Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
miske je majsta
-
diNozzo je napisao/la:apsolutno , nas najbolji igrac trenutnoamerosm je napisao/la:
A protiv Man. UTD-a doboro pogledaj ko je stvorio prostor Hasebe-u da uposli Edina Dzeku. Zato prestanite vise pisati gluposti o nasem najboljem igracu. Miske ti si za mene kralj i pored Sergeja nas najbolji igrac koji je ikada igrao za nasu reprezentaciju.
U formaciji gospodina cire zvanog kloc, 7-1-2 miske je bio figura ili ti igrac iz ove formacije 1 sto znaci da je sam predstavljo srednji red
analiza:
3stopera nigdje na dunjaluku
2 bocna nisu po dva puta presli na protivnicku polovinu a sejo sve lopte sto je mogao vratiti golmanu i spahicu vratio je
2 zadnja vezna rahimic koji je igrac na mjestu i koji je jedan od najboljih i on je svoj zadatak uradio kako treba
i muratovic, kako kloc ciro kaze, covjek koji pokriva prostor, a pokriva toliko prostora koliko mu đonovi od kopacki zauzmu -covjek jednostavno nije u godinama niti ima i snage za pola sata na nivo repke
2 napadaca- džeko apsolutno bezvoljan za igru i vedo koji uvijek ima zelju ali nije imao svoj dan
i onda reci da je miske lose odigrao i to reci na TV i okriviti covjek je totalna ludost.
ali to je i nekako bilo uuredu dok ciro nije poceo igrati formacijju7-0-3 bez dsredine ikakko kada je izveo misketa a uveo muslimovica, najslabiji igrac repke ili karika repke je ciro kloc pa muratovic a za doktora misimovica ne treba da bude rijeci vam rijeci hvale i ako nastavi ovaj levat zvani ciro-kloc mogao bi miske i dici ruke od repke kao sto je ihasan pa onda vikati nije se nikad borio i razne gluposti valjati
svaka cast za doktora misimovica nesto slabija partija ali realno nije ni mogao bolje kada je non stop na njegovim ledima bilo dva igraca i nije niko vise igrao na sredini, a zajebes kloca sta on zna on se jedino zna braniti.
miske doktor.
U ime Gospodara...
Nije MIske lose igrao koliko su Portugalci dobro igrali protiv njega. Nisu mu dali da loptu primi. Pepe je bio kao krpelj, a jos mu je uvijek pomagao minimalno jedan igrac. Opet opravdavam Cirinu odluku za ovakvu formaciju i igru. Cilj je bio ne primiti gol sto se nazalost nije ostvarilo. A mi uvijek stvorimo bar dvije prejake sanse, samo sto je sinoc izostala zavrsnica. Da smo dali gol, niko ne bi rijec jednu progovorio protiv bilo kojeg igraca. Ni ovako niko nema pravo da sere bilo sta. Rezultat je jos vrlo aktivan.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Nisu mu dali disat znaju da je mozak igre,kvalitet na terenu.
Mislim da su ga odlično čuvali,da poremete nam napad.Svijestan je svoje igre.
Ali mislim da će briljirat u Zenici,motivacija više!
Miške majstor,zna se
Mislim da su ga odlično čuvali,da poremete nam napad.Svijestan je svoje igre.
Ali mislim da će briljirat u Zenici,motivacija više!

Miške majstor,zna se

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Jednostavno bio zatvoren sinoć, u srijedu bi trebao imati Pjanića što mu je dodatna pomoć.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
jbg decko baci onda kandidaturu za selektora .....mozda te i saslusaju al u Eritreiji.nemas ti veze sa zivotom...LeBronJamesKing je napisao/la:diNozzo je napisao/la:apsolutno , nas najbolji igrac trenutnoamerosm je napisao/la:
A protiv Man. UTD-a doboro pogledaj ko je stvorio prostor Hasebe-u da uposli Edina Dzeku. Zato prestanite vise pisati gluposti o nasem najboljem igracu. Miske ti si za mene kralj i pored Sergeja nas najbolji igrac koji je ikada igrao za nasu reprezentaciju.
U formaciji gospodina cire zvanog kloc, 7-1-2 miske je bio figura ili ti igrac iz ove formacije 1 sto znaci da je sam predstavljo srednji red
analiza:
3stopera nigdje na dunjaluku
2 bocna nisu po dva puta presli na protivnicku polovinu a sejo sve lopte sto je mogao vratiti golmanu i spahicu vratio je
2 zadnja vezna rahimic koji je igrac na mjestu i koji je jedan od najboljih i on je svoj zadatak uradio kako treba
i muratovic, kako kloc ciro kaze, covjek koji pokriva prostor, a pokriva toliko prostora koliko mu đonovi od kopacki zauzmu -covjek jednostavno nije u godinama niti ima i snage za pola sata na nivo repke
2 napadaca- džeko apsolutno bezvoljan za igru i vedo koji uvijek ima zelju ali nije imao svoj dan
i onda reci da je miske lose odigrao i to reci na TV i okriviti covjek je totalna ludost.
ali to je i nekako bilo uuredu dok ciro nije poceo igrati formacijju7-0-3 bez dsredine ikakko kada je izveo misketa a uveo muslimovica, najslabiji igrac repke ili karika repke je ciro kloc pa muratovic a za doktora misimovica ne treba da bude rijeci vam rijeci hvale i ako nastavi ovaj levat zvani ciro-kloc mogao bi miske i dici ruke od repke kao sto je ihasan pa onda vikati nije se nikad borio i razne gluposti valjati
svaka cast za doktora misimovica nesto slabija partija ali realno nije ni mogao bolje kada je non stop na njegovim ledima bilo dva igraca i nije niko vise igrao na sredini, a zajebes kloca sta on zna on se jedino zna braniti.
miske doktor.
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
[youtube][/youtube]
meni jedan od najboljih videa o nasem carobnjaku
meni jedan od najboljih videa o nasem carobnjaku
There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno
ti porediš misketa i zizou-a?! i ja cu subjektivno reći Miske ja najbolji!!!!Željovac je napisao/la:Eki Miske prespor da bi bio klasa. Možda nije dovoljno da napišem Zinedine Zidane.
Zizou je zbog svoje eksplozivnosti imao nadimak Mrtvac.
ali objektivno..nije..nije ni blizu..Zizou je imao veličanstvenu inteligenciju..razmišljao je u djeliću sekunde ( to su ja mislim neki freakovi i pročvali..koliko mu vremena treba da razmisli kako da odigra)..mislim da je ta reakcija od prijema lopte i oslobadjanja iste..danas u modernom fudbalu nesto ispod jedne sekunde..0,7..nisam siguran..samo je Zizou mogao to brze da odradi..a Miske tu treba vise..i danas se fudbal svodi na to..jgb tako je..dovoljan primjer je kad mu je Pepe oduzeo loptu..zato Miske u Zenici ce se "naglavu nasaditi" dok ne pokaze ko je i sta je

Sad ga boli i ona stvar hoceli dobiti zuti ili ne.edoox je napisao/la:ti porediš misketa i zizou-a?! i ja cu subjektivno reći Miske ja najbolji!!!!Željovac je napisao/la:Eki Miske prespor da bi bio klasa. Možda nije dovoljno da napišem Zinedine Zidane.
Zizou je zbog svoje eksplozivnosti imao nadimak Mrtvac.
ali objektivno..nije..nije ni blizu..Zizou je imao veličanstvenu inteligenciju..razmišljao je u djeliću sekunde ( to su ja mislim neki freakovi i pročvali..koliko mu vremena treba da razmisli kako da odigra)..mislim da je ta reakcija od prijema lopte i oslobadjanja iste..danas u modernom fudbalu nesto ispod jedne sekunde..0,7..nisam siguran..samo je Zizou mogao to brze da odradi..a Miske tu treba vise..i danas se fudbal svodi na to..jgb tako je..dovoljan primjer je kad mu je Pepe oduzeo loptu..zato Miske u Zenici ce se "naglavu nasaditi" dok ne pokaze ko je i sta je..i nek se ne trosi nazad!!!
Ja sam misljenja ako Miske ne proradi Pjanic je tu.
Na dobre visoke lopte nek Dzeko i Muslim budu spremni.
A iz kornera nerjetko i Pandza uvalja.Dobar je skakac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Miske je kralj, frajer jednostavno razumije fudbal, mozda mu brzina nije najveca strana ali brate ima viziju i lopte najvece klase, jednostavno perfektan kreator igre.
Istina da je Zvjezdan odigrao ispod svog nivoa ali neće se njemu to ponoviti dva puta u 5 dana u to sam siguran...
Što se tiče suspenzija jedini veliki hendikep je Spaha a veza Ibričić-Bajramović-Pjanić-Salihović i naravno Miske je puno kreativnija od one iz Lisabona a Pjanić je spremniji od Muratovića pa barem 7777 puta pa dečko u Lyonu igra centralnog veznog,ponavljam IGRA a ne sjedi na klupi nekome ko je mnogo ispod njegove kvalitete(Muratović).Samo da obrana odradi svoje a zavući ćemo mi njima ponešto pa vidjeli ste dok ih se malo stisne koja je to panika...moram se nadovezati na ono o prostoru kojeg "pokriva" Muratović pa čovjek ima radijus kretanja kao hokejaški golman a o brzini općenito a i predaje lopte je suvišno govoriti...UZ BOŽIJU POMOĆ
Što se tiče suspenzija jedini veliki hendikep je Spaha a veza Ibričić-Bajramović-Pjanić-Salihović i naravno Miske je puno kreativnija od one iz Lisabona a Pjanić je spremniji od Muratovića pa barem 7777 puta pa dečko u Lyonu igra centralnog veznog,ponavljam IGRA a ne sjedi na klupi nekome ko je mnogo ispod njegove kvalitete(Muratović).Samo da obrana odradi svoje a zavući ćemo mi njima ponešto pa vidjeli ste dok ih se malo stisne koja je to panika...moram se nadovezati na ono o prostoru kojeg "pokriva" Muratović pa čovjek ima radijus kretanja kao hokejaški golman a o brzini općenito a i predaje lopte je suvišno govoriti...UZ BOŽIJU POMOĆ
Još nešto Miske je genijalan playmaker pa ne može biti savršen,to sa brzinom pa i da je brz onda bi bio Diego...
Malo igrača na svijetu ima taj ZADNJI PAS kao naš Miske i zato će Miske da siluje Pepea i ekipu u Zenici...
Malo igrača na svijetu ima taj ZADNJI PAS kao naš Miske i zato će Miske da siluje Pepea i ekipu u Zenici...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hoces reci da Muratovic ne valja. De malo skontaj se sta pises. Pogledaj utakmice kvalifikacija i vidjeces da je Muratovic bio jedan od najboljih. Nemoj dzaba pricati. Covjek igra srcem i bori se za svoju zemlju. Zelim mu sve najbolje i hvala mu za ovo nekoliko utakmica koje je odigrao na vrhunskom nivou.zlziskli je napisao/la:Istina da je Zvjezdan odigrao ispod svog nivoa ali neće se njemu to ponoviti dva puta u 5 dana u to sam siguran...
A sto se tice Misimovica, pa to je carobnjak. Pokazace on ko je majstor.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
De mi samo recite koji veznjak bi mog'o doc do izrazaja ako je na njemu uvjek jedan + cim primi loptu natakari se jos jedan + bez neke znacajne podrske u veznom redu

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ćiro nešto muti ljudi, to je i laiku jasno
mislim da samo treba jednog ofanzivinijeg staviti uz misketa,npr. pjanica ili medjunanina i miske ce biti pravi,ne moze ba onako 3 oko njega uvijek,ovako ce dobiti na prostorui sirini jer ce morati cuvati i naseg drugog ofanzivnog,ili eventualno ako njega opet budu cuvali kao tamo,onda ce pjanic ili haris,ko vec bude igrao biti potpuno slobodan..
miske je igrac i veliki covjek i danas gledam da je 50 osnovnih skola u bih nesto darovao u suradnji s nekom kompanijom iz njemacke..
i svida mi se kako je uvijek miran i povucen,i postuje sve,pa i njega svi..i moze glumiti zvijezdu,a nikada nijje to..zaista pravi primjer covjeka i igracine..
miske je igrac i veliki covjek i danas gledam da je 50 osnovnih skola u bih nesto darovao u suradnji s nekom kompanijom iz njemacke..
i svida mi se kako je uvijek miran i povucen,i postuje sve,pa i njega svi..i moze glumiti zvijezdu,a nikada nijje to..zaista pravi primjer covjeka i igracine..
Miske jeste bog ali isto kao sto Dzeki treba Vedo u napadu tako i Misketu bi trebao Pjanica da svlaci sa njega Portugalsku odbranu. Licno mislim da je Ciro drzao svijecu Muratu jer je ovaj najavio da ce otici iz reprezentacije poslije kvalifikacija i kako da sad covjeka drzi na klupi. Muratov zuti je prednost za BiH, Pjana ulazi kao drugi kreativac a Miske dobija vise prostora. 3:1 za BiH.
Miske jarane, znas da ovisimo o tebi sutra....Nemoj molim te onako...igraj jarane, jos 90 minuta za raju, srcem...Ti si nas doveo do ovdje i ne pustaj nas sada..Bori je prijatelju, kada izgubis loptu, vrati se, ako treba i sa ledja rusi..Tebi ce znatno sporije dati zuti karton nego ostalima..Imas taj kredibilitet..Stoga jarane, prvo igraj svoju igru, a kad ne moze vracaj se molim te i rusi !!!!!
!
Ja se nadam da je ovo neka taktika da se pusti informacija kako Miske nece biti spreman za utakmicu, posto ni na suprotnoj strani Deco nije trenirao. Inace sanse nam se drasticno smanjuju.
- bistrikboy
- Kontakt:
Misimovic je trenutno najbolji vezni lige(dok se Bialal ne oporavi),prava je steta sto nije mnogo mlađi dobio priliku u nekom jakom Bundesligasu,ali se ona svakako dokazao kroz zadnje 3 godine i slijedeci logican korak je da se vrati u maticni klub ili da ode negdje vani!
Zanima me o kakvoj se ozlijedi radi ja sam procitao negdje,hematom na koljenu da ima od udarca?!
Zanima me o kakvoj se ozlijedi radi ja sam procitao negdje,hematom na koljenu da ima od udarca?!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.