Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
ma dobro nije bog zna sta ta turska zastava.. zamisli da su im postavili zastavu njemacke ili evropske unije

Treba donjeti zastavu Malte. Kod njih pola drzave igra u repki, neka ko navijat'.
Stadion u Rigi prima 9500 gledalaca, evo neki video snimci stadiona..
[youtube][/youtube]
Ocekujem invaziju nasih narocito ovih u Svedskoj radi geografskog polozaja, ali i na ostale ne sumnjam...

Zbog malog kapaciteta njihovog stadiona mislim da bi se to lako moglo pretvorit u "domacinski".
Cak i kad bi prebacili brojku od 1000 navijaca mislim da bi ih nadglasali na tribinama
[youtube][/youtube]
Ocekujem invaziju nasih narocito ovih u Svedskoj radi geografskog polozaja, ali i na ostale ne sumnjam...

Zbog malog kapaciteta njihovog stadiona mislim da bi se to lako moglo pretvorit u "domacinski".
Cak i kad bi prebacili brojku od 1000 navijaca mislim da bi ih nadglasali na tribinama
-
TrumaTrums
- Kontakt:
Jel ko bio vec u fanshopu u sarajevu ? Imal oni bjeli duxera ?:D k
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ovo ce biti identicno gostovanje kao i Estoncima u proslim kvalifikacija, uz Marijanov komentar a nece me uopste iznenaditi ako se i istim rezultatom zavrsi kao u toj utakmici.
Nama ce najveci problem biti gostovanje Slovacima, koliko god oni bili losi u ovom trenutku, no ako nas sreca pogleda i ako Grci nekim slucajem kiksaju u Litvaniji tad mogu reci da smo 95% u Brazilu.
Nama ce najveci problem biti gostovanje Slovacima, koliko god oni bili losi u ovom trenutku, no ako nas sreca pogleda i ako Grci nekim slucajem kiksaju u Litvaniji tad mogu reci da smo 95% u Brazilu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja sam cuo da su "svedjani" vec poceli da rezervisu karte.FliX je napisao/la:Stadion u Rigi prima 9500 gledalaca, evo neki video snimci stadiona..
[youtube][/youtube]
Pape najvljuje velike pripreme za ovaj mec s obzriom da ce mnogima uveliko prevestvo biti zavrseno. Ja se samo nadam da ce nas do tada pojacati Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead H. i mozda jos neki novi, ako uspiju sredit papire.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Od tih nabrojanih niko neće biti na spisku za Latviju, možda za august...Elegant je napisao/la:Pape najvljuje velike pripreme za ovaj mec s obzriom da ce mnogima uveliko prevestvo biti zavrseno. Ja se samo nadam da ce nas do tada pojacati Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead H. i mozda jos neki novi, ako uspiju sredit papire.
4-IN-A-ROW
Ako se pomaknu sa mjesta mozda i hoce ali eto najkasnije za Slovacku i Litvaniju.
Sve je do igraca.
Sve je do igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Za ove nabrojane, se treba maksimalno koncentrisati u sredjivanju papira, niko od njih za sad ne treba da bude na spisku za utakmice kvalifikacija, ali treba se rjesiti papirologija, pa da se neko od njih proba protiv Omana...emir_ je napisao/la:Od tih nabrojanih niko neće biti na spisku za Latviju, možda za august...Elegant je napisao/la:Pape najvljuje velike pripreme za ovaj mec s obzriom da ce mnogima uveliko prevestvo biti zavrseno. Ja se samo nadam da ce nas do tada pojacati Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead H. i mozda jos neki novi, ako uspiju sredit papire.
Pravda za Papeta!
