I ja isto, igrao ga u singlu čisto da vidim kakve sam sreće. Da je prvi servirao hendikep bi prošao i pored njegove zaebancije. Al neda se usranom do potoka. Tako da ja sutra uzimam ostale pare sa računa, i napuštam ovu svoju kladioničarsku karijeru dok sam još u manjem minusu (oko 100KM). Vama sretno i jedna sugestija što prije ostavite ovo sve, više će te živaca sačuvati. Yebo ovo...jozinho je napisao/la:igram hendikep na Đokovića,a on ko kakav amater napucava loptice u dno mreže i smije se
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
hvala murciabevanda4 je napisao/la:što se tiče španjolaca probat ću ovako, čisto da ubijem dosadu:
real murcia daje gol
viljareal-recreativo oba daju gol
las palmas daje gol
alcocron - numancia 1x (za ovaj par sam se mislio stavit 0:0 točan rezultat na kvoti 9,00.. Jer statistika numancie nalaze takav rezultat.. Al treba se nešto love sačuvat i za nba, pa sam odustao..)
ukupna kvota: 4,4401

U desetom selu živi Antuntun!
rubio danas ode u over, zato sto sam ga ja igrao over 
Al ostalo fulam

Al ostalo fulam

Kuznetsova bi trebala tuci Anu nocas, sta mislite ?

Opasno pada kvota na Minesotu ? Sto li?

prodje tiket okc 1 + allen over, odigrao na 44 €, inace ne igram na ovoliku lovu, igram oko 20-30 € ali morao sam vratiti sto je Kerber uzela, Kiel over itd...

nek su oni nama prošli, za ostale cemo lakobevanda4 je napisao/la:po meni se bolje kockat sa ginobili under (13,5)... Pa neka parker ubaci i 40 ako ga je voljacanca je napisao/la: Sta mislite o Parkeru over ?
Jeste da se tek vratio preksinoc i da je velilka granica 20,5, ali je odmah pokazao da se vratio spreman ubacivsi 22 poena. Ocekuje ga dvoboj protiv tarabe Lina, i ja jednostavno uvijek moram uzeti over playeva koji igraju protiv njega. Parker se ove sezone susreo 3 puta sa Houstonom, u prvoj je utakmici zabio 17 ali je igrao samo 25 minuta radi blow outa, u drugoj 27 i u trecoj 31.

U desetom selu živi Antuntun!
nisam ga odigrao na kraju , mislio njega i westbrooka na jedan ali kako sam na ovaj vise malo uplatio odlucio preskociti to i sreca jesam , westbrooka bi pao u 3 poenabevanda4 je napisao/la:nek su oni nama prošli, za ostale cemo lakobevanda4 je napisao/la:po meni se bolje kockat sa ginobili under (13,5)... Pa neka parker ubaci i 40 ako ga je voljacanca je napisao/la: Sta mislite o Parkeru over ?
Jeste da se tek vratio preksinoc i da je velilka granica 20,5, ali je odmah pokazao da se vratio spreman ubacivsi 22 poena. Ocekuje ga dvoboj protiv tarabe Lina, i ja jednostavno uvijek moram uzeti over playeva koji igraju protiv njega. Parker se ove sezone susreo 3 puta sa Houstonom, u prvoj je utakmici zabio 17 ali je igrao samo 25 minuta radi blow outa, u drugoj 27 i u trecoj 31.

HITNO!!!!
Sta mislite: Raonic M. - Querrey S. 1.45
Tsonga J.W. - Nieminen J. 1.25
TOP/Čilić M. - Isner J. 1.60
UKUPNA KVOTA 2.9 ZA VECI ULOG?

Sta mislite: Raonic M. - Querrey S. 1.45
Tsonga J.W. - Nieminen J. 1.25
TOP/Čilić M. - Isner J. 1.60
UKUPNA KVOTA 2.9 ZA VECI ULOG?
Moze to proci,ali po meni nije to za veci ulog...meni je to niska kvota na Raonica, tako da ja to danas preskacem.  

To ti je moje misljnje, ali ti odlucujes.

To ti je moje misljnje, ali ti odlucujes.
Ne znam gdje drugo da pitam, jer ste mi Vi jedini provjereni.  

Gdje mogu i na kojoj stranici da gledam i vidim prosjek kartona sudija. Zanima me za sutrašnje utakmice gdje gledate koliko koji sudija daje u prosjeku kartona? Hvala unaprijed i nadam se da MOD-ovi neće zamjeriti na pitanju.

