Jbg sad zizu... ja mislio skontat ćeš fazonzizu1991 je napisao/la:S04kokakolas je napisao/la:Jel mu ono piše SDA na čarapi?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ma znam nego da ipak ispravim, da ne bi poslije bilo, pisalo mu SDA na čarapama, a nije BiH izabrao (
) 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jedini buduci zmaj u ovom trenutku je Hadzic iz Rieda...
Bicakcic ce vjerovatno biti tu nesto kasnije...
A sto se tice ovih drugih, prvenstveno Kolasinca nista necu reci dok ih sam ne vidim u nasem dresu.. Al ne za godinu, dvije nego sada, kada nam trebaju...
Abd kad se plasiramo na svjetsko, na prvenstvo trebaju ici igraci koji su dali svoj doprinos kroz kvalifikacije...
Onda ce se nuditi i ovaj i onaj a ja ih ne bih vise molio ni da su Messi, Ronaldo itd..
Bicakcic ce vjerovatno biti tu nesto kasnije...
A sto se tice ovih drugih, prvenstveno Kolasinca nista necu reci dok ih sam ne vidim u nasem dresu.. Al ne za godinu, dvije nego sada, kada nam trebaju...
Abd kad se plasiramo na svjetsko, na prvenstvo trebaju ici igraci koji su dali svoj doprinos kroz kvalifikacije...
Onda ce se nuditi i ovaj i onaj a ja ih ne bih vise molio ni da su Messi, Ronaldo itd..
Do prijateljske sa Omanom bi sva 3 mogla dobiti naše papire, ako je pokrenuta procedura.
DRUG NEBI TI PUNCA
svaka cast za ovaj post totalno se slazem momak bjezi od rusilcaSakuragi je napisao/la:
vidi kako ovaj bjezi od njega, zna ako ga rusilac pokupi nece ga ni doktor Mafalani sastavit
- Cautinho
- Kontakt:
Ajd ti rusilac u krevet,dosta smo culi epiteta na Seadov racun od tebe.
Keep walking.
da te posjetim ko jeCautinho je napisao/la:Ajd ti rusilac u krevet,dosta smo culi epiteta na Seadov racun od tebe.
" onclick="window.open(this.href);return false;
smijesno mi je kad vidim da ovi novinari guraju ovg fejzica golmana.da se razumjemo nemam nista protiv momka al trenutno nas najbolji 2.golman je jasmin buric.momak odlicno brani u lechu.ali novinari menadjeri guraju nesto drugo steta je da ovakav golman nedobije priliku jer se po mom misljenju odma iza begovica.
nema odmora dok traje obnova
-
mambabalkan
- Kontakt:
Ko je ovaj Eldin Hadzic sto igra za Hercules? Hoce li biti sta od njega?
@adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_zepce, tebe tražemambabalkan je napisao/la:Ko je ovaj Eldin Hadzic sto igra za Hercules? Hoce li biti sta od njega?
ovaj momak zna o njemu nešto više
Ja mu to dođem kao P.R menadzerzizu1991 je napisao/la:@adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_zepce, tebe tražemambabalkan je napisao/la:Ko je ovaj Eldin Hadzic sto igra za Hercules? Hoce li biti sta od njega?![]()
ovaj momak zna o njemu nešto više
@mambabalkan
Eldin je prije par godina bio veliki talenat.Zanimali su se za njega Real i Barca,bio je na posudbi i u Valenciji,ali ga povreda zeznula.Uglavnom,dobio je skoro španjolsko drzavljanstvo i poceo je igrati za prvi tim Herculesa.Tu od njega dosta ocekuju jer je produzio nedavno i ugovor do 2017 godine.Za prvi tim je do sada odigrao 2 tekme i upisao jednu asistenciju.Ako nastavi igrati mozda bude nesto od njega,jer sam nekako uvjeren da ce Hercules ako ostane u ligi naredne sezone se boriti za ulazak u Primeru.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Mladi fudbaler Fulhama Muamer Tankovic zabio gol u Dallas turnamentu u Americi.
Sto je jos interesantije, dao je intervju nedavno i kaze da roditelji imaju zelju da igra za Bosnu.
http://www.bigsoccerbosnia.com/6/post/2 ... -goal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mambabalkan
- Kontakt:
vidim momak je mlad pa me zanima imal kakve sanse on za repkeAdi_Zepce je napisao/la:Ja mu to dođem kao P.R menadzerzizu1991 je napisao/la:@adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_zepce, tebe tražemambabalkan je napisao/la:Ko je ovaj Eldin Hadzic sto igra za Hercules? Hoce li biti sta od njega?![]()
ovaj momak zna o njemu nešto više![]()
@mambabalkan
Eldin je prije par godina bio veliki talenat.Zanimali su se za njega Real i Barca,bio je na posudbi i u Valenciji,ali ga povreda zeznula.Uglavnom,dobio je skoro španjolsko drzavljanstvo i poceo je igrati za prvi tim Herculesa.Tu od njega dosta ocekuju jer je produzio nedavno i ugovor do 2017 godine.Za prvi tim je do sada odigrao 2 tekme i upisao jednu asistenciju.Ako nastavi igrati mozda bude nesto od njega,jer sam nekako uvjeren da ce Hercules ako ostane u ligi naredne sezone se boriti za ulazak u Primeru.
Kako je on doguro do Španije ? Vidim da je rođen u Sarajevu, jel' igrao negdje u BiH, ili kako ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Evo jedan clanak, potencijalni fudbaleri!
Dobra lista
http://www.bigsoccerbosnia.com/11/post/ ... tives.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobra lista
http://www.bigsoccerbosnia.com/11/post/ ... tives.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovaj postao gori sa reklamiranjem ove stranice od @majstora sa kolasincem..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Što, meni je baš ok, sviđa mi se @BigBosnia, ima mnogo informacija, katkad baci link, ne moraš da otvaraš ako nećeš 
Bravozizu1991 je napisao/la:Što, meni je baš ok, sviđa mi se @BigBosnia, ima mnogo informacija, katkad baci link, ne moraš da otvaraš ako nećeš
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa nek stavi u potpis link te stranice pa nek raja otvara 24h dnevnozizu1991 je napisao/la:Što, meni je baš ok, sviđa mi se @BigBosnia, ima mnogo informacija, katkad baci link, ne moraš da otvaraš ako nećeš
Edit: tek ugleda da vec ima, na mobu sam
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa stavio je twitter i fb, vjerovatno mu je mrsko i onu glavnu stranicu da stavi, ne vidim koji bi drugi mogao biti razlogPapastathopoulos je napisao/la:Pa nek stavi u potpis link te stranice pa nek raja otvara 24h dnevno
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, Majestic-12 [Bot], Proximic i 31 gost.