Safet Sušić - Pape

Rule_hz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Rule_hz » 24 mar 2013, 21:31

halo ba popustite sa tim osimom otvorite mu temu nemojte da prljate temu NAJVECEG I NAJBOLJEG IGRACA I TRENERA BOSNE I HERCEGOVINE SVIH VREMENA :!: :!: :!: :!: :!:

molim adminstratore ove teme da povedu racuna o ovim prljavstinama i nebluzama ove djecurlije i njihovog im miljenika
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2013, 21:37

Osim nema sta trazit u vezi reprezentacije dok ne napravi nesto u Evropi. Dosad je imao katastrofalne rezultate, pa taman imali budzet od 10 maraka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 24 mar 2013, 21:41

Smiješno je poredit Osima i Sušića za rezultate treba ekipa i Željo kad je imo ekipu sa Osmom na čelu bili su dobri u evropi a vi mislite da bi Pape ili Pepe ili ne znam ti koji trener napravio nešto bez ekipe ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2013, 21:43

Zekoo je napisao/la:Smiješno je poredit Osima i Sušića za rezultate treba ekipa i Željo kad je imo ekipu sa Osmom na čelu bili su dobri u evropi a vi mislite da bi Pape ili Pepe ili ne znam ti koji trener napravio nešto bez ekipe ?
Nije Amaru Susic "rival" za mjesto selektora, nego drugi potencijalni kandidati. Ja imam neku nadu da ce Vahi dosadit to hodanje po Africi i da ce preuzet BiH najkasnije nakon Eura 2016.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 21:44

Zekoo je napisao/la:Smiješno je poredit Osima i Sušića za rezultate treba ekipa i Željo kad je imo ekipu sa Osmom na čelu bili su dobri u evropi a vi mislite da bi Pape ili Pepe ili ne znam ti koji trener napravio nešto bez ekipe ?
Zasto smijesno porediti. Sta je to Susic uradio u trenerskoj karijeri prije nego je dosao da vodi reprezentaciju ?? Navedi mi te reference koje on ima, a Amar naprimjer nema ? ili Jagodic, sta znam ???

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 24 mar 2013, 21:44

Po meni Vahid ili Sergej Barbarez :geek:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 mar 2013, 21:46

Cartman je napisao/la:
Nije Amaru Susic "rival" za mjesto selektora, nego drugi potencijalni kandidati. Ja imam neku nadu da ce Vahi dosadit to hodanje po Africi i da ce preuzet BiH najkasnije nakon Eura 2016.
Ma Pape ce biti selektor jos duugo, ja mislim.A nema ni potrebe za promjenom, za sad vrlo dobro radi.
Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 24 mar 2013, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 mar 2013, 21:46

kakav Mamar, wannabe Mourinho i sl. Cirkus od "menadzera" :lol: Kad se sjetim one sage oko Šehića, pa lopov na kub. On je nesto ko Zajko Zeba i Husejinovic, samo za premier lige ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 mar 2013, 21:47

Čitam i ne vjerujem, stvarno ste besposleni čim o ovome raspravljate na Papetovom topicu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 mar 2013, 21:47

Gdje je onaj @nicho sto je mjesec dan pred utakmicu sa Grckom pisao kako treba smjenit Susica "dok jos nije kasno" a onda dovesti "stricnjaka". :lol:
Cartman je napisao/la:Ja imam neku nadu da ce Vahi dosadit to hodanje po Africi i da ce preuzet BiH najkasnije nakon Eura 2016.
Ne vidim razlog da nas Pape ne vodi kroz te kvalifikacije za 2016, jos ako odemo u Brazil bilo bi sramota zamjeniti ga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 mar 2013, 21:48

za trenerski rezutlat u bih kao i u regiji moras imat srecu i veoma dobar i kvalitetan rad,dakle proc trnovit put da bi bio neko i nesto,recimo spominje se manjak kvaliteta itd,slazem se ali evo npr dinamo u svojoj prvoj sezoni u evropa ligi je izbacio ajaksa u amsterdamu koji je po svemu izand dinama,partizan anderlehta,maribor rangerse,tako da za iskorak u evropi moras bit pravi u pravom trenutku unatoc nedostatku kvalteta i para jednostavno je tako,osim to nema, ciro je to rekao jednom
,da je kapelo krenuo iz travniak zavrsio bi u trubetu ,dakle sa slabijom ekipom moras izbacivat jace od sebe da bi te neko cijenio,surovo ali tako je
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 24 mar 2013, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2013, 21:50

Cartman je napisao/la:
Afrika mozda dosadi,pare mu nikad nece dosaditi.ovaj ti za tu ''nasu''platu nece raditi.
Uostalom kad se ni Bjelokostani sa onakvim timom nisu nesto plaho opcarali sa njim,sta bi tek bilo sa nama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 24 mar 2013, 21:54

Cartman je napisao/la:
Eto Vaha pun nekih rezultata sa Dinamom u LP nije mogo uć, sa Obalom se ispao odma na AKN...

@Svrki Osim je po mom bolji i ima neke rezultate jes da su na nivou naše lige svi ali i to znači nešto..

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 mar 2013, 21:58

pa ljudi de malo se uozbiljite vaha:
1997. pobjednik afričke Lige prvaka (Raja Casablanca),
1998. prvak Maroka (Raja Casablanca),
2004. osvajač kupa Francuske (PSG)
2011. prvak Hrvatske (Dinamo Zagreb) bod mu falio da prodju grupu EL

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 mar 2013, 21:58

Prvak maroka, na osnovu čega bi to bIlo jače od prvak BiH.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 mar 2013, 22:00

Takodjer je Lille iz druge lige odveo u Ligu prvaka, ovako nesto

Ali zasto se o ovome raspravlja?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 mar 2013, 22:01

Ja ne mogu da vjerujem da ima onih koji bi smjenili Safeta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 24 mar 2013, 22:01

Pape napravi ovakav rezultat sa timom, a vi opet gledate nekog Osima da stavite umjesto nase legende? ili Vahida?

Ma ajde svi ste vi neki mega strucnjaci..Cuj Osima u repku, dobro radi poso u Zelji i nek tamo ostane.
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 mar 2013, 22:03

pa mozel onda trener sloge D. igr polufinale kupa sa drugoligasem
osim su svaka cast,al miljama daleko od ovih po evropi

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 mar 2013, 22:04

Ma ja ovi naši po evropi sve trenerčine

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.