Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Ma ljudi Dzeko sam vrijedi 10 m vise nego njihova citava ekipa
,ovo se mora dobiti i uz ozbiljan pristup i hocemo aBd..

SLOBODA NAVIJAČIMA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Mislim da je jedna od najbitnijih stvari ta jer se osjete promjene u ekipi zbog toga što više nije toliko zastupljena ta ležernost dok traju pripreme za meč i sva ta neobuzdana euforija ne dopire toliko do igrača. Smatram to jednim od ključnih faktora konstantnih, hvala Bogu, dobrih igara i možda i najveću zaslugu zbog ove ozbiljnosti ima Sušić koji je unio tu neku mirnoću i opreznost. Drugi ključni faktor su igrači koji, poučeni prijašnjim iskustvima i sticanjem te neke "zrelosti" u reprezentaciji te uigravanjem ne dopuštaju da se ponovi Rumunija i svakoj utakmici prilaze sa mnogo ozbiljnosti i bez euforije.
ako se u slucaju istog broja bodova prvo racuna medjusobni dueli, onda ostajemo 1. cak i ako izgubimo jednu protiv slovacke
Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne bi trebali imati problema u Latviji, valjda. Mada sve je moguce sa ovom reprezentacijom.
Predvidjam 0:2
Predvidjam 0:2

Ma svejedno,i da se racuna gol razlika ili medjusobni duel,bolji smo.Znaci plus jedan nevidljivi bod za nashari1991 je napisao/la:ako se u slucaju istog broja bodova prvo racuna medjusobni dueli, onda ostajemo 1. cak i ako izgubimo jednu protiv slovacke
SLOBODA NAVIJAČIMA
hari1991 je napisao/la:ako se u slucaju istog broja bodova prvo racuna medjusobni dueli, onda ostajemo 1. cak i ako izgubimo jednu protiv slovacke
Po pravilima FIFE prvo se racuna gol razlika

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
U Zenici nam niko nista ne mozeneurofunk je napisao/la:Ja mislim da ćemo dobit Latviju 0-2, mene najvise brine utakmica sa Slovačkom u Zenici.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ovi amerokapitalisti često kao jedan od uslova za uspjeh navode postavljanje jasnih ciljeva i ne birajući način i sredstvo da se do tog cilja dođe - to je kao recept uspjeha (pojednostavljeno)
mislim da pape sa selekcijom radi upravo na ovom principu
mislim da pape sa selekcijom radi upravo na ovom principu
Undici stelle - ACM 1899
Imamo pravo na kiks, a to je u Bratislavi. Dobijemo li L-drzave nema zime. Uh koliko nam je vazna ova pobjeda nad Grckom u ZE! 

Zenga je napisao/la:Imamo pravo na kiks, a to je u Bratislavi. Dobijemo li L-drzave nema zime. Uh koliko nam je vazna ova pobjeda nad Grckom u ZE!
Ma kakav kiks,to ozbiljna repka ne smije da pomisli a kamoli da dozvoli,ni u snu.
Maksimalno zalaganje na terenu,dobra taktika i trud,ko sto Ciro kaze "orati" na terenu i uspijeh ce doci.
A ako i pored toga bude kiks pola se oprasta..

Dobro, pa ni Zenga nije rekao na koji će način doći kiks.sedra je napisao/la:Zenga je napisao/la:Imamo pravo na kiks, a to je u Bratislavi. Dobijemo li L-drzave nema zime. Uh koliko nam je vazna ova pobjeda nad Grckom u ZE!
Ma kakav kiks,to ozbiljna repka ne smije da pomisli a kamoli da dozvoli,ni u snu.
Maksimalno zalaganje na terenu,dobra taktika i trud,ko sto Ciro kaze "orati" na terenu i uspijeh ce doci.

Svi smo svjesni da možemo ući u jednu tekmu 'lako ćemo'. Ali samo u jednu! Taj osjećaj je pravo pogan i goni te na opuštanje, jer se doza samouvjerenosti (u negativnom kontekstu) naglo povećava svakim pogledom ka tabeli.
Gazimo velikim koracima i sve do sada je blizu perfekcije. Uz veliku pripremu (psihičku prije svega) i profesionalni pristup, san koji godinama sanjamo, nije daleko.
Vom Jäger zum Gejagten
- brzitesanj
- Kontakt:
Idemo da odradio ove kvalifikacije bez i jednog kiksa, prvog konkurenta za prvu poziciju smo riješili sad još samo ostaje nejaka Latvija i Slovačka koja po meni nema kvalitete čak ni za 2. poziciju koa vod u nama dobro poznati i omraženi baraž.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Rekao si i sam, pola se oprasta, sve ide u nasu koristi svakako...... Od rasporeda (imamo Slovacku prvo kuci), do broja poena pa sve do jako bitne gol razlike. Takodjer je dobra situacija oko zutih kartona, jedino Dzeko i Lulic od vaznih igraca pauziraju ukoliko dobiju jos jedan zuti.sedra je napisao/la:Zenga je napisao/la:Imamo pravo na kiks, a to je u Bratislavi. Dobijemo li L-drzave nema zime. Uh koliko nam je vazna ova pobjeda nad Grckom u ZE!
Svi ovi faktori idu u nasu korist, zato smo vec jednom nogom u Brazilu.
Da napravimo taj iskorak sasvim sigurno sa 12 poena idemo kao br.1 u Brazil (3 x pobjede L-drzave, pobjeda kuci protiv Slovacke). Pitanje je veliko da li ce Gri uspjeti pobjediti L-drzave i da li ce uopste dobiti Slovacku u Atini, nisu nas uspjeli dobiti, pa mozda nece ni Slovacku...
Ako Bog da, završavamo grupu bez poraza. Mislim da smo konačno sazrili u svakom pogledu i trebamo ovo pošamarati do kraja !
Pa kolko to utakmcia treba proc da rjesis kartona kojeg si dobioharishp je napisao/la:Udrobi ti momacki.Dzeko i momci nisu odradili sto se tice kartona.Dobiju li jos jedan slijedeci mislim na edina,Stevketa i Ognjena kao i Lulica pauziraju jedan mec.Protiv Latvije to bi se moglo iskulirati ali onda ce biti gadno to uciniti u Zenici protiv Slovaka.Jer da nam Dzeko ili Lulic fale u Bratislavi ili Zilini eto belaja a i Ogi je upao u slif.king33 je napisao/la:Kolko znam samo lulic ima problem za zuti da ne igra protiv slovaka dzeko i ostali su svoje rijesili kartone ( tj. nisu ih dobili u narednim tekmama)totasef1 je napisao/la:Samo trebamo uci u utakmicu ozbiljno, bez opustanja i uzimamo ih...
Ono sto mi je posebno drago je da nismo optereceni zutim kartonima kao u proslim ciklusima.
Kako vidim, dobili smo samo 4 zuta kartona do ovog trenutka... Stevanovic, Lulic, Vranjes i Dzeko
Cak je i Spaha bez zutog..![]()
![]()
![]()
Vranjes i Steva se opet mogu nadomjestiti dok se Lula a pogotovo Dzeko moraju paziti i cuvati za Slovake mada treba pokusati odraditi utakmicu rutinski bez zutih kartona...
A sto se tice kalkulacija, gdje ce ko dobiti, uzeti , ovako onako... Mi nismo ti koji trebamo kalkulisati.. Nek to rade Grci i Slovaci a mi sad imamo svoj pravac, na njih nemamo sta gledati...
Sve je u nasim rukama

Latviju smo razmontirali u ZE, i opet psihicki faktor bitan pred ovu tekmu je da smo uspjeli preokrenuti rezultat 0-1 u ZE i doci do velike pobjede od 4-1. Jos smo sad razvalili Grke po svemu u ZE, tako da je se Latvija vec sad pomirila cinjenicom da oni nemaju sta traziti protiv nas.
Svako treći žuti karton donosi suspenziju od jedne utakmice u kvalifikacijama koja automatski " čisti " kartone koje si dobio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Gdje nadje to pravilo,posto sam i ja za to cuo.Ali nesto nisam siguran.zizu1991 je napisao/la:Svako treći žuti karton donosi suspenziju od jedne utakmice u kvalifikacijama koja automatski " čisti " kartone koje si dobio.
@zenga Slovaci su pukli sa 3-2 a ne 1-0 ili ti ga obrnuto.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 mar 2013, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gledajući na OBN - u sportske vijesti, i sada naslov Ronaldo suspendiran, i kažu dobio je treći žuti karton, što automatski znači da nema pravo da igra protiv Azerbejdžana u gostima, sada 26 - og ako se ne varam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma imamo sve moguce psihicke prednosti:geronimo je napisao/la:Dobro, pa ni Zenga nije rekao na koji će način doći kiks.![]()
Svi smo svjesni da možemo ući u jednu tekmu 'lako ćemo'. Ali samo u jednu! Taj osjećaj je pravo pogan i goni te na opuštanje, jer se doza samouvjerenosti (u negativnom kontekstu) naglo povećava svakim pogledom ka tabeli.
Gazimo velikim koracima i sve do sada je blizu perfekcije. Uz veliku pripremu (psihičku prije svega) i profesionalni pristup, san koji godinama sanjamo, nije daleko.
a) okrenuli smo ranije rezultat protiv Latvije, gubili 0-1 pa dobili 4-1.
b) nakon pobjede nad Grckom smo konacnu dobili "veliku repku", probili smo tu barijeru
c) dajemo uz svabe,engleze,holandjane veliki broj golova
d) imamo megazvijezdu u Dzeki koji je #1 na listi strijelaca u kvalifikacijama, daleko vece ime od npr. Barbe,Bolica
e) bez mozda najbitnijeg igraca, Pjanica, smo uzeli Grcima 4 poena
f) imamo bruka stabilnog golmana u Begovicu, ulijeva sigurnost, ranije smo strepili sa Hasagicem i sl.
g) dobili smo Slovacku u prijateljskoj "ne davno"
h) ova generacija ima dosta iskustva nakon meceva protiv Portugala,Francuske,Grcke ali i prijateljskih protiv Njemacke, Svedske, Gane, Alzira i "Mehika"
Edit: Da, znam abecedu, ali nemam ni tvrdo ni mehko C, D na tastaturi sad jer sam u trku
Zadnja izmjena: Zenga, dana/u 24 mar 2013, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.