Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 25 mar 2013, 20:21

21Španjolska-21Rusija 1 1.67, pk 1/1 2.50, h 0:1 1 2.75

mislim da ovo ide rutinski, mala furija red je na pobjedu dva ili više razlike

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 mar 2013, 20:43

sta cemo veceras moja nba braco? :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ElvirRahimic
Kontakt:

Post Postao/la ElvirRahimic » 25 mar 2013, 20:46

ElvirRahimic je napisao/la:KOSICE - NITRA kp 1 (1.50)

Kosice sjajne kod kuce,medjutim u prvoj utakmici playoffa protiv Nitre su ubiljezili poraz nakon dugo vremena na svom terenu.Ako se zele vratiti u ovu seriju mislim da moraju ovu utakmicu dobiti pa makar nakon produzetaka...
WIN

nakon penala,Kosice dobile,zato sam i napomenuo KP 1

1/1

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 25 mar 2013, 20:53

AsharaK je napisao/la:
canca je napisao/la:Flipkens K.-Tomljanović A. 1 1.30
Trece kolo zenskog dijela turnira u Miamiu otvorit ce Kirsten Flipkens i Ajla Tomljanovic. Kirsten Flipkens se svi sjecamo od prosle godine kada se odjednom pojavila i pocela osvajati turnire i pruzati odlicne partije, i naravno napredovala je mnogo mjesta jer je bila 100+ igracica a trenutno je na 28 mjestu. Ove sezone nastavila je pruzati solidne partije, pa je tako igrala cetvrtfinale Aucklanda, polufinale Hobarta, sesnaestinu finala Australian Opena i cetvrtfinale Memphisa. U Florianopolisu je nenadano ispala od Poutchkove, i zatim seli u Indian Wells gdje je pokazala odlican tenis ali je imala nesrecu da u drugom kolu naleti na Azarenku koja ju je pobijedila u tri seta. Na ovom turniru je u prvom kolu bila bolja od Voegle, a u drugom kolu napravila je iznenadjenje pobjedivsi Petru Kvitovu.
Njena danasnja protivnica biti ce nasa mlada predstavnica Ajla Tomljanovic. Ajla pokazuje da se radi o velikom potencijalu i nadamo se da ce biti u samom vrhu. Od manjih turnira ove sezone igrala je finala itf turnira u Innsbroku i Midlandu,a na vecim turnirima je vecinom ispadala u kvalifikacijama. U Miamiu igra trenutno turnir sezone a mozda i karijere i redom je pobjedjivala Pervak, Georges i Petkovic. Protiv Petkovic je pokazala kako ima odlicne i jake udarce i skoro u svakom gemu je imala brejk loptu i na kraju je imala skoro 30 brejk lopti ali je iskoristila samo njih 5. Ipak nakon svega ovoga ocekujem pobjedu Flipkens, jer je Flipkens polako usla u formu i mislim da ce biti danas prejaka za mladu hrvaticu. Ajla ima taj problem da sporije ulazi u mec, pa je tako od Petkovic izgubila prvi set 6-0, a kasnije okrenula. Mislim da to sa Flipkens nece biti slucaj jer je ona jaca u glavi od Petkovic i mislim da Ajla nece uspjeti napraviti jos jedno iznenadjenje.

Almagro N.-Goffin D. 1 1.19
Drugi susret muskog dijela Mastersa u Miamiu danas ce odigrati Nicolas Almagro i David Goffin. Nicolas Almagro je spanjolski predstavnik koji se trenutno nalazi na 12 ATP mjestu. Klasicni je spanjolski tenisac koji obozava igrati na zemlji i tu smo vidjeli njegove najbolje partije. Nije zapoceo sezonu na zeljeni nacin, jer smo svi od njega ocekivali kao i svake sezone da ce doci bar do finala na turnirima u Sao Paulu i Buenos Airesu jer svake godine on i Ferrer dominiraju na tim turnirima. U Sao Paulu ispao je u drugom kolu od Davida Nalbandiana, u Buenos Airesu u polufinalu od Wawrinke a u polufinalu Acapulca od Nadala. Na hardu takodjer nije pruzio neke posebne partije, na Australian Openu je ispao u cetvrtfinalu od Ferrera u nevjerovatnom dvoboju, u Indian Wellsu je bolji od njega bio Haas u trecem kolu. Na ovom turniru u Miami je bolji bio od Pelle 6-0 6-3.
Njegov danasnji protivnik je belgijski tenisac David Goffin. Goffin je tenisac kojega nikako ne volim. Najavljivali su ga kao mladu nadu i od njega se ocekivalo dosta ali on to nije ispostovao. Igra jako losu sezonu, i da ne nabrajam sada turnire, ni na jednom nije prosao dalje od drugog kola. Igrao sam ga u prvom kolu ovoga turnira kada je docekao bolesnog Haasea, i taj mec je jedva dobio,zatim je napravio iznenadjenje pobjedivsi Kohlschreibera i u tom mecu smo gledali cak 13 brejkova. Goffin je prije imao puno jace udarce a posebno servis, a koliko sam ove sezone upratio i jedno i drugo mu je jako oslabilo. Ova dva tenisaca susrela su se prosle godine upravo na ovom turniru i tada je slavio Almagro rezultatom 6-4 6-2. Takav rezultat ocekujem i danas, jer Goffin da je naletio na nekoga jaceg ili bar raspolozenijeg Kohlschreibera vec bi ispao. Pruza jako lose igre i mislim da danas Almagro prolazi dalje.

A.Murray(-5.5)-Dimitrov G. 2 1.55
Za svoj posljednji par odabrao sam susret izmdju Andy Murraya i Grigora Dimitrova. Andy Murray trenutno treci igrac svijet igra jako dobru sezonu. Na pocetku godine odmah je osvojio turnir u Brisbenu pobjedivsi upravo danasnjeg protivnika, zatim seli na prvi grand slam sezone Australian Open i dolazi do finala, ali jaci je u tom susretu bio Nole. U Indian Wellsu dosao je do cetvrtfinala ali nije uspio proci Del Potra koji je kasnije dosao i do finala. Na ovom turniru je odigrao jedan mec, bio je bolji od Tomica s 6-3 6-1. Nije Murray tako dobro odigrao ovaj mec koliko je Tomic grijesio i poklanjao poene pa je i zbog toga ovako uvjerljiva pobjeda. Murrayov protivnik danas biti ce Grigor Dimitrov. Dimitrov je mladi bugarski tenisac kojega nazivaju i baby Federer. Sezonu je odlicno poceo, kako sam gore vec naveo odigrao je finale Brisbena u kojemu je bolji bio Murray, zatim slijedi niz losih rezultata i ispadanja u prvim kolima Sydneya(Fognini), Australian Opena (Benneteau) i Zagreba (Karlovic). U Rotterdamu je odigrao dobar turnir doguravsi do polufinala gdje je jaci od njega bio Del Potro. Na Indian Wellsu je ispao u drugom kolu od prvog igraca svijeta Djokovica. Na ovom turniru je bio slobodan prvo kolo, zatim ga je u drugom kolu docekao talijan Bolelli, i nakon sto je Dimitrov dobio prvi set 6-4 i kod 1-1 u drugom Bolelli je predao. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 2 puta, prvi put prije dvije godine u Bangkoku kada je slavio Murray 6-4 6-4, i ove sezone u Brisbenu kada je slavio takodjer Murray 7-6 6-4. Moj tip na danasnji mec je da Dimitrov ne gubi preko 5 gemova razlike. Momak posjeduje jako dobar servis, i opcenito svojom igrom moze dobro namuciti Murraya. Ocekujem jako dobar dvoboj i naravno mislim da ce proci Murray ali ocekujem veliku borbu Dimitrova i mislim da nece izgubiti preko zadane margine.

slika
od danas pratim tvoje analize ;)
u mene zavisi kakav je dan, mogu postaviti ovakve analize, mogu napistai jednu dvije recenice a mogu samo tikete zaljepiti , zavisi kak osam raspolozen :lol: , ali sam uvijek tu ako treba savjet, javljam se svako malo nadam se da cu pomoci

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 25 mar 2013, 20:55

LenBias je napisao/la:sta cemo veceras moja nba braco? :mrgreen:
Orlando ispod 93,5 ovo ne bi prebacio ni proslogodisnji Orlando :mrgreen: a pogotovo ovi mrtvaci ... Conley PREKO - nema Gasola, cuvace ga Wall i do sada protiv njega isao na 20,24,20 .. i uslov Denver X2 ... to cu ja igrati ...
ovo ako padne ja stvarno ne znam sta moze proci vise :roll:
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 mar 2013, 20:57

aj dajte nesta za sutrasnje kvalifikacije :D
FKŽ !

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 25 mar 2013, 20:59

da nam nije rano jos

curry upitan za veceras (moje misljenje je da ce igrati jer je jako vazna utakmica)
wade cini se ne igra
afflalo out do kraja sezone
vucevic upitan
marc gasol ne igra
vasquez ne igra
ariza upitan
price upitan
beal upitan
lawson igra najvjerovatnije
harris upitan

ovo je ukratko o ozljedama za sada

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 mar 2013, 21:01

mforce je napisao/la:
Orlando ispod 93,5 ovo ne bi prebacio ni proslogodisnji Orlando :mrgreen: a pogotovo ovi mrtvaci ... Conley PREKO - nema Gasola, cuvace ga Wall i do sada protiv njega isao na 20,24,20 .. i uslov Denver X2 ... to cu ja igrati ...
ovo ako padne ja stvarno ne znam sta moze proci vise :roll:
ima smisla moram priznat, istina mene vuce i orlando 16,5 h1 :D ima mi nekako smisla pogotovo sto je heat igrao sinoc, neka je orlando uzasan :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 mar 2013, 21:04

Ja mislim da večeras završava Denverova serija pobjeda. NOH nisu nimalo naivan protivnik, a u posljednja 2 meča su skinuli skalpove favoritima (Boston + Memphis). Ne znam, ali ja ću ganjati keca na NOH pa kud puklo da puklo. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 25 mar 2013, 21:07

canca je napisao/la:
da nam nije rano jos

curry upitan za veceras (moje misljenje je da ce igrati jer je jako vazna utakmica)
citam sinoc na aplikaciji na mobitelu sto je curry izjavio nakon pobjede nad washingtonom.. Da sad ne tražim post po aplikaciji - ukratko: s*ebao je gležanj i kaže da će odmorit jedan dan i da se vraća večeras protiv lakersa nabrijaniji nego ikad makar bez noge morao igrat :) (malo sam pretjera, al nije ni daleko od istine) uglavnom, valja izbjeć lee-a ako curry misli odrzat rijec. a vidim da ga je već par ljudi odigralo. Osobno sam stavio duel: p. george - d. lee 1
U desetom selu živi Antuntun!

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 25 mar 2013, 21:14

bevanda4 je napisao/la:
canca je napisao/la:
da nam nije rano jos

citam sinoc na aplikaciji na mobitelu sto je curry izjavio nakon pobjede nad washingtonom.. Da sad ne tražim post po aplikaciji - ukratko: s*ebao je gležanj i kaže da će odmorit jedan dan i da se vraća večeras protiv lakersa nabrijaniji nego ikad makar bez noge morao igrat :) (malo sam pretjera, al nije ni daleko od istine) uglavnom, valja izbjeć lee-a ako curry misli odrzat rijec. a vidim da ga je već par ljudi odigralo. Osobno sam stavio duel: p. george - d. lee 1
e da, i ja mislim da ce on igrati u kakvom god stanju bio jer je ovo vazna utakmica za obje ekipe

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 25 mar 2013, 21:16

nego, zasto nitko walla ne spominje? Zar ne bi on treba rijesit ovu granicu od 17,5? :roll: Morat će povuć, a utakmica mi smrdi na žešći egal.. Čak i probat X na markicu :mrgreen:

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 25 mar 2013, 21:40

bevanda4 je napisao/la:nego, zasto nitko walla ne spominje? Zar ne bi on treba rijesit ovu granicu od 17,5? :roll: Morat će povuć, a utakmica mi smrdi na žešći egal.. Čak i probat X na markicu :mrgreen:
wall bi trebao povuci upravo zbog izostanaka kod Wizardsa, ali ja ga se ne bi usudio igrati zbog obrane Memphisa koja je malo reci perfektna, iako nema Marc Gasola oni imaju odlicnu ekipu koja ce wallu zatvoriti ulaz i jos ako ga tony allen malo uzme pod svoje kod suta gotov je.. da je bilo koja druga ekipa odigrao bi walla over a ovako preskacem, sretno svima koji odigraju

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 25 mar 2013, 21:42

Jedan savjet za ove sto misle igrati jos tenisa veceras, nebo je jako oblacno i mislim da bi svakog trenutka mogla pasti kisa kao u nas u Mostaru cak i jaca :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 mar 2013, 21:45

u kojim nasim kladionicama imaju ti dueli nba igraca? :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 mar 2013, 21:49

Omerbavarac je napisao/la:Almagro - Goffin 1
Njemacka/19 - Ukrajina/19 1
Lugi - Hammarby (+5,5) 1
Brazil/gol 1

Kvota:3,67
Navodno je bila ko neka sigurica, pretpostavljalo se da ce Lugi odrati goste, na kraju su se morali zadovoljiti porazom. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 25 mar 2013, 22:17

bevanda4 je napisao/la:
canca je napisao/la:
da nam nije rano jos

gdje se moze igrati duel??

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 25 mar 2013, 22:20

hattrick, supersport.. vjerojatno germania i psk... Zar vi to nemate u nijednoj?

EDIT: da se ne zbunite.. ne bude cijela ponuda u duelu.. daju 3-4 kombinacije. Nekad se isplati, al uglavnom budu stvarno izjednaceni kosarkasi koje odaberu, tesko je pogodit :) npr. lebron - durant... griffin - wade itd.

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 25 mar 2013, 22:23

nema duel u nijednoj kladi iz BiH, ja odigram cesto kada preko moneybookersa uplatim u neku stranu kladu

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 25 mar 2013, 22:25

Ako ima koji ekspert za ovaj tenis da ga pitam moze li ovaj par Zakopalova K.-Sharapova M. ici preko 17 gemova ostao mi jos samo on pa dok cekam trazim ovako statistiku njihovih meceva ne znam koji me djavo natjera da ovo igram kad sam vidio da ova Sharapova njih sve reda po 2-0 lagano po setovima :D
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.