NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 mar 2013, 09:54

Marty se upisao u listu strijelaca :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 mar 2013, 12:18

jesu kingsi ponekad smotani u napadu pa to je uzas. nikako im ne lezi ovaj dallas, novi poraz protiv njih sinoc.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 22 mar 2013, 14:15

Oveckin upisao tri boda :D
a o Minnesoti...za mene nisu iznenađjenje,najviše su para potrošili ove sezone,dakle počelo se jim vračat!

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 23 mar 2013, 05:00

Jao sta wingsi rade Anaheim-u sta Howard brani pa lik je u nenormalnoj formi jebote..Salt City sta kazes na ovo a-4-1 tek kraj druge :)
Jos Wingsi puni povreda, al ovo im je pay back za 5-2 kad su nas nabili u Joe Luis Areni
Lets goooo red wingsssssssssss

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 mar 2013, 23:27

jos jedan poraz kingsa na svom terenu, i jos jedna utakmica gdje napad nije u stanju zabiti gol protivniku. pa to je za nepovjerovati kakvi sve mazlumi igraju u napadu kingsa ccc.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2013, 00:49

WUCKO je napisao/la:Jao sta wingsi rade Anaheim-u sta Howard brani pa lik je u nenormalnoj formi jebote..Salt City sta kazes na ovo a-4-1 tek kraj druge :)
Jos Wingsi puni povreda, al ovo im je pay back za 5-2 kad su nas nabili u Joe Luis Areni
Lets goooo red wingsssssssssss
NISAM RATE NISTA GLED REPKA BILA CUGO SAM CITAV DAN I NOC :).. SVAKA CAST AKO STE POBJEDILI :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 mar 2013, 04:33

Mike Ribeiro, Iginla ili Ruttu jedan od njih je Blackhawk u slijedecih nekoliko dana..to je ono sto ganjamo jos jednog entra da ne prcaju Kanera vise covjek igra sve
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 25 mar 2013, 08:58

SaltCityAttack je napisao/la:Mike Ribeiro, Iginla ili Ruttu jedan od njih je Blackhawk u slijedecih nekoliko dana..to je ono sto ganjamo jos jednog entra da ne prcaju Kanera vise covjek igra sve
Igilna ima pravo da pregovara sa Chi sa Pits Detroitom i jos jedan tim nisam siguran-Nevjerujem da ce u Pits ili Chi zbog salary caps-uzmite ostale pustite nama Igilnu lol :)
Nemogu vjerovat da wingsi smlatise duckse 2 uzastopno -Howard 66 odbrana u dvije tekme

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 mar 2013, 20:11

pa mi imamo 7 ili 8 miliona slobodno mozemo mi sebi odvesi jednog ovakvog :)..treba brate vidis nema nam opet Hosse ni Sharpa ...znaci opet Kane mora igrati extra na centru i ectra na krilu...lik ba preko 800 minuta odigrao i jos danm se i on povrijedi pa sta da rdimo :)

Nego hvala vam sto ste Ducke pukli 2 puta :)..steta sto ih i mi nismo dobili a imali smo pobjedu u rukama :(.. vec bi bilo gotovo ovo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 mar 2013, 00:20

Dosta trejdova pred deadline, Pensi najaktivniji slika

Dobili su kapitena Starsa B. Morrowa i pick 3 runde za mladog Morrowa (koji je igrao u WHL-u) i pick 5 runde koji idu u Dallas, dakle Pensi pojačavaju konkurenciju i Brendan vjerovatno ide u liniju sa Nealom i Malkinom kad se ovaj vrati.

