Čim Deng igra kvalitetno odmah Bullsi gaze pred sobom. Ovo bi trebala biti nova pobjeda.
Chicago Bulls
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: Chicago Bulls
Ništa od Pekovića.
Čim Deng igra kvalitetno odmah Bullsi gaze pred sobom. Ovo bi trebala biti nova pobjeda.
Link ?
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
http://www.firstrow1.eu/watch/176771/1/ ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false;Goodison je napisao/la:Link ?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jimmy Buckets.
Kako je samo napredovao ovaj momak ove sezone.
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 25 mar 2013, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Hvala.BIHfan je napisao/la:http://www.firstrow1.eu/watch/176771/1/ ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false;Goodison je napisao/la:Link ?
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Carlos on track 
Pobjeda. Laku noč svima.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
moze li ko vidjet koji je omjer Bullsa kad je Butler u igri preko 30 minuta
5-2 je omjer kad pocinje kao starter, a sad dema preko 30 minuta, odigrao je mnogo puta ove sezone preko 30 minuta pa mi mrsko to provjeravat. Uglavnom kao starter biljezi 14 poena po utakmici, 8 skokova. Deng bi vrlo lako mogao odletiti, jer bez zafrkancije Butler ima potencijal da bude bolji od Denga.dema je napisao/la:moze li ko vidjet koji je omjer Bullsa kad je Butler u igri preko 30 minuta
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma mogu oni i skupa,a plus se ima i Mirotic,inace cim Butler igra vise Bullsi dobijuBIHfan je napisao/la:5-2 je omjer kad pocinje kao starter, a sad dema preko 30 minuta, odigrao je mnogo puta ove sezone preko 30 minuta pa mi mrsko to provjeravat. Uglavnom kao starter biljezi 14 poena po utakmici, 8 skokova. Deng bi vrlo lako mogao odletiti, jer bez zafrkancije Butler ima potencijal da bude bolji od Denga.dema je napisao/la:moze li ko vidjet koji je omjer Bullsa kad je Butler u igri preko 30 minuta
Pa ako Deng pristane na neku normalnu platu sledece sezone moze ostati, ali to je meni rizik, on ce ko Kirk potonut uskoro.dema je napisao/la:ma mogu oni i skupa,a plus se ima i Mirotic,inace cim Butler igra vise Bullsi dobijuBIHfan je napisao/la:5-2 je omjer kad pocinje kao starter, a sad dema preko 30 minuta, odigrao je mnogo puta ove sezone preko 30 minuta pa mi mrsko to provjeravat. Uglavnom kao starter biljezi 14 poena po utakmici, 8 skokova. Deng bi vrlo lako mogao odletiti, jer bez zafrkancije Butler ima potencijal da bude bolji od Denga.dema je napisao/la:moze li ko vidjet koji je omjer Bullsa kad je Butler u igri preko 30 minuta
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne vjerujem da će potonuti. Deng je radnik na terenu, nije njemu do zafrkancije kao nekim igračima koji potpišu ogromne ugovore.
Trenutno smo 6 igrali bi protiv Pacersa
Trenutno smo 6 igrali bi protiv Pacersa
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kako nam svaki dan neko novi fali u rosteru, dobro smo mi ikako iznad .500%. Da je neki stari nas trener, Del Negro, Skiles... nas nigdje nebi bilo.
Postovanje treba zaraditi.
Bilo bi nas u konkurenciji sa Filadelfijom, Washingtonom ...kad_kako je napisao/la: Da je neki stari nas trener, Del Negro, Skiles... nas nigdje nebi bilo.
Kako je sinoc bilo lepo gledati ,da mi bez dva glavna igraca rutinski odradjujemo posao . A u toku jednog time outa u trecoj cetvrtini prikazuju tribine i neki debeli crnac u nasem dresu upao u trans i igra neki ludi ples
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Taj Gibson said he banged knees with Rubio and "had to sit out a bit." More of a freak pain thing than related to MCL sprain. Said he's OK.
Znao sam da je jos rovit, primjeti se kad trci nazad u odbranu. Dok gledas na streamu imas osjecaj ko da propada na jednu nogu kolko se talasa. Bolje mu je nek sjedne i zalijeci povredu do kraja, nego da potrga ligamente pa se onda moze slikati. Jesmo baksuzi u pm.
Sinoc sam i ja po prvi put sanjao da je se Rose vratio i to protiv Miamija bas, los je bio, sjecam se da je dva suta sa distance profulao.
Znao sam da je jos rovit, primjeti se kad trci nazad u odbranu. Dok gledas na streamu imas osjecaj ko da propada na jednu nogu kolko se talasa. Bolje mu je nek sjedne i zalijeci povredu do kraja, nego da potrga ligamente pa se onda moze slikati. Jesmo baksuzi u pm.
Sinoc sam i ja po prvi put sanjao da je se Rose vratio i to protiv Miamija bas, los je bio, sjecam se da je dva suta sa distance profulao.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
nekako bi americki bi bilo da se vrati protiv Heata.ono oni imaju strasan niz,on se vraca to bi bilo gledanoBIHfan je napisao/la:Taj Gibson said he banged knees with Rubio and "had to sit out a bit." More of a freak pain thing than related to MCL sprain. Said he's OK.
Znao sam da je jos rovit, primjeti se kad trci nazad u odbranu. Dok gledas na streamu imas osjecaj ko da propada na jednu nogu kolko se talasa. Bolje mu je nek sjedne i zalijeci povredu do kraja, nego da potrga ligamente pa se onda moze slikati. Jesmo baksuzi u pm.![]()
Sa Rose-om ili bez njega Heat će da aBd padne. Najavio sam to ima sedmicu dana 
Prestani se bolan nadat da ces vidjeti Rosea ove sezone.Neutral je napisao/la:Sa Rose-om ili bez njega Heat će da aBd padne. Najavio sam to ima sedmicu dana
A Heat pada svakako, Noah i Marco ce ja mislim biti spreman. Rip Hamilton je poceo sa laganim sutiranjem, mogao bi biti spreman za playoff.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Interesting that Rose said drs. gave him 3% chance of reinjuring ACL -- bulls said drs. said no more chance than any other healthy player.Neutral je napisao/la:
I radi tih 3 % njemu se u glavi vrti ono sta ako se opet povrijedim.
http://www.csnchicago.com/video_content ... 1-1-drills" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvarno ne znam u cemu je problem, ovdje izgleda pravo spreman, uziva u igri kao nekad.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.