naravnoda je dobarWolverine je napisao/la:Dobar je Pandza
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Pa 1-0 rezultat nije los za njih ,nisu gol primili ,a zna se sta znaci gol na strani ...na stranu sve zelje ,ali je cinjenica da moramo gonjat rezultata ,a ne smijemo gol primiti ,fale nam 2 kljucna igraca pri sprjecavanju primanja gola..i to su sve otezavajuce okolnosti...
I ja slicno razmisljam da im mozemo utrpati dosta golova ,da ce se sjebati u Zenici ,i da ih mozemo razvaliti ,ali treba biti objektivan i reci onako kako jest..
Mene licno ohrabruje nasa dobra igra u Lisabonu ,kao i slabo izdanje Portugalaca..imaju dosta slabosti.[/quote]
I mene isto ohrabruje dobra igra u Lisabonu,samo imam utisak da je nasa repka nekako najbolje i organizovanije igrala u gostima...nadam se da ce nam se ovaj put sve poklopiti i da ce nasi napadaci biti precizniji...inace nam se lose pise.Mislim da ce nas Portugal htijeti iznenaditi sa napadackom igrom,moramo na sve misliti,ma sta vise da se pise jbg,sve je vec i napisano i ispricano.
Sretno nam bilo!
I ja slicno razmisljam da im mozemo utrpati dosta golova ,da ce se sjebati u Zenici ,i da ih mozemo razvaliti ,ali treba biti objektivan i reci onako kako jest..
Mene licno ohrabruje nasa dobra igra u Lisabonu ,kao i slabo izdanje Portugalaca..imaju dosta slabosti.[/quote]
I mene isto ohrabruje dobra igra u Lisabonu,samo imam utisak da je nasa repka nekako najbolje i organizovanije igrala u gostima...nadam se da ce nam se ovaj put sve poklopiti i da ce nasi napadaci biti precizniji...inace nam se lose pise.Mislim da ce nas Portugal htijeti iznenaditi sa napadackom igrom,moramo na sve misliti,ma sta vise da se pise jbg,sve je vec i napisano i ispricano.
Sretno nam bilo!
Trebace nam sreca a do nje stizemo samo ako imamo onaj nas faktor X pravi bosanski, zato ja kazem ono za Supica
ma kako zvucalo suludo....A ovi kad legnu da spavaju noc pred utakmicu opet da proradi faktor X.
Svi u ruke po neki cekic, nakvo gvozdje, tepsije i sve drugo sto bosanska nepresusna masta moze da
smisli. Onda kad njihovi novinari pitaju kakvo je to nocno prangijanje i zveketanje objasniti im da u
Zenici ima puno njih koji nocu kuju i zakivaju.
A kad pitaju novinari - Ama sta kog vraga nocu kuju? Lijepo im reci narodnu izreku: SVAK JE KOVAC SVOJE SRECE!
ma kako zvucalo suludo....A ovi kad legnu da spavaju noc pred utakmicu opet da proradi faktor X.
Svi u ruke po neki cekic, nakvo gvozdje, tepsije i sve drugo sto bosanska nepresusna masta moze da
smisli. Onda kad njihovi novinari pitaju kakvo je to nocno prangijanje i zveketanje objasniti im da u
Zenici ima puno njih koji nocu kuju i zakivaju.
A kad pitaju novinari - Ama sta kog vraga nocu kuju? Lijepo im reci narodnu izreku: SVAK JE KOVAC SVOJE SRECE!
gdje taj igra ?Elddar je napisao/la:da.chilly00 je napisao/la: koga bi ti da igra. Milenkovica?
Pa Spahic nije imo kluba pola godine a igracina.Elddar je napisao/la:jest, zato i igra u Hajduku.Wolverine je napisao/la:Dobar je Pandza
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rob do bagro
- Kontakt:
igra u EnosisuWolverine je napisao/la:gdje taj igra ?Elddar je napisao/la:da.chilly00 je napisao/la: koga bi ti da igra. Milenkovica?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Wolverine je napisao/la:gdje taj igra ?Elddar je napisao/la:da.chilly00 je napisao/la: koga bi ti da igra. Milenkovica?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
neam pojma, iskreno, al mi se čini jači i bolji. pandža me razočarao nakon irana.Wolverine je napisao/la:gdje taj igra ?Elddar je napisao/la:da.chilly00 je napisao/la: koga bi ti da igra. Milenkovica?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
de mi reci al iskreno. koliko puta si ga pogledao u zivotu ?Elddar je napisao/la:
neam pojma, iskreno, al mi se čini jači i bolji. pandža me razočarao nakon irana.
a tim za koji nastupa je Enosis Neon Paralimni FC.
a cisto sumnjam da je i u prvoj ekipi.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 16 nov 2009, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
- rob do bagro
- Kontakt:

U jednom zenickom haustoru
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Cijenim svacije misljenje ali pola ljudi sudi po tome gdje ko igra..... Ne razumjem takve osobe ......
Pa Rahimic je na klupi u svom klubu pa je odigrao za 100-ku
kažem, čini mi se, i to je drug moje mišljenje, ne znam zašto ovolika raspravaWolverine je napisao/la:de mi reci al iskreno. koliko puta si ga pogledao u zivotu ?Elddar je napisao/la:
neam pojma, iskreno, al mi se čini jači i bolji. pandža me razočarao nakon irana.
jesi ovo ti postavio u svom haustorurob do bagro je napisao/la:
U jednom zenickom haustoru![]()
![]()
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Elddar je napisao/la:kažem, čini mi se, i to je drug moje mišljenje, ne znam zašto ovolika raspravaWolverine je napisao/la:de mi reci al iskreno. koliko puta si ga pogledao u zivotu ?Elddar je napisao/la:
Prijatelju ne sudi o igracu po tome gdje igra....
Jeste druze, ali Rahimic ima iskustva vise nego gotova cijela repka. Internacionalnog iskustva.chilly00 je napisao/la:Cijenim svacije misljenje ali pola ljudi sudi po tome gdje ko igra..... Ne razumjem takve osobe ......
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
mene je pandža razočarao nakon one tekme od irana koju smo kulturno spušili 3-2 u zadnjih par minuta, za sve je kriv pandža, nađi negdje taj video pa pogledaj. nadam se da će me u srijedu demantovati.Prijatelju ne sudi o igracu po tome gdje igra....
Nek se postave ovakvi pored hotela Zenica da se pravi buka noc prije utakmice 17-11-2009CRNI_SA je napisao/la:jesi ovo ti postavio u svom haustorurob do bagro je napisao/la:
U jednom zenickom haustoru![]()
![]()
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
ja ne znam pisatjesi ovo ti postavio u svom haustoru![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Gledao sam to prijatelju, pogledaj utakmicu protiv Belgije(kada je trebalo da se odigra dobro)...Elddar je napisao/la:mene je pandža razočarao nakon one tekme od irana koju smo kulturno spušili 3-2 u zadnjih par minuta, za sve je kriv pandža, nađi negdje taj video pa pogledaj. nadam se da će me u srijedu demantovati.Prijatelju ne sudi o igracu po tome gdje igra....
Ćiro nešto muti ljudi, to je i laiku vidljivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.