Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ima li ikakve sanse da se u mobitel koji nema Wi-fi ugradi isti,programiranje,ugradivanje,preko bluetotha,ikako?
Keep walking.
Nema sanse 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Blek_Stena
- Kontakt:
Imal ko kakvo iskustvo sa Sony Xperia tipo mobitelom, kakav je, isplatil se uzet?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Ima rođak kod mene Tipu, gotivan mobitel, ima memorije dosta ja msm, kamera dobra, ram dobar
samo mal za moj ukus 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Znaci pozitivna je ocjenaDex je napisao/la:Ima rođak kod mene Tipu, gotivan mobitel, ima memorije dosta ja msm, kamera dobra, ram dobarsamo mal za moj ukus

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
sta mislite o galaxy note N7000 zagledao sam ga pa se pitam valjal to i isplati li se dati nekih 500/600km za njega 

| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O
- Unknown Genius
- Kontakt:
Može neka preporuka za neke mobitele do 150, max. 200KM, bitno je samo da ima wi-fi, i kameru bar 3.2 mpx... Hvala unaprijed.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Izgleda da nam Samsung sprema i Galaxy S4 Mini.
http://droid.ba/glasine-samsung-galaxy-s4-mini/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://droid.ba/glasine-samsung-galaxy-s4-mini/" onclick="window.open(this.href);return false;
dobri.Head je napisao/la:Kakvi su ovi prestigio telefoni?
naprijed rejal
-
- Kontakt:
'Vako, dobio sam mobač, Sony Ericsson Vivaz, sve je ok, sve fercera sem (jednog ako ih ima više) zvučnika. Kad se pusti muzika normala radi, kad upalim spikerfon isto normala radi, video isto, međutim kad zovem ono klasično "na uho" ne čujem ništa, odnosno minimalno. E sad jel to neki kvar do tok zvučnika za zvanje na uho ako takav postoji haha ili je se to nešto tehnički zeznulo u podešavanjima... I kolko bi to bilo para da se napravi... 'ta ću kad sam kompjuter za tu tehnologiju.
je li ravno ovo? je li ravno?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
U toku razgovora probaj pojacati ton, imaju valjda one tipke sa strane..ako to ne uspije, slusalica se zijanila, i ne gine ti popravak 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Koji od ovih mobitela je najbolji: Samsung Galaxy Gio, HTC Wildfire S, Nokia 500 ili Sony Xperia Tipo?
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Koji je bolji mobitel
huawei 8500 (android) ili iphone 3 (ios)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
iPhone3 je spor do bola. 3Gs je vec druga prica, iako se danas ne isplati ici ispod 4/4s. Nisam siguran za taj android.
ima li sanse ak je mobitel rotovan (mada ni sam neznam sta to znaci) vratit ga u provobitno stanje znaci da ne bude rootovan......
Koji telefon? Skini fabricki rom i fleshuj Odinom.
xperia ray je u pitanju, a to gore sto ti spominjes, nista te ja ne razumijem....Chuckie je napisao/la:Koji telefon? Skini fabricki rom i fleshuj Odinom.

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
a kakav je Xperia x8 u odnosu na ova 2 ?AgresivnoDjubre je napisao/la:Koji je bolji mobitel
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, rio_Ferdy88, VensanKasel i 9 gostiju.