Svakako ne treba zaboraviti ni Armina Hodzica.Momak ce imati sjajnu karijeru,ako ovako nastavi.legenda reala je napisao/la:Istog sam mišljenja, ali većina ovih su deficitarne pozicije Duljević i Zola su zadnji vezni, Ćerimagić jako dobro krilo,Maletić je prototip Edina Džeka(dosta posjeća na njega,kretnjom i primanjima lopti,građenjem, dosta je jak)vendeta87 je napisao/la:Bevab mi je nekako najozbiljniji kandidat za repku, a ima i sjajnog trenera (Ciro) u klubu koji ga forsira. Po meni vec sada boji igrac od Kvesica ( iako sam i od njega mnogo ocekivao) i igra na deficitarnoj poziciji.
Prcić već ima profesionalni ugovor sa Sochauxom sigurno da ima budućnosti.
Ako se još razviju kako se očekiva ovih par juniora i kadeta, taj Hodžić,Zec,Radovac,Handžić i dr.
+ Arslanagić,Kolašinac,Bičakčić ako se privedu
Pjana,Stevke,Višća,Vranješ,Zahirović,Beg imaćemo i budućnosti jako dobru ekipu sa igračima približnih godišta
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: U-21,U-19,U-17
Znas li kakva je sad njegova situacija u vezi Liverpoola? Je li definitivno ostaje u Zelji?TMovac je napisao/la:Svakako ne treba zaboraviti ni Armina Hodzica.Momak ce imati sjajnu karijeru,ako ovako nastavi.legenda reala je napisao/la:Istog sam mišljenja, ali većina ovih su deficitarne pozicije Duljević i Zola su zadnji vezni, Ćerimagić jako dobro krilo,Maletić je prototip Edina Džeka(dosta posjeća na njega,kretnjom i primanjima lopti,građenjem, dosta je jak)vendeta87 je napisao/la:Bevab mi je nekako najozbiljniji kandidat za repku, a ima i sjajnog trenera (Ciro) u klubu koji ga forsira. Po meni vec sada boji igrac od Kvesica ( iako sam i od njega mnogo ocekivao) i igra na deficitarnoj poziciji.
Ako se još razviju kako se očekiva ovih par juniora i kadeta, taj Hodžić,Zec,Radovac,Handžić i dr.
Pjana,Stevke,Višća,Vranješ,Zahirović,Beg imaćemo i budućnosti jako dobru ekipu sa igračima približnih godišta
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Svakako ne treba zaboraviti ni Armina Hodzica.Momak ce imati sjajnu karijeru,ako ovako nastavi.[/quote]
Znas li kakva je sad njegova situacija u vezi Liverpoola? Je li definitivno ostaje u Zelji?[/quote]
On je jos uvijek igrac Liverpool-a,ali zbog problema sa radnom dozvolom posudjen je Zelji.Sa Liverpoolom je dogovorena odredjena minutaza koju momak dobiva u Zelji.Zbog toga i dobiva tako malu minutazu u prvom timu Zelje.Takodjer Liverpool daje odredjenu naknadu Zelji sto malac igra.tako da mislim da ozbiljno na njega racunaju.
od ovih sto imaju pravo igranja za U21 sigurno najozbiljniji kandidat je Besic,a pored njega je Bevap i Prcic ali se nikad nezna ko ce stagnirati a ko iznenaditi u razvoju ,igleda da ce u buducnosti najkriticnije biti za napadace
to sto je ovaj momak clan Liverpula ne mora nista da znaci a najocigledniji primjer je Nikola Saric koji je sad u drugoj danskoj ligi
Da se i ja ubacim. Pa jel ikako do sad ulazio sa klupe? Znal se kad bi trebao dobiti tu radnu dozvolu? Bojim se da ne propadne u tom išćekivanju, jer Želju pretpostavljam on ne zanima plaho.TMovac je napisao/la:
On je jos uvijek igrac Liverpool-a,ali zbog problema sa radnom dozvolom posudjen je Zelji.Sa Liverpoolom je dogovorena odredjena minutaza koju momak dobiva u Zelji.Zbog toga i dobiva tako malu minutazu u prvom timu Zelje.Takodjer Liverpool daje odredjenu naknadu Zelji sto malac igra.tako da mislim da ozbiljno na njega racunaju.
