Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nije ovdje niko dosao da smijenjuje trenera nego razmjenjujemo misljenja. Amar je za Safeta izmislio trenerski posao jer to govore trofeji.
Dok na drugu stranu dolazi Susic koji nikad nije imao nikakav uspjeh kao trener ali je u drugu ruku dosta poznat ljudima u UEFI sto je naravno jedina prednost. Napravio je dobru reprezentaciju i tu je dok ne zavrsi zapoceti posao..
Dok na drugu stranu dolazi Susic koji nikad nije imao nikakav uspjeh kao trener ali je u drugu ruku dosta poznat ljudima u UEFI sto je naravno jedina prednost. Napravio je dobru reprezentaciju i tu je dok ne zavrsi zapoceti posao..
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Sta nam Svrki padobranac pocini.
Registrovo se tek lik i uzrok je 4-5 stranica nepotrebne svadje. Cuj njemu nesto smeta u ovom trenutku. Za ne povjerovati
Aldine sine ostavi se interneta, tebi 10 banova ne moze nista.

Registrovo se tek lik i uzrok je 4-5 stranica nepotrebne svadje. Cuj njemu nesto smeta u ovom trenutku. Za ne povjerovati

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
jelde i husref moze kojem je besekzaba domet,reuzltat u nasoj ligi je za evropske okvire zanemarivFCS je napisao/la:Ma ja ovi naši po evropi sve trenerčine
to stu su kod nas osim,musemic,jagodic treneri s pedigreom van granica BH su nebitni likovi
pape odel u brazil 5 uzastopnih titula u domacoj ligi nece moci dobacit do njegovog rezutlata
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 24 mar 2013, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
What ??? Nije ni tebi lahkoAlfa_Muzijak je napisao/la:Sta nam Svrki padobranac pocini.![]()

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Eto nek je tebiSvrki je napisao/la:What ??? Nije ni tebi lahkoAlfa_Muzijak je napisao/la:Sta nam Svrki padobranac pocini.![]()

Haj nemoj trolat temu svojim glupostima i nekim Aldinima. Ako ti nije sta jasno imas chat.Alfa_Muzijak je napisao/la:Eto nek je tebiSvrki je napisao/la:What ??? Nije ni tebi lahkoAlfa_Muzijak je napisao/la:Sta nam Svrki padobranac pocini.![]()
Aldine sine ostavi se interneta, tebi 10 banova ne moze nista.![]()
![]()
![]()
zaista nemogu da vjerujem amara osima i safeta susica poredit ja nezz gdje je vama manijacima granica ja stvarno neznam za par dana ocekujem na temi emira spahica da je kerla za njega doktor u odbrani a misimovic za selimovica ****
Samo Sarajevo
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
@Svrki
Jesil ti svjestan da nisi dobar s mozgom il ti to neko ovako mora reci? Jesil ti slavio ovih dana s nama? Ocigledno nisi. E pa sine onda nesto nije uredu s tobom. Zapitaj se i idi spavaj valja sutra u prvu.
Cuj malca spominje mi neke Serife ko da je Celzi u najmanju ruku. Sto li niko onda ne spominje Husrefa i Genk?
Jesil ti svjestan da nisi dobar s mozgom il ti to neko ovako mora reci? Jesil ti slavio ovih dana s nama? Ocigledno nisi. E pa sine onda nesto nije uredu s tobom. Zapitaj se i idi spavaj valja sutra u prvu.
Cuj malca spominje mi neke Serife ko da je Celzi u najmanju ruku. Sto li niko onda ne spominje Husrefa i Genk?
Mislim da je vrijeme da se završi ovakva vrsta rasprave.
Vom Jäger zum Gejagten
Ti si meni postavio pitanje ja sam ti odgovorio, poslije toga sam ja tebi postavio par pitanja na koje ti nisi nista napisao vec si ignorisao i onda si poceo trolati temu nekakvim aldinima Boga pitaj o cemu ti pises.Alfa_Muzijak je napisao/la:@Svrki
Pitao si me i ja ti rekao prosao Serif posto si rekao da nije nikoga prosao i to je to. Vrati se nazad sve postove i kopiraj mi gdje sam napisao da treba otjerati Susica a dovesti nekoga drugog, nigdje veze.
Nisi ti dobar s glavom, a prije mi rekao da si ti neki mali skolarac kojem je komunikacija na normalan nacin jako slaba.
Teško ste optereceni sa Amarom, pjesmice mu maksuz smišljate, psujete mu redovno i oca i majku, evo sad ste poceli sa njim i na temi o Sušićukanarinac je napisao/la:zaista nemogu da vjerujem amara osima i safeta susica poredit ja nezz gdje je vama manijacima granica ja stvarno neznam za par dana ocekujem na temi emira spahica da je kerla za njega doktor u odbrani a misimovic za selimovica ****

Šta reci? koji posluku porati? kome?
Tema je najbolji fudbalski trener u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine i treba se nje držati. Ova tema je namjenjena za veličanje Safeta Sušića i ismijavanje Mozga, Don Carleona, Gringe, Samo Za Raju, Aldina, Velež Mostara ...
Nije ovo tema o najbolje treneru u historiji Premier lige Amaru Osimu. Zato ćemo preskočiti te postove i nastaviti ismijavati forumaše. Stiglo je i naših 5 minuta, samo što će ono trajati malo više od godinu dana.
Nije ovo tema o najbolje treneru u historiji Premier lige Amaru Osimu. Zato ćemo preskočiti te postove i nastaviti ismijavati forumaše. Stiglo je i naših 5 minuta, samo što će ono trajati malo više od godinu dana.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Vidis da nekih nabrojanih nema vec par dana,cekaju da konsoliduju redove i predju u kontranapadHenderson je napisao/la:Tema je najbolji fudbalski trener u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine i treba se nje držati. Ova tema je namjenjena za veličanje Safeta Sušića i ismijavanje Mozga, Don Carleona, Gringe, Samo Za Raju, Aldina, Velež Mostara ...

Ne ocekujem njihove filozofske postove u skorijoj buducnosti.
Safete legendo hvala ti....
Evo ovako...ja sam licno protiv safeta I smatram da je ispodprosjecan trener ali za ovu pobjedu mu treba skinut kapu jer igrali smo bez 2 kljucna igraca ali uprkos tome mislim da smo jaci od grka I bez njih tako da ovu pobjedu I nesmatram nekim uspjehom jer je realno jaci pobjedio realno slabijeg... Previse smo preskakali igru igrali na duge lopte medunjanin se dosta skrivao I izbjegavao je da preuzme odgovornost na sredini zato smo cesto lopte iz zadnje linije nabijali prema naprijed...ovaj put je to islo jer su dzeko I ibisevic dobili vecinu duela...drugo mi nismo imali ni 2 akcije izradzene kako treba nego su svi golovi I sanse I polusanse osim one stevanoviceve bile nakon prekida...odbrana je funkcionisala odlicno mora se priznat ali isto tako treba biti iskren I priznati da je ova grcka potrosena ekipa I da su to vecinom prosjecni igraci koji u ovakvoj formi kakvoj su sad su u rangu ovih prosjecnih u nasoj repci tipa medunjanin...samaras je izuzetak...
De napisi isti post na jos koju temu, sad vam je Grcka istrosena i isfurana, a do neki dan su bili evropski prvaci za koje ste bili sigurni da ce nas oderati. MRs nazad u rupu.
-
- Kontakt:
Ako Safet odvede BIH na SP u Brazil bice najbolji trener u BIH svih vremena. Posteno
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jasko_juve je napisao/la:Ako Safet odvede BIH na SP u Brazil bice najbolji trener u BIH svih vremena. Posteno
Nije posteno znas li sta je Amar Osim osvojio trofeja u premier(smijesnoj) ligi BIH

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Znaci, treba mu skinuti kapu al kako ti pises, sami ne znamo kako smo dosli do pobjede? Grci zabijaju 90% svojih golova iz situacija koje si naveo. Znaci, dobili smo ih njihovim najjacim oruzjem .. Medo se nije krio nego su ga Grci pritisnuli, znali su da on prenosi loptu preko sredine. Nisu ocekivali da ce Misimovic igrati onako kako je odigrao .. Na kraju, ti sam ne znas sta bi napisao ..gruezi je napisao/la:Evo ovako...ja sam licno protiv safeta I smatram da je ispodprosjecan trener ali za ovu pobjedu mu treba skinut kapu jer igrali smo bez 2 kljucna igraca ali uprkos tome mislim da smo jaci od grka I bez njih tako da ovu pobjedu I nesmatram nekim uspjehom jer je realno jaci pobjedio realno slabijeg... Previse smo preskakali igru igrali na duge lopte medunjanin se dosta skrivao I izbjegavao je da preuzme odgovornost na sredini zato smo cesto lopte iz zadnje linije nabijali prema naprijed...ovaj put je to islo jer su dzeko I ibisevic dobili vecinu duela...drugo mi nismo imali ni 2 akcije izradzene kako treba nego su svi golovi I sanse I polusanse osim one stevanoviceve bile nakon prekida...odbrana je funkcionisala odlicno mora se priznat ali isto tako treba biti iskren I priznati da je ova grcka potrosena ekipa I da su to vecinom prosjecni igraci koji u ovakvoj formi kakvoj su sad su u rangu ovih prosjecnih u nasoj repci tipa medunjanin...samaras je izuzetak...
on je za nas tito i alija i bog!
Sušić planira specijalne pripreme za Latviju!
Većini naših reprezentativaca prvenstva će završiti do 20. maja, pa će tako Sušićevi izabranici praktično imati pauzu između takmičarskih nastupa u trajanju od gotovo 20 dana.
Zna Safet Sušić da je neizbježno da se izgubi prava forma u toliko dugom periodu bez treninga, pa je Pape najavio administraciji NFSBIH, da će pripreme i okupljanje reprezentacije za utakmicu protiv Latvije trajati duže nego dosadašnja kako se ne bi dogodilo da Zmajevi u ovu izuzetno važnu utakmicu uđu fizički nespremni.
Podsjećamo, nakon utakmice u Latviji, naši reprezentativci lete u Oman, gdje ih očekuje prijateljski susret protiv domaćina koji će u Rigu po delegaciju NFSBIH i naše Zmajeve poslati avion.
Većini naših reprezentativaca prvenstva će završiti do 20. maja, pa će tako Sušićevi izabranici praktično imati pauzu između takmičarskih nastupa u trajanju od gotovo 20 dana.
Zna Safet Sušić da je neizbježno da se izgubi prava forma u toliko dugom periodu bez treninga, pa je Pape najavio administraciji NFSBIH, da će pripreme i okupljanje reprezentacije za utakmicu protiv Latvije trajati duže nego dosadašnja kako se ne bi dogodilo da Zmajevi u ovu izuzetno važnu utakmicu uđu fizički nespremni.
Podsjećamo, nakon utakmice u Latviji, naši reprezentativci lete u Oman, gdje ih očekuje prijateljski susret protiv domaćina koji će u Rigu po delegaciju NFSBIH i naše Zmajeve poslati avion.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.