Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Valencia Club De Futbol
Bojim se da ta sudbina prijeti svim klubovima u Spaniji . Osim