Sto se tice repke meni je Barba jos uvijek veca zvijezda od Edina Dzeke, ne kazem da Dzeko nije to ali Sergej je legenda, ljudina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Okej, hvala na info, eto uglavnom golom razlike smo dobili Slovake. Pravilo nije 3 zuta, nego 2;harishp je napisao/la:Gdje nadje to pravilo,posto sam i ja za to cuo.Ali nesto nisam siguran.zizu1991 je napisao/la:Svako treći žuti karton donosi suspenziju od jedne utakmice u kvalifikacijama koja automatski " čisti " kartone koje si dobio.
@zenga Slovaci su pukli sa 3-2 a ne 1-0 ili ti ga obrnuto.
Barba je veci heroj za nas lokalne, svaka cast. Medjunarodno, dakle za nase protivnike, je Dzeko puno vece ime i igrac vec sada nego sto je Barba ikad bio. Spomenite Dzekino ime u bilo kojem pabu u Evropi i svi znaju ko je, dok je daleko od toga bilo sa Barbarezom.1989 je napisao/la:@Zenga
Sto se tice repke meni je Barba jos uvijek veca zvijezda od Edina Dzeke, ne kazem da Dzeko nije to ali Sergej je legenda, ljudina
Znam šta sam čuo na OBN - u, pa nisam povjerovao, kontam da ne bi trebali preko tv - a da petljaju, i da će prvo da provjere info.Zenga je napisao/la:Pravilo nije 3 zuta, nego 2;
Ja na nogometu procitah istu vijest.zizu1991 je napisao/la:Znam šta sam čuo na OBN - u, pa nisam povjerovao, kontam da ne bi trebali preko tv - a da petljaju, i da će prvo da provjere info.Zenga je napisao/la:Pravilo nije 3 zuta, nego 2;
Dobro, ljudski je fuliti ponekad, pa tako i OBN i taj drugi portal. Fino si nasao i provjerio to vezano za C.Ronalda. No, zuti i suspenzije su tek u drugom planu, protiv Latvije i Slovacke igrati muski kao i protiv Grcke pa kud pukne,pukne... Na nasu veliku srecu igramo prvo kuci protiv Slovaka, a opet ukoliko ne uzmemo minimalno 3 poena Slovacima onda ce Slovaci bas ginuti protiv Grka u Atini jer ce igrati minimalno za baraz u tom slucaju.harishp je napisao/la:Ja na nogometu procitah istu vijest.zizu1991 je napisao/la:Znam šta sam čuo na OBN - u, pa nisam povjerovao, kontam da ne bi trebali preko tv - a da petljaju, i da će prvo da provjere info.
Medjutim Ronaldo ce pauzirati,ali nakon dva zuta a ne tri..provjereno.
Nije ni bilo logike,ali eto.
Mi fakat nemamo nekih zutaca i protiv latvije maksimalno cisto odraditi.U Zenici protiv Slovaka,presing pa nek oni se trljaju sa zuttim.
Pokazali smo da mozemo protiv Grka bez Salihovica i Pjanica, pa zasto nebi mogli protiv recimo Slovaka bez Lulica. Naravno da mozemo, a sto se tice prigovora to nam malo vise tolerisu sudije sad jer smo puno ozbiljnija repka nego sto smo bili, pocevsi od Osima i saveza pa sve do rezultata repke. Da i ne spominjem konstantna sran*a koje su nam navijaci pravili sirom Evrope zbog NSBiH....Cartman je napisao/la:Kao da gledam da ce Lulic kad-tad dobti jos jedan zuti, i to vjerovatno za prigovor. Stalno melje.
Pjanic je haman jos gori.Cartman je napisao/la:Kao da gledam da ce Lulic kad-tad dobti jos jedan zuti, i to vjerovatno za prigovor. Stalno melje.
Slazem se, djeluje mi Visca dosta bolji nego sto je recimo Vrsajevic. Vazo je da imamo alternative sto se tice sirine, Visca, Stevanovic, Vrsajevic. Pape je uradio dosta toga dobrog otkad on barata repkom.zizu1991 je napisao/la:Ma ajd, imamo Višću po lijevoj strani da špartla.
Naravno da nije isti kvalitet, al mislim da bi ova reprezentacija od njega mogla da ima velike koristi.
Ja kako sam skonto oni ce provest te 2 sedmice skupa ?amerosm je napisao/la:Jedino cega me je strah kada je ova utakmica u pitanju je njen termin odigravanja. Mozda bi bilo bolje da smo insistirali da se ova utakmica igra sada u Utorak, a termin u Junu iskoristiti za prijateljske utakmice. Vecina kvalitetnih reprezentacija nece igrati u ovom terminu, izuzev Portugala i Rusije u medjusobnom dvoboju...
Dvije sedmice bez utakmica je puno, a igraci se fakticki dovode na okupljanje sa godisnjim odmora, a takodjer tradicija nije na nasoj strani kada je ovaj termin u pitanju. Ako se ne varam u istom smo samo dobili Tursku na Kosevu.
zizu1991 je napisao/la:Znam šta sam čuo na OBN - u, pa nisam povjerovao, kontam da ne bi trebali preko tv - a da petljaju, i da će prvo da provjere info.Zenga je napisao/la:Pravilo nije 3 zuta, nego 2;
Unofficialpage je napisao/la:Bio sam na tekmi BiH - Grcka. Iako nije proteklo onako kako sam ja zelio, pred samu utakmicu se nesto desilo a to sad nije bitno. Da vas djaba ne zamaram s tim, to sto je meni bitno nije ostalima...
Sjajna igra nase repke, takticki fantasticno odradjena utakmica. Grcka je nase tekem prilmila samo 1 gol a protiv nas 3, sto znaci da smo sjajno odigrali. Pjanic jest falio ali uspjeli smo da nadoknadim neigranje Pjanica.
Sljedeca protiv Latvije, ako budemo ovako igrali a tu budu jos Pjanic i Salihovic ne bi treali imati problema.
Kad odete u Brazil, igraci, pozdravite mi Dinha. Ja nemogu ici, skupo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.