LFC1892 je napisao/la:Ipak se bojim da ovo nije samo ulizivanje uprave prema nama, jer su ispucali par stvari koje su obecali a znaju da nama malo treba da pocnemo da hvalimo sve redom od uprave do igraca pa je ovo idealan potez za kupovinu naivni navijaca![]()
Mene nisu kupili jer ime i slika Vedrana su tu od prvog dana, dok su se oni poslije 3 godine sjetili da nesto urade.
nisam naivan svoj klub pratim od 94te i 28 mi je god, i ima starijih momaka koji imaju povjerenja u ovu upravu najprije DINE SELIMOVICA kojeg i licno poznajem smrtnik za FKS ko mi svi i ovi ostali su tu naravno dali svoj udio u klubu i zele pomoc da klub stane na zdrave noge ne trazim titulu nit sam mislio da cemo je osvojit ako osvojimo niko sretniji od nas nece biti tu su u klubu trenutno svi ljudi koji vole klub uzimajuci i HM kojeg je uprava izabrala na pritisak navijaca tako da mi prastamo ovu sezonu previse je bilo tu prosutih bodova za takvu realizaciju mada eto nadam se dobroj spremi igraca i da cemo dobro odigrat evropu ko i svake godine pog sa HM