pokaži im zenico!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Željoman je napisao/la:daj ba sprovedite to u djelo...bar ih budite cijelu noc........al ne ono stalno......nego pustite ih po sata da zaspe pa opetsutra na utakmici queiroz zijeva,deco ostane na zemlji nakon starta,stavi prstic u usta i pajki
![]()
![]()
Ljudi koji imaju mugocnost nek pocnu slaviti novu godinu u Zenici kraj Hotela gdje ce Portugalci spavati..rob do bagro je napisao/la:Zelim im neugodnu zenicku noc
Jel' ti teško 190 kilometara preći pa da me pokupiš?rob do bagro je napisao/la:hajmo forumasi ostavite tatature i pravac ispred Hotel Zenica da ih fino docekamo...po mogucnosti svi
nije gdje zivisKnele je napisao/la:Jel' ti teško 190 kilometara preći pa da me pokupiš?rob do bagro je napisao/la:hajmo forumasi ostavite tatature i pravac ispred Hotel Zenica da ih fino docekamo...po mogucnosti svi
Odluci seharishp je napisao/la:Hoces ti kupiti KARU ili ces prodati kartukatalinski je napisao/la:Ima li neko ko prodaje kartu
ili neko ko bi kupio karu
ili mijenjao kartu zapad za istok+cener
Gradačac.rob do bagro je napisao/la:nije gdje zivisKnele je napisao/la:Jel' ti teško 190 kilometara preći pa da me pokupiš?rob do bagro je napisao/la:hajmo forumasi ostavite tatature i pravac ispred Hotel Zenica da ih fino docekamo...po mogucnosti svi
Nemoj tako znas koliko bi bilo srcanih udara ?Legenda_BiH je napisao/la:Ma vako cemo igrati jarane i pobjedit cemo. ih 4-1 ako Bog da
-----------------------------------Hasagic------------------------------
---------------Jahic-------------Nadarevic---------Pandza------------
----Ibricic----------Bajramovic-----------Pjanic----------Salihovic--
---------------------------------Misimovic------------------------------
---------------------Ibisevic----------------Dzeko----------------------
Prognoza:
1e min : Start utakmice
26e min: Gol Ibricica glavom nakon centarsuta Salihovica
33e min: Gol Simao Sabrose iz slobodnjaka
66e min: ulazi Muslimovic umjesto Ibricica i igramo formaciju 3-3-1-3
75e min: Gol Ibisevic nakon sto je Dzekopogodijo stativu 2-1
80e min: Ulazi Medunjanin umjesto Pjanica
86e min: Gol Dzeke glavom nakon centarsuta Misimovic
90+8 min: Gol Misimovic 50 metara nakon sto su svi igraci i golman bili u nas sesnaesterka
:D:D
potpisujem,hajmo svi koji mogu u Zenicu a oni koji mogu na aerodrom pa da znaju sta ih ceka mamicijim jarecu...rob do bagro je napisao/la:hajmo forumasi ostavite tatature i pravac ispred Hotel Zenica da ih fino docekamo...po mogucnosti svi
Oooo @knele ce nam pjevati iz repertoara Dzoleta pocni sa onom '' Cjelovecernji The Kid ''Knele je napisao/la:Jel' ti teško 190 kilometara preći pa da me pokupiš?rob do bagro je napisao/la:hajmo forumasi ostavite tatature i pravac ispred Hotel Zenica da ih fino docekamo...po mogucnosti svi
Imam ja, ali nemam keš za gorivo i smještajrob do bagro je napisao/la:gledajte 60 mIn...Baho je na djelu
@Knele...rado bih ja,problem je sto ja nemam Bibi
nemaju oni mud* docichilly00 je napisao/la:LJUDI JELI STIGLA SKUPINA **** IZ PORTUGALA....:![]()
![]()
:ugeek:
Ako imas za gorivo,ne treba ti smjestajKnele je napisao/la:Imam ja, ali nemam keš za gorivo i smještajrob do bagro je napisao/la:gledajte 60 mIn...Baho je na djelu
@Knele...rado bih ja,problem je sto ja nemam Bibi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.