Seaf H jos uvijek nije za A repke,Vranjes,Panzda,Bicakcic, Kolasinac i Besic su dosta kvalitetniji od njega.Momak nema ni sekunde za 1 tim Arsenala,tako da je on meni barem trenutno vise za mlade repke.Ako vec moramo nekoga pozvati ko nema ni sekunde odigrane u 1 timu onda bi to bio mali Atajic,Jer nam treba treci napadac pod hitno.Mada bi ja licno prije dao sansu Muslimovicu ili Djuricu.Elegant je napisao/la:Pape najvljuje velike pripreme za ovaj mec s obzriom da ce mnogima uveliko prevestvo biti zavrseno. Ja se samo nadam da ce nas do tada pojacati Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead H. i mozda jos neki novi, ako uspiju sredit papire.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Na onom index hr se prepucava neki nas protiv kockastih cija je repka bolja,vako nako itd...
Nas malo pretjerava a oni poludili kazu da bi nas mogli dobiti ko od sale i da su u stanju nakantati Portugal.
Nas malo pretjerava a oni poludili kazu da bi nas mogli dobiti ko od sale i da su u stanju nakantati Portugal.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakva turksa zastava?? Ne kontamknabs je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Bio sam na tekmi BiH - Grcka. Iako nije proteklo onako kako sam ja zelio, pred samu utakmicu se nesto desilo a to sad nije bitno. Da vas djaba ne zamaram s tim, to sto je meni bitno nije ostalima...
Sjajna igra nase repke, takticki fantasticno odradjena utakmica. Grcka je nase tekem prilmila samo 1 gol a protiv nas 3, sto znaci da smo sjajno odigrali. Pjanic jest falio ali uspjeli smo da nadoknadim neigranje Pjanica.
Sljedeca protiv Latvije, ako budemo ovako igrali a tu budu jos Pjanic i Salihovic ne bi treali imati problema.
Kad odete u Brazil, igraci, pozdravite mi Dinha. Ja nemogu ici, skupo.
ona turska zastava ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Prenesi im da smo ih osvetili za Grckusedra je napisao/la:Na onom index hr se prepucava neki nas protiv kockastih cija je repka bolja,vako nako itd...![]()
Inace sto se tice ovih igraca najvise bi volio da Kolasinac zaigra.. vidim hljeb u njemu
Ma onaj Saro..sedra je napisao/la:Na onom index hr se prepucava neki nas protiv kockastih cija je repka bolja,vako nako itd...![]()
Sigurno da malo preuvelicava, ali on vise njih trola tamo, a Hrvati pucaju od bijesa
sorry za offtopic
Ehh da hoće do utakmice sa Latvijom završiti onaj trening kamp u Zenici pa da naši reprezentativci tih najavljenih 15 dana treniraju i pripremaju se u super uslovima što su i zaslužili. To bi bila super stvar za sve! 
p.s. ok hajd da ovdje pitam...... neka mi neko rekne što nismo iskoristili ovaj termin sad u utorak i odigrali s nekim prijateljsku utakmicu? Znam da su igrači imali zafrkanu utakmicu s Grčkom, umor, zaslužili odmor itd... ali opet kontam mogao je Safet izvesti B postavu da proba neke nove stvari, igrače itd..
p.s. ok hajd da ovdje pitam...... neka mi neko rekne što nismo iskoristili ovaj termin sad u utorak i odigrali s nekim prijateljsku utakmicu? Znam da su igrači imali zafrkanu utakmicu s Grčkom, umor, zaslužili odmor itd... ali opet kontam mogao je Safet izvesti B postavu da proba neke nove stvari, igrače itd..
S kim ce igrati ako su kvalifikacije po svijetu? Pitanje ko je jos bio slobodan i gdje bi se to igralo ..
Mogli smo sa grckom u zenicisamson je napisao/la:S kim ce igrati ako su kvalifikacije po svijetu? Pitanje ko je jos bio slobodan i gdje bi se to igralo ..
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pda, u 100 kermi. Povratna, ko sa frendovima na Fifi ...vrebac86 je napisao/la:Mogli smo sa grckom u zenici![]()
harishp je napisao/la:Pjanic je haman jos gori.Cartman je napisao/la:Kao da gledam da ce Lulic kad-tad dobti jos jedan zuti, i to vjerovatno za prigovor. Stalno melje.
La piaza skola
Samo gledam Grke,da smo mi laprdali k'o oni u zenici,nebi nas petoro ostalo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.