RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
[youtube][/youtube]
Ako je bilo izvinjavam se, al Željko je ljudina samo takva i uvijek je u superlativima govorio o Veležu, Mostaru...Sjecam se par godina poslje rata pitali ga isto ovako na televiziji u Srbiji kao za koga navijaš, Partizan ili Zvezda, on kaže ja navijam za Velež
Gospodin
Ako je bilo izvinjavam se, al Željko je ljudina samo takva i uvijek je u superlativima govorio o Veležu, Mostaru...Sjecam se par godina poslje rata pitali ga isto ovako na televiziji u Srbiji kao za koga navijaš, Partizan ili Zvezda, on kaže ja navijam za Velež
Gospodin
nema potpisa
Jači za Škaljića, to mi se sviđa. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
misliš za Armela Škaljića?
Ma ja.AlemC85 je napisao/la:misliš za Armela Škaljića?
Vala ništa posebno mi se to ne sviđa ali eto...
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ima li neko informaciju da je Velez prodao tekmu Sarajevu za par kola ???
ma kakva prodajaSvrki je napisao/la:Ima li neko informaciju da je Velez prodao tekmu Sarajevu za par kola ???
FORZA RODJENIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
More li neko svratiti do uprave da im *ebe sve zivo za mene?
Kupio sam clansku kartu u novembru i jos je nisam dobio.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
.
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 25 mar 2013, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
rodjak je napisao/la:Pirke je napisao/la:More li neko svratiti do uprave da im *ebe sve zivo za mene?
mozda nije do njih mozda je do postara(postar hebo sebe ukro clansku
)
P.S. ja sam kupio 4 i sve 4 su mi dosle uredno u kratkom roku(jos u avgustu prosle godine
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Nista me ne cudi ja sam svoju u Mostaru cekao dugo..Pirke je napisao/la:More li neko svratiti do uprave da im *ebe sve zivo za mene?
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Asim je izgubio spor i slobodan je ako plati Olimpicu. Mislim da će on ići u žalbe, tako da ne vjerujem da će do ljeta imati novi klub.RodjeniiBrato je napisao/la:Koji nas Skaljic pojacao,Asim ili Armel?
Armel (vise Armel nego pojacao)RodjeniiBrato je napisao/la:Koji nas Skaljic pojacao,Asim ili Armel?
moze za klupe i to je to, on nikad nije bio za prve postave a pogotovo ne sad! asim bi vec bio pojacanje a armel je tu da popuni kadar i nista vise! samo nevalja ni sa asimom sve da dodje na kraju sezone opet onda nije igrao vise od pola godine i bit ce rovit!vm22 je napisao/la:Armel (vise Armel nego pojacao)RodjeniiBrato je napisao/la:Koji nas Skaljic pojacao,Asim ili Armel?
Ma nema veze, ako pred pocetak sezone odradi jake pripreme, bit ce spreman. I Mrvu smo uzeli a 2 godine nije igrao.mikki21 je napisao/la:moze za klupe i to je to, on nikad nije bio za prve postave a pogotovo ne sad! asim bi vec bio pojacanje a armel je tu da popuni kadar i nista vise! samo nevalja ni sa asimom sve da dodje na kraju sezone opet onda nije igrao vise od pola godine i bit ce rovit!vm22 je napisao/la:Armel (vise Armel nego pojacao)RodjeniiBrato je napisao/la:Koji nas Skaljic pojacao,Asim ili Armel?
Mirza ušao u drugom poluvremenu i odmah na njemu napravljen penal...trenutno uz hajdarevića i zvonića BLAGO VELEŽA, u kojima se kriju VELIKI NOVCI...ako budu znali, mogu u budućnosti za njih uzeti ogromne novce... 
AlemC85 je napisao/la:Mirza ušao u drugom poluvremenu i odmah na njemu napravljen penal...trenutno uz hajdarevića i zvonića BLAGO VELEŽA, u kojima se kriju VELIKI NOVCI...ako budu znali, mogu u budućnosti za njih uzeti ogromne novce...
Aleme nemoj Sevku zaboravit,to je trenutno najbolji igrac Veleza,(meni licno)uz duzno postovanje svima ali...
-
mujoisuljo
- Kontakt:
U vrh glave naknadu za treniranje,AlemC85 je napisao/la:Mirza ušao u drugom poluvremenu i odmah na njemu napravljen penal...trenutno uz hajdarevića i zvonića BLAGO VELEŽA, u kojima se kriju VELIKI NOVCI...ako budu znali, mogu u budućnosti za njih uzeti ogromne novce...
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
da, zaboravio sam mostarskog zeta Ševku...
konačno i njega krenulo...
konačno i njega krenulo...
ako nista to malo sadake nam ne ginemujoisuljo je napisao/la:U vrh glave naknadu za treniranje,AlemC85 je napisao/la:Mirza ušao u drugom poluvremenu i odmah na njemu napravljen penal...trenutno uz hajdarevića i zvonića BLAGO VELEŽA, u kojima se kriju VELIKI NOVCI...ako budu znali, mogu u budućnosti za njih uzeti ogromne novce...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.