Pored toga Pensi su trejdali i par pickova druge runde (naredne 2 god) za veterana iz odbrane Sharksa Murraya, čime će dobiti dodano iskustvo i pojačati odbranu i PK ;)

Semin nakon jednogodišnjeg ugovora, produžio na 5 god sa Carolinom, 7mil po godini i ukupno 35 mil, a Rangersi ponovo vraćaju Zuccarrella iz KHL-a kako bi pojačali napad ;)

Nadam se da se i Chiarelli uključuje u priču oko Iginle, koji bi nam dobro došao kao iskusni veteran te jačanje konkurencije u drugoj i trećoj liniji :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 26 mar 2013, 01:01

SaltCityAttack je napisao/la:pa mi imamo 7 ili 8 miliona slobodno mozemo mi sebi odvesi jednog ovakvog :)..treba brate vidis nema nam opet Hosse ni Sharpa ...znaci opet Kane mora igrati extra na centru i ectra na krilu...lik ba preko 800 minuta odigrao i jos danm se i on povrijedi pa sta da rdimo :)

Nego hvala vam sto ste Ducke pukli 2 puta :)..steta sto ih i mi nismo dobili a imali smo pobjedu u rukama :(.. vec bi bilo gotovo ovo :)
Jaro jesi siguran da imate slobodno7-8 miliona, Naprotiv Chicago je skoro popunio salary cap kao i pingvini ali ako zelite nekog od navedenih morat ce te dati dva igraca i plus vjerovatno round pick

Jesi spreman za La vs Chi
koji rez predvidjas?
evo ja 3-2 hawks...
good luck rivali :)

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 26 mar 2013, 01:05

Nego hvala vam sto ste Ducke pukli 2 puta :)..steta sto ih i mi nismo dobili a imali smo pobjedu u rukama :(.. vec bi bilo gotovo ovo :)[/quote]
Ah nisam se nadao iskreno da ce ih uzet najvise je za to zasluzan Howard sta je sve branio u PM hahaha
A Hawksi su mogli uzet prvu su izgubili na penale a drugu u zadnjih par minuta sjebace ciste bodove ali opet sta su uradili oborili rekord bilo je tu i umora a znas i sam kad Anaheim kerene nekad daju po 2-3 gola u par minuta tako su i nama radili nekad
Ali ona tekma protiv Edmontona sto se zavrsi 6-5 steta sto ne ode na penale jbt koja golijada
(kontas o cemu pricam skoro mozda prije 2 sedmice igrali)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 mar 2013, 03:46

nevjerovatno kako smo mi slabi u zavrsni utakmica..ovo vise nije prihvatljivo nikako..prvo 20 sekundi do kraja 2 perioda primamo gol, a sad 1.30 do kraja ljudi nam zabise...jednostavno ili je ovo do godina ili je odbrana bas toliko slaba..ne mogu da vjerujem da nam se ovo desava
I sudije lo[ovluk priznase ljudima gol kojeg su nama recmo [nistili protiv DUCKSA.. znaci nama isti onakav gol se pnistio utkamicu prije koju smo igubii, a ovim se przna isti takav gdje opet gubimo tekmu

Kako bezveze dva poraza u pm..ne mogu da vjerujem majkemi da nismo u stanju igrati zadnje 2 minute svakog perioda..sve utkamice sto smo izgubili na ovja nacin smo izgubili osim Edmontona koj nas je napucao, ali smo se vratili
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 mar 2013, 16:08

Iginla ce izgleda biti novi Hawks ili Kings prema pisanju novinara :)... ako ga Hawksi uzmu i kad se vrati Hossa i Sharp uhhhh :)... samo pitam se koga cemo dat u zamjenu :roll: ..ja ovu djecu kao Shawa,Sadda,Laddya nikako nebi davao ...Laddy jedan od najboljih dbranbenih igraca trece linije u NHL sa svojih 20 i kusur godina ...sinoc je postigao gol za nasu pobjedu

Iginla posto ima no-trade clause barem sinoc nakon utakmice ovako je rekao

Samo ne znam liku je 35 godina i on hoe produzenje ugovora ..kontam sta ce traziti mozda nase najbolje prospects kao sto su McNeil , Denault i Tovoinin...i njih mi je zao dati znam koliko obecavaju, ali ako zelimo ponovo cup osvojiti ove godine onda moras nekog i dati d dobijes produktivnog igraca
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 27 mar 2013, 20:54

SaltCityAttack je napisao/la:Iginla ce izgleda biti novi Hawks ili Kings prema pisanju novinara :)... ako ga Hawksi uzmu i kad se vrati Hossa i Sharp uhhhh :)... samo pitam se koga cemo dat u zamjenu :roll: ..ja ovu djecu kao Shawa,Sadda,Laddya nikako nebi davao ...Laddy jedan od najboljih dbranbenih igraca trece linije u NHL sa svojih 20 i kusur godina ...sinoc je postigao gol za nasu pobjedu

Iginla posto ima no-trade clause barem sinoc nakon utakmice ovako je rekao

Samo ne znam liku je 35 godina i on hoe produzenje ugovora ..kontam sta ce traziti mozda nase najbolje prospects kao sto su McNeil , Denault i Tovoinin...i njih mi je zao dati znam koliko obecavaju, ali ako zelimo ponovo cup osvojiti ove godine onda moras nekog i dati d dobijes produktivnog igraca
Ma nemorate vi nikog dovodit ovamo na westu Chi ce se prosetat do finala-slazem se s tobom nebih ni ja davao te likove za igilnu-mada i on hoce po "glory" da osvoji cup a to ce mu najbolje biti ako predje u Chi=medjutim ako das te mlade onda sledecu godinu Hossa nece biti produktivan i njega stalno neke povrede zezaju..da se ja pitam ja bih samo doveo u Chi iskusnijeg odbrambenog igraca koji ima iskustva u play offu bas da se ubaci u jednu liniju da pomaze ovim mladjim i da ne sjebu kao sto ti rece zavrsnice, a ti svi mladi su odlicni prospekti ne treba ih davat niposto-recimo igilnu uzmi njegovo je maksimalno 2 godine a sto je stariji podlozniji je povredama-ipak nije to npr LIndstrom koji je igrao ono "tehnicki" znao je izbjegavat udarce i to plus igilna voli fizicki nacin igre i neznam kolko bi bilo pametno ga dovest?
A detroit je poznat po tim dovodjenjima starijih igraca kao bertuzzi npr sneider leopold modano itd
Mislim da bih mogao zavrsit ili LA ili Detroit..cestitke za sinosnju pobjedu-Hossa mi je posebno drag podsjeca me na Bret Hull-a samo sto je jos veca klasa bolje sa packom vlada i vise je pokretniji dok je ovaj samo cekao slap shots
Volio bih vidjet Detroit i Chi u play offu samo zbog ovih rokija kojih imamo 6 u timu da dobiju malo iskustva sa rivalima :) a uskoro ce i tekma chi vs det bit ce to jos jedna muzika za usi kako kazu
pozz drug

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 mar 2013, 22:59

I Bruinsi (a i Pensi) su u igri za Iggya, navodno Flamesi traže naše mlade nade, pogotovo Subbana koji je top goalie prospect, a Chiarelli se ne želi tako lako odreći tog Subbana ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2013, 03:12

on ima opciju da ne bude trade i moze svaki trade da odbije..on je eto sinoc rekao da su mu prvi u opticaju Hwksi ili Kingsi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2013, 06:37

eto ga u Pittsburgu :)..znao sam da mi necemo dati ove mlade..mislim da smo mi trazii i golmana i isto
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 mar 2013, 08:58

SaltCityAttack je napisao/la:eto ga u Pittsburgu :)..znao sam da mi necemo dati ove mlade..mislim da smo mi trazii i golmana i isto
Haman bilo dogovoreno da ide u Boston i na kraju ipak završi u Pensima :( , jer se odlučio za Sida i co. i sad su Pensi ipak prvi favoriti i bilo bi iznenađenje kad ne bi uzeli Istok, ali i Stanley na kraju ;)
_______

Sinoć opet prosuli prednost u 3/3 u derbiju protiv Habsa :evil: i na kraju izgubili na penale, i onda izgubli i bitku za Iggya :mrgreen:

Čekati da se Kelly i McQuaid vrate, jer teško bez njih ide, a onda sa njima u PO bitku s ruljom sa Istoka 8-)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2013, 16:18

pa cekaj ima jos tradova da se desi :)..valjda Ribero zavrsi u Hawksima..malo je mladji 33 godine moze nam duze potrajati, a ujedno trenutno najbolji igrac Capitalsa u ovoj ocajnoj sezoni za njih
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []