Ne vjerujem da je do toga jer mi se to pojavljuje na sva 3 USB-a, a i imam važnih stvari na njimaEdenHazard je napisao/la:pokusaj formatirati usbIbizevic je napisao/la:Kada stavim USB u PC i uđem u folder od USB-a, pojavi se opet folder USB-a i kada kliknem na njega pojavi mi se ova greška
Pomoooć![]()
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
- Cautinho
- Kontakt:
Sta je "WPA zajednicki kljuc",kojii me pita kada sa Nokie e72 hocu da se prikljucim na bezicni internet.Znam da wirless key stoji ispod modema,procitao sam ga,ali nije taj,hoce nesto drugo.
Kako da taj wpa kljuc saznam,gdje ga mogu naci?
Hvala,pozdrav.
Hvala,pozdrav.
Keep walking.
- moustapha
- Kontakt:
Logiraj se na na router i nadji wireless password, ako imas pristup.Cautinho je napisao/la:Sta je "WPA zajednicki kljuc",kojii me pita kada sa Nokie e72 hocu da se prikljucim na bezicni internet.Znam da wirless key stoji ispod modema,procitao sam ga,ali nije taj,hoce nesto drugo.
Hvala,pozdrav.
#divovi
kada skinem igricu s neta, ne mogu da je otvorim u Daemon toolsu, izbaci mi ovo
zna li neko do cega je ?
zna li neko do cega je ?
Ovaj microsoft security essentials pravo lud antivirus obriso mi crack i od PES-a i od Managera
Koji mu je qrac ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Brate koliko su ga hvalili, da ne povjerujes..ja ga unistall nakon 10 min i vratio nod..i tebi isto preporucujembagrcavi je napisao/la:Ovaj microsoft security essentials pravo lud antivirus obriso mi crack i od PES-a i od ManageraKoji mu je qrac ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- moustapha
- Kontakt:
kada palim laptop, na pocetku mi pise ovo:
CLIENT MAC ADDR: 00 1C 23 26 D7 4A GUID:44454C4C 5400 1054 8044
DHCP...
i traje nekih 5-10 sec i onda nastavi normalno, zna li do cega je
CLIENT MAC ADDR: 00 1C 23 26 D7 4A GUID:44454C4C 5400 1054 8044
DHCP...
i traje nekih 5-10 sec i onda nastavi normalno, zna li do cega je
Da ponovo pitamceze je napisao/la:Imam problem sa laptopom.
Naime, kada ga upalim, dize mi se sistem i kad mi se pojavi radna povrsina na ekranu, laptop se ugasi i pocinje ponovo dizati ( kao da ga restartujem kada mi je pojavi desktop ) i tako u nedogled.
Usao sam u setup i uradio diagnostic i sve je fol uredu.
Trenutno koristim safe mode i radi bez problema ( koliko je to moguce u safe modu).
Ne znam mnogo o kompjuterima, nisam vala ni laikpa vas molim za pomoc.
Unaprijed hvala.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ima li jos tko problema sa ovom vrstom error-a ?
Pogreška 321 (net::ERR_INVALID_CHUNKED_ENCODING)
Pogreška 321 (net::ERR_INVALID_CHUNKED_ENCODING)
Chelsea F.C.
ljudi, treba mi mala pomoc od vas koji se razumijete, a tice se konfiguracije racunara. sta mislite da li je ovo dobar racunar za (crysis3) i za gaming opcenito. da li se mogu igrati HIGH performance sa ovime na novijim igrama.
intel core i5-2400 3.10 GHz
RAM 8 GB ddr3 1600 MHz
graficka ASUS 7770 1GB ddr5
RAM 8 GB ddr3 1600 MHz
Jadna ti konfiguracija,meni bi to sram bilo napisat gdje
(sarkazam,mozes
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
drug, nisam mislio vrjedjati nikoga niti se folirati nesto, nisam cak ni kupio jos, zato i pitam ko se razumije, jer ja iskreno ne znam najbolje oko toga, stedio sam pare, pa sada gledam da kupim nesto da valja, zato i pitamOtelo je napisao/la:Jadna ti konfiguracija,meni bi to sram bilo napisat gdje![]()
![]()
![]()
(sarkazam,mozes
trebao si procitat ovo malim bijelims slovima,a sad da ti kazem iskreno da je ova konfiguracija odlicna i da bi sve trebalo ici glat na njoj pri najvisim postavka i to sa oko 30FPS sigurno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:trebao si procitat ovo malim bijelims slovima,a sad da ti kazem iskreno da je ova konfiguracija odlicna i da bi sve trebalo ici glat na njoj pri najvisim postavka i to sa oko 30FPS sigurno.
Koliko bi te ovo para izaslo ?reeds je napisao/la:ljudi, treba mi mala pomoc od vas koji se razumijete, a tice se konfiguracije racunara. sta mislite da li je ovo dobar racunar za (crysis3) i za gaming opcenito. da li se mogu igrati HIGH performance sa ovime na novijim igrama.
RAM 8 GB ddr3 1600 MHz
Koja maticna ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
maticna ploca je GIGABYTEElegant je napisao/la:Koliko bi te ovo para izaslo ?reeds je napisao/la:ljudi, treba mi mala pomoc od vas koji se razumijete, a tice se konfiguracije racunara. sta mislite da li je ovo dobar racunar za (crysis3) i za gaming opcenito. da li se mogu igrati HIGH performance sa ovime na novijim igrama.
RAM 8 GB ddr3 1600 MHz
Koja maticna ?
pa koliko sam izracunao bilo bi negdje oko 940 km, s tim da je u tu cijenu ubrojan i hard disk 1TB i napojna, bez toga je negdje oko 730km
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 25 mar 2013, 15:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Znaci samo za centralnu jedinicu 600€ (svi djelovi), iskreno ne znam sta ce ti 1TB hard disk on sam kosta 210€, uzmes nesto u grancama normale i jos sredis kvalitetno hlađenje.
Uglavnom dobro to izgleda, jak racunar.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sorry drug greska je u cijenama bila, slabo se snalazim u eurimaElegant je napisao/la:Znaci samo za centralnu jedinicu 600€ (svi djelovi), iskreno ne znam sta ce ti 1TB hard disk on sam kosta 210€, uzmes nesto u grancama normale i jos sredis kvalitetno hlađenje.
bilo bi negdje oko 940 km, s tim da je u tu cijenu ubrojan i hard disk 1TB i napojna, bez toga je negdje oko 730km
sto se tice hard diska tacno je da je oko 210 km, ja sam nasao wd caviar green 1tb sata 2 u pola cijene.
Mozda si nasao u pola cijene, ali sporij 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.