apsolutno,bas nam je jedan ovakav trebao,a uz sve to strasno je pouzdan u zavrsnicamaronaldo99 je napisao/la:on vam je velika prevaga ove sezone, hem sto je preiskusan hem sto je dobar kradljivac lopti hem sto je super tricasL-Train je napisao/la:ukaza se Rey Allen i razlika se odmah dize
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... anal-1.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicna slika
Odlicna slika
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
izdajica

priznaj da ga volisronaldo99 je napisao/la:izdajica![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
pomogao je u osvajanju titule bio je medju omiljenima, volim ga gledati na dijelu ali mi je postao mrzak zbog nacina na koji je otisao i kako se ponasaoL-Train je napisao/la:priznaj da ga volisronaldo99 je napisao/la:izdajica![]()
dobro je, dobar rezultat, fali wade za ono "nesto" vise ali to i nije prijeko potrebno nego samo jos jedna pobjeda u nizu, nista vise, nista manje 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jao šta rade LeBron i Andersen
sta je napravio carera high?
35. double-double u sezonironaldo99 je napisao/la:sta je napravio carera high?
A hebote likovi svrsavaju na partije Jamesa i jos nekih protiv jadnih Bobketa. Najtuznija fransiza, ekipa koja nije ni za eurolige. Al hajd samo uzivajte.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
eee Boze ovaj tim upravo ostvaruje 26 pobjedu u nizu, pa ti svrsavaj na sto drugo zelisBIHfan je napisao/la:A hebote likovi svrsavaju na partije Jamesa i jos nekih protiv jadnih Bobketa. Najtuznija fransiza, ekipa koja nije ni za eurolige. Al hajd samo uzivajte.
Svršavali smo i ovdje. Tačnije, monitor mi je bio mokar od silovanja Rosea.BIHfan je napisao/la:A hebote likovi svrsavaju na partije Jamesa i jos nekih protiv jadnih Bobketa. Najtuznija fransiza, ekipa koja nije ni za eurolige. Al hajd samo uzivajte.
[youtube][/youtube]
Najboljem košarkašu u ovom stoljeću divi se i

[youtube][/youtube]ArmaSarma je napisao/la:Svršavali smo i ovdje. Tačnije, monitor mi je bio mokar od silovanja Rosea.BIHfan je napisao/la:A hebote likovi svrsavaju na partije Jamesa i jos nekih protiv jadnih Bobketa. Najtuznija fransiza, ekipa koja nije ni za eurolige. Al hajd samo uzivajte.
[youtube][/youtube]
Vjerovatno si i ovdje imao mokar monitor. :- )
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jbg, tad se usrao, pa sljedeće godine SAM uzeo prsten. Uostalom, ti navijaš za Dallas ili si samo napaćen jer James godinama siluje tvoju ekipu?
Begonja stari druze, u srijedu kad prekinete niz budi tu i javi se. Uvijek prvi se ovdje javljas kad ekipi ide dobro.ArmaSarma je napisao/la:Jbg, tad se usrao, pa sljedeće godine SAM uzeo prsten. Uostalom, ti navijaš za Dallas ili si samo napaćen jer James godinama siluje tvoju ekipu?
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 25 mar 2013, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
samosarajvo
- Kontakt:
ArmaSarma je napisao/la:Najboljem košarkašu u ovom stoljeću divi se i
Bas se Nole divi Jamesu, ako je otisao na utakmicu ne mora znaciti da mu se divi. Nisu svi kao ti da svrsavaju na Jamesa koji je istina jako dobar igrac, ali zbog njegove umisljenosti i izdaje Cavsa ga nikada necu moci smatrati kao nekog uzora ili velikog covjeka.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Ne moze ni jedna utakmica Miamia proci a da neko ne zasere temu.Da hoce ovaj James nazad u Cavse pa nek vas malo Adriano trpi 
idemo dalje, 26. u nizu
molio bi da svoje frustracije nicim izazvane malo kontrolisete, postaje dosadno
molio bi da svoje frustracije nicim izazvane malo kontrolisete, postaje dosadno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 3 gosta.