Moje misljenje je da BP treba odraditi kvalitetno i cijelo novo. Svi ce napasti da sad nema para i da se ne moze. Da, nema ih i ne moze se, ali se moze raditi postepeno, dio po dio. Svi bi sad da reprezentacija igra pred 30 000 ljudi i da je to u Zenici. Ne treba bit proklet i trazit bilo kakav stadion, samo nek se poveca, treba odradit kvalitetno, pa makar to trajalo 10 godina, al za tih 10 godina ce Zenica imati kvalitetan stadion koji nece trebati vece zahvate jedno 40-50 godina umjesto da se odradi za godinu i dobije polovican stadion koji ce redovno trebate puno skuplje zahvate.
Pogledajte kako ce Levski raditi postepeno:

Tako moze i BP, cak da budu 4 faze, a ne tri kao ovdje.
Moze se cak srediti i Kosevo za ne toliko puno novaca i reprezentacija moze igrati gore, i to je BiH, zar ne? I sto se tice Koseva, rekao bi da je jako glupo pricati o ukopavanju tribina. Ja OI nisam dozivio, al znam da je to najveca sportska priredba i najstarija koja je prezivjela, to je nesto velicanstveno i vi bi unistili Olimpijski stadion? Moze se on povecat, moze sve, ali, atletska staza i onaj sadasnji prsten mora ostati, ljudi ga pamte kao takvog i kao takav ljude podsjeca na te OI. Danas grade stadione, nazivaju ih Olimpijskim, a BiH ima pravi Olimpijski stadion i bilo bi lijepo da se to blago sacuva.
Inace, imal sta novo u Gradaccu, nije vec neko vrijeme izvjestaja bilo, kako idu podtribinski prostori?