molim adminstratore ove teme da povedu racuna o ovim prljavstinama i nebluzama ove djecurlije i njihovog im miljenika
Nije Amaru Susic "rival" za mjesto selektora, nego drugi potencijalni kandidati. Ja imam neku nadu da ce Vahi dosadit to hodanje po Africi i da ce preuzet BiH najkasnije nakon Eura 2016.Zekoo je napisao/la:Smiješno je poredit Osima i Sušića za rezultate treba ekipa i Željo kad je imo ekipu sa Osmom na čelu bili su dobri u evropi a vi mislite da bi Pape ili Pepe ili ne znam ti koji trener napravio nešto bez ekipe ?
Zasto smijesno porediti. Sta je to Susic uradio u trenerskoj karijeri prije nego je dosao da vodi reprezentaciju ?? Navedi mi te reference koje on ima, a Amar naprimjer nema ? ili Jagodic, sta znam ???Zekoo je napisao/la:Smiješno je poredit Osima i Sušića za rezultate treba ekipa i Željo kad je imo ekipu sa Osmom na čelu bili su dobri u evropi a vi mislite da bi Pape ili Pepe ili ne znam ti koji trener napravio nešto bez ekipe ?
Ma Pape ce biti selektor jos duugo, ja mislim.A nema ni potrebe za promjenom, za sad vrlo dobro radi.Cartman je napisao/la:Nije Amaru Susic "rival" za mjesto selektora, nego drugi potencijalni kandidati. Ja imam neku nadu da ce Vahi dosadit to hodanje po Africi i da ce preuzet BiH najkasnije nakon Eura 2016.Zekoo je napisao/la:Smiješno je poredit Osima i Sušića za rezultate treba ekipa i Željo kad je imo ekipu sa Osmom na čelu bili su dobri u evropi a vi mislite da bi Pape ili Pepe ili ne znam ti koji trener napravio nešto bez ekipe ?
Ne vidim razlog da nas Pape ne vodi kroz te kvalifikacije za 2016, jos ako odemo u Brazil bilo bi sramota zamjeniti ga.Cartman je napisao/la:Ja imam neku nadu da ce Vahi dosadit to hodanje po Africi i da ce preuzet BiH najkasnije nakon Eura 2016.
Afrika mozda dosadi,pare mu nikad nece dosaditi.ovaj ti za tu ''nasu''platu nece raditi.Cartman je napisao/la:Nije Amaru Susic "rival" za mjesto selektora, nego drugi potencijalni kandidati. Ja imam neku nadu da ce Vahi dosadit to hodanje po Africi i da ce preuzet BiH najkasnije nakon Eura 2016.Zekoo je napisao/la:Smiješno je poredit Osima i Sušića za rezultate treba ekipa i Željo kad je imo ekipu sa Osmom na čelu bili su dobri u evropi a vi mislite da bi Pape ili Pepe ili ne znam ti koji trener napravio nešto bez ekipe ?
Eto Vaha pun nekih rezultata sa Dinamom u LP nije mogo uć, sa Obalom se ispao odma na AKN...Cartman je napisao/la:Nije Amaru Susic "rival" za mjesto selektora, nego drugi potencijalni kandidati. Ja imam neku nadu da ce Vahi dosadit to hodanje po Africi i da ce preuzet BiH najkasnije nakon Eura 2016.Zekoo je napisao/la:Smiješno je poredit Osima i Sušića za rezultate treba ekipa i Željo kad je imo ekipu sa Osmom na čelu bili su dobri u evropi a vi mislite da bi Pape ili Pepe ili ne znam ti koji trener napravio nešto bez ekipe ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.