Ma jbeno je za tu dozvolu pravu i puno veci talenti od njega nisu mogli dobit' papire, tako da cisto sumnjam da ce u naredne 2 godine moc' igrat' za LFC .delija je napisao/la:Da se i ja ubacim. Pa jel ikako do sad ulazio sa klupe? Znal se kad bi trebao dobiti tu radnu dozvolu? Bojim se da ne propadne u tom isćekivanju, jer Želju pretpostavljam on ne zanima plaho.TMovac je napisao/la:
Jedino sto je moguce(i vjerovatno) da ga posude u neki klub Belgija/holandija i tamo da ceka njihove papire(3god ja mislim) i onda ako i dalje bude dobar da istrci na Anfield...il' druga opcija, da odigra 70% tekmi repke u periodu od 2god
Za Zeljine juniore igra redovno,a za 1 tim ulazi sa klupe po nekih 10-15 minuta.Usao je sa klupe protiv Travnika,Borca u Banjaluci i sad zadnju protiv Zvijezde.Cini mi se da je usao i protiv Zrinjskog u kupu,ali nisam 100% siguran.Uglavnom vidi se da momak zna lopte.Da je Zeljin igrac sigurno bi bio forsiran i dobivao vise sanse,dok ovako Zeljo ne zeli da ulaze u igraca koji nije njegov.delija je napisao/la:Da se i ja ubacim. Pa jel ikako do sad ulazio sa klupe? Znal se kad bi trebao dobiti tu radnu dozvolu? Bojim se da ne propadne u tom išćekivanju, jer Želju pretpostavljam on ne zanima plaho.TMovac je napisao/la:
a sto nece igrati jasmine?jasmin10 je napisao/la:besic nece igrati sutra. kakav sastav ocekujete ? nesto kao protiv poljske ili ipak ocekujete neke izmjene ?
I mene zanima kakav će sastav biti, ima tu kvalitete, al opet, ovo im je tek drugo okupljanje, i tek u narednom periodu bi se trebalo iskristalisati pitanje od prvih 11, do filozofije koju će Vlado sa njima provoditi.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja se nadam da ćemo i Prcića vidjeti na djelu, da vidimo šta možemo od njega očekivati u budućnosti
The flowers of English football, the flowers of Manchester
BHT.Utakmica je u 15:30grgr je napisao/la:Jel prenosi neko tekmu sutra ?
SuperTMovac je napisao/la:BHT.Utakmica je u 15:30grgr je napisao/la:Jel prenosi neko tekmu sutra ?
Ako neko ide, molim da se javi na pp da dogovorimo zajednicki odlazak
Be Casual ...
Bilo bi dobro iako ne sumnjam da cemo ponovo dozivit nesto sramotno , ne znam zbog cega da se igra tamo kad znaju sta ih ceka al ok ...Dushi_Rob je napisao/la:Ima li zainteresovanih forumasa za sutrasnju tekmu u I. Sarajevu ?
Ako neko ide, molim da se javi na pp da dogovorimo zajednicki odlazak
Svaka vam čast, da aBd budete ovako ažurni i u narednom periodu.
Bit će u budućnosti još puno toga. Ostani na portalu, ima još videa o mladima do kraja večerizizu1991 je napisao/la:Samo da pohvalim sportsport.ba, srce mi je k'o Banja luka s obzirom na njihove video - e o mladoj reprezentaciji, vidim da su i oni počeli sa kampanjom prezentiranja mladih nada, i ja kao čovjek koji cijeni sve što je dobro, iz sveg srca im se zahvaljujem.
Svaka vam čast, da aBd budete ovako ažurni i u narednom periodu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, ajdekuci, Atlanta, Belito, bh22, Brix, Burberry46, donniedarko, emir79, FerdinandF, Frankie, Fudo, Futbol, GG3, GIBRA, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], goonmo, GrbavicaHrammm, guillermo, harko35, inzomni, izdzezveubrazil, Jabroni, JimmyPage, KarlMarx, kouadio, lakilone, Lavcina, LenyYoro15, linethreader, Matterhorn22, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, NebeskaSila96, perun, prisonbreak, Rauber33, rossonero85, seha77, Shevko, soccerfan, SSj4, StevieG8, Sveti, TofiTofita, Trifunov, TripleThreat, tutankamon1905, Venom i 284 gosta.