Gdje mogu i na kojoj stranici da gledam i vidim prosjek kartona sudija. Zanima me za sutrašnje utakmice gdje gledate koliko koji sudija daje u prosjeku kartona? Hvala unaprijed i nadam se da MOD-ovi neće zamjeriti na pitanju.

http://worldreferee.com/site/home.php" onclick="window.open(this.href);return false;, odaberes sudiju sa strane i to je toJanez je napisao/la:Ne znam gdje drugo da pitam, jer ste mi Vi jedini provjereni.
Imal kakvih "sigurica" tenisa? Vidim ima kvozi po 1,2 1,10 al sigurno ce neko uyebat.
Jucer sam digao lovu sa racuna i ostavio nesto sitno ako bih zaradio danas da imam sutra uplatit jer ima finih utakmica )
)

Jucer sam digao lovu sa racuna i ostavio nesto sitno ako bih zaradio danas da imam sutra uplatit jer ima finih utakmica
 )
)Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
meni se za sada svidja flipkens,trazim daljesoxx je napisao/la:Imal kakvih "sigurica" tenisa? Vidim ima kvozi po 1,2 1,10 al sigurno ce neko uyebat.
Jucer sam digao lovu sa racuna i ostavio nesto sitno ako bih zaradio danas da imam sutra uplatit jer ima finih utakmica)
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Berdych T.(h-4,5)-Falla A. 1,50  1
Seppi A.-Bellucci T. 1,50 1
Mislim da ova dva prolaze kao i Flipkens, vidjet cemo
Sretno ko isprati!

Seppi A.-Bellucci T. 1,50 1
Mislim da ova dva prolaze kao i Flipkens, vidjet cemo

Sretno ko isprati!
ja cu igrati na errani cura dominira  kvota 1.65

Danas bi moglo biti iznenađenja u tenisu (pogotovo ženskom)
Muguruza @ 4,00, Tomljanović @ 3,20, Stephens @ 3,50
Sve su to mlade cure, željne dokazivanja, a relativna su nepoznanica za bookie, i zato su kvote ogromne na njih.
Njih tri će između ostalih postati top 10 igračice u budućnosti. A s obzirom na to da u ženskom tenisu gotovo nijedna oklada nije sigurna (osim Serene i Sharapove), radije ću se živcirati s gore navedenim kvotama, nego s 1,20 i sl.
Stephens je ove godine dobila čak i Serenu, i često je prozivaju nasljednicom sestara Williams.
Muguruza dobila Woznicaki prilično lako u prošlom kolu (6:2 6:4). Mogla bi namučiti i Na Li.
Ajla mi je najmanje sigurna, ali nije pokazala loš tenis, a oklada je malo i navijačka. A evo i zašto

Uz to mogao bi i Dimitrov namučiti Murraya. U oba međusobna meča je pokrio hendikep od 4,5, a na koji se danas nudi kvota @ 1,90. Pa valja i to probati, kao i over prvog seta @ 1,60

Muguruza @ 4,00, Tomljanović @ 3,20, Stephens @ 3,50
Sve su to mlade cure, željne dokazivanja, a relativna su nepoznanica za bookie, i zato su kvote ogromne na njih.
Njih tri će između ostalih postati top 10 igračice u budućnosti. A s obzirom na to da u ženskom tenisu gotovo nijedna oklada nije sigurna (osim Serene i Sharapove), radije ću se živcirati s gore navedenim kvotama, nego s 1,20 i sl.
Stephens je ove godine dobila čak i Serenu, i često je prozivaju nasljednicom sestara Williams.
Muguruza dobila Woznicaki prilično lako u prošlom kolu (6:2 6:4). Mogla bi namučiti i Na Li.
Ajla mi je najmanje sigurna, ali nije pokazala loš tenis, a oklada je malo i navijačka. A evo i zašto

Uz to mogao bi i Dimitrov namučiti Murraya. U oba međusobna meča je pokrio hendikep od 4,5, a na koji se danas nudi kvota @ 1,90. Pa valja i to probati, kao i over prvog seta @ 1,60
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Under

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
						http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
mislim da veceras Miami uzima Orlando preko 15 razlike u derby je hendikep stavljen na 13,5 sto je po meni malo , Orlando ima malu bolnicu kod sebe , istina vjerovatno nece biti wade al mislim da klupa miami moze uzeti ovakav orlando mozda upariti sa (28.5)MIA - James L.B. manje  sinoc je igrao odlicno i postigao 32 poena al nesto mislim da ce veceras vise ass. prije svega C. Bosh i njega bi over igrao a ocekujem da poslejdnju cet. presjedi na klupi ....

I neku večer sam dao dobar prijedlog Chicago - Indiana zbroj koševa. Ali šta mi vrijedi kad uvijek dodam još 1-2 para i zeznem, ne mogu se igrati u singlu košarkaši. Sinoć Rubio i Walker zeznuše.rossoner je napisao/la:Duncan manje od 18 poena.
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.