijama nego sutanju, tako da ga ocekujem ispod ove granice ... i Lopez kojeg nema ko cuvati veceras protiv Phoenixa, a i ide Bruklin po pobjedu veceras tako da ce im trebati raspolozen Lopez ...

analiza: ovo je cisto da imam sta pratiti dok ne odem u krevet
Bosha sam igrao jer nema Wadea, ocekuje se razvaljivanje Bobcatsa, a i mogao bi ih utrpati LeBron zbog ovog izostanka, i Walkera jer Majami dobro brani PG, proslu ga ostavili na 11 poena, ne vjerujem da ce se ni veceras naigrati ... i kao sto rekoh Bruklin 2 ...
GL

analiza: u skladu sa linkom sto postavih prije, ocekuje se da KD i Russ krenu sa malo pasivnijom igrom, uzimace manje suteva i trebali bi se forsirati Ibaka i Martin zbog hvatanja forme za playoff, a i Durant je zadnje 3 ili 4 utakmice igrao +40 minuta, a i moguc je blowout tako da ga ocekujem manje ... Chicago jak u odbrani k'o sveta zemlja, Rubio se u zadnje vrijeme okrenuo vise asistencijama nego sutanju, tako da ga ocekujem ispod ove granice ... i Lopez kojeg nema ko cuvati veceras protiv Phoenixa, a i ide Bruklin po pobjedu veceras tako da ce im trebati raspolozen Lopez ...

analiza: ovo je cisto da imam sta pratiti dok ne odem u krevet
GL
bosh over
james over
miami h2
uz utakmicu tiket, ostalo me ne zanima veceras
james over
miami h2
uz utakmicu tiket, ostalo me ne zanima veceras
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ja uzeo allena, sretno namdr.van nostrand je napisao/la:LeBron 25,5 overcanca je napisao/la:Po svemu sudeci Wade ne igra veceras...
dođem na forum ukrast koji par nba - kad ono - svi igrali cijelu postavu minesotte u under
cisto me zanima..
Sutra ujutro pocinje china open u snookeru. Zadnji veliki turnir prije svjetskog prvenstva, pa sam izabrao 3 para koja bi mogla proći. Dobre kvote, dobra forma, isplati se probati, osobno cu ih pokusati iskombinirati sa vecerasnjom nba ponudom:
dott - fu 2 @1,85 - fu trenutno u dosta boljoj formi od dotta.. Uzimam ga zbog toga i prednosti domaćeg terena
lisowski - yuelong 1 @1,30 - engleska mlada nada, igra protiv domaćina prvo kolo.. Skinuo je skalpove lijepom broju ekipe iz vrha svjetskog snookera (prije 10 dana hladno riješio selbya..) Valjda neće zapet na autsajderu yuelongu
Inače, ovo je WC (wild card) runda, pa valja i promislit..
ebdon - campbell 1 @1,85 - gospodin "Ebbo - the great".. nije u bogzna kakvoj formi zadnjih dana, pa i mjeseci.. Ali, ovo natjecanje je njegov đir (ovo mu je treći China Open u pet godina) Valja napomenuti da je i trenuntni šampion gore spomenutog turnira i vraća se kako bi obranio titulu. Bilo bi jako cudno da ne prode campbella! + zadnjih par tjedana je bio "sparing partner" velikoj zvijezdi Ronnieu O'Sullivanu (pripreme za svjetsko) tako da ne sumnjam da će i to utjecat na njegovu izvedbu u prvom kolu China Opena.
Sutra ujutro pocinje china open u snookeru. Zadnji veliki turnir prije svjetskog prvenstva, pa sam izabrao 3 para koja bi mogla proći. Dobre kvote, dobra forma, isplati se probati, osobno cu ih pokusati iskombinirati sa vecerasnjom nba ponudom:
dott - fu 2 @1,85 - fu trenutno u dosta boljoj formi od dotta.. Uzimam ga zbog toga i prednosti domaćeg terena
lisowski - yuelong 1 @1,30 - engleska mlada nada, igra protiv domaćina prvo kolo.. Skinuo je skalpove lijepom broju ekipe iz vrha svjetskog snookera (prije 10 dana hladno riješio selbya..) Valjda neće zapet na autsajderu yuelongu
ebdon - campbell 1 @1,85 - gospodin "Ebbo - the great".. nije u bogzna kakvoj formi zadnjih dana, pa i mjeseci.. Ali, ovo natjecanje je njegov đir (ovo mu je treći China Open u pet godina) Valja napomenuti da je i trenuntni šampion gore spomenutog turnira i vraća se kako bi obranio titulu. Bilo bi jako cudno da ne prode campbella! + zadnjih par tjedana je bio "sparing partner" velikoj zvijezdi Ronnieu O'Sullivanu (pripreme za svjetsko) tako da ne sumnjam da će i to utjecat na njegovu izvedbu u prvom kolu China Opena.
U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.