FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
što su bili upaljeni reflektori u dolini noćas?
-
- Kontakt:
ohakaniprolaznik je napisao/la:Kad već vas nije bilo![]()
da vam napišem nešto o vašim igračima: najborbeniji sejo bučan(propisno ohakan), lazar popović- na bauštelu sa njim jer će biti veća korist od njega tamo nego na terenu.
Onaj napadač, onaj stari- solidno je odigrao.
Šimić![]()
![]()
ćaća- kako se lako naloži- nevjerojatno. Još kad je ponovno ulazio u drugom poluvremenu a gaće mu se uvukle u pakšu
![]()
![]()
Bio je i nekakav Kerla stoper- može se reći naš napadač![]()
Malo smo vam i Amara ohakali![]()
Uglavnom- slabo ste odigrali
Gušo- gdje ti je golf![]()
![]()
http://www.****/content/view/41866/158/

ULTRASI MOSTAR SILA VELIKA

Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka
Vjerovatno trening ili je neka proba reflektora. Možda su neki nižerangirani timovi igrali meč.sladoled je napisao/la:što su bili upaljeni reflektori u dolini noćas?
Stvarno glupo pitanje s obzirom da nije bio ni jedan manijak ni ovdje, a ni u Mostaru zadnje dvije utakmice.Samo_Zeljo je napisao/la: ohakani![]()
smijete li vi igdje od tog vaseg mostara i medugorja
![]()
![]()
ULTRASI MOSTAR SILA VELIKA![]()

trenirala mlada reprezentacija welsasladoled je napisao/la:što su bili upaljeni reflektori u dolini noćas?

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- BlueSharks
- Kontakt:
halo momak da li si ti normalanMarin je napisao/la:Stvarno glupo pitanje s obzirom da nije bio ni jedan manijak ni ovdje, a ni u Mostaru zadnje dvije utakmice.Samo_Zeljo je napisao/la: ohakani![]()
smijete li vi igdje od tog vaseg mostara i medugorja
![]()
![]()
ULTRASI MOSTAR SILA VELIKA![]()

Zadnja izmjena: BlueSharks, dana/u 16 nov 2009, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Strauss Junior
šta im znaci "ohakati"
...to neki lokalni sleng hercegovackih urođenika ili nešto drugo? 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Ovo je više navijača od ukupnog broja ultrasa.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
uff kako nezaboravan dan...samo dio folklora

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- bistrikboy
- Kontakt:
Znal' neko ko je igrao u Citluku?
Manite se tog qrcenja vise
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- BlueSharks
- Kontakt:
um vuk je napisao/la:uff kako nezaboravan dan...samo dio folklora
vučino nazad u jazbinu

Strauss Junior
Šta se primaš odmah ?? Odgovorio sam samo čovjeku na glupu rečenicu.
Nisam rekao da niste nikad bili ali ostaje činjenica da niste dolazili na zadnje tri utakmice protiv Zrinjskog u Hercegovini, mada su dvije bile prijateljske.
Klub nikome ne brani dolazak navijača, jedino možda policija. Samo je jednom zabranjeno RA ali to je bilo "oko za oko"!
PS: I na toj slici vam je pola Mostaraca-Veležovaca ali nema veze
Ohakati = zajebavati,žugati, zbijati šale na račun i sl.
Nisam rekao da niste nikad bili ali ostaje činjenica da niste dolazili na zadnje tri utakmice protiv Zrinjskog u Hercegovini, mada su dvije bile prijateljske.
Klub nikome ne brani dolazak navijača, jedino možda policija. Samo je jednom zabranjeno RA ali to je bilo "oko za oko"!

kako mozes pametovat o klubovima ovih dana i navijacima tih timova dok nam reprezentacija igra najvazniju utakmicu ikada .Marin je napisao/la:Šta se primaš odmah ?? Odgovorio sam samo čovjeku na glupu rečenicu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- TheManiacs
- Kontakt:
Marin je napisao/la:Šta se primaš odmah ?? Odgovorio sam samo čovjeku na glupu rečenicu.
Ali pomirite se sa sudbinom ne samo ultrasi
nego sve ostale navijacke skupine da nemogu biti kao manijaci i pitari.
VI ste svi ispod tog naseg prosjeka

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
armin hodzic,1994. godiste,sad ima 15 godina vidjet cete sa 20 kakav ce biti.Novi Dzeko !!Željovac je napisao/la:Taj mali Hodžić nam je izgleda najveći talenat u omladinskom pogonu. Do ove utakmice ili one prethodne je dao 22 gola u 11 utakmica za kadete. Znači sad 27 u 12. Njegov trener(mislim Mensur Dogan) kaže za njega da je nevjerovatno koliko je kompletan. Zabija golove i lijevom i desnom i glavom. A mali još ima i sljedeće sezone pravo nastupati za kadete, među mlađom je generacijom. Kakve li će mu tek brojke biti sljedeće sezone u kadetima, ako ovako nastavi...
-
- Kontakt:
ultrasi fkt ste smijesni mislim svaka prica je suvisna zna se ta 3 gostovanja u mostar sta je bilo i nema potrebe dalje pricati o tome....vi ste skupina od 20-30 ljudi haloooooo
Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka
Znam samo da je drugi tim + neki momci na probi...detalje neznambistrikboy je napisao/la:Znal' neko ko je igrao u Citluku?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ima ih 2.000 samo kada je derbi Zrinjski-Velež i kad su europske utakmiceSamo_Zeljo je napisao/la:ultrasi fkt ste smijesni mislim svaka prica je suvisna zna se ta 3 gostovanja u mostar sta je bilo i nema potrebe dalje pricati o tome....vi ste skupina od 20-30 ljudi haloooooo

suvišno je raspravljat s ljudima koji idu samo na domaće...

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
Vidiš ti ovdje stoke (naravno- čast izuzecima tipa "bistrik boy i još neki članovi foruma): ja njima kažem kako su im igrali igrači, malo im dočaram- a oni odmah
Bola, ako si navijač- nije bitno da li ti klub igra finale LP ili prijateljsku 150km udaljeno od tvog grada- vi se MORATE pojaviti
Jedino "bistirk boy" i "seyo tm" to ne spominju jer su(pretpostavljam) aktivni čanovi TM-a. Oni znaju da ovo što danas nisu došli, nije im na čast. Ni na Kupresu se niste pojavili kad je prijateljska bila
Naša zadnja propuštena tekma je bila. . . ja se ne sjećam, neka napiše netko

Bola, ako si navijač- nije bitno da li ti klub igra finale LP ili prijateljsku 150km udaljeno od tvog grada- vi se MORATE pojaviti

Jedino "bistirk boy" i "seyo tm" to ne spominju jer su(pretpostavljam) aktivni čanovi TM-a. Oni znaju da ovo što danas nisu došli, nije im na čast. Ni na Kupresu se niste pojavili kad je prijateljska bila

Naša zadnja propuštena tekma je bila. . . ja se ne sjećam, neka napiše netko

Zadnja izmjena: prolaznik, dana/u 16 nov 2009, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Titula po sezoni. . .
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, perodeformero, sebalos i 33 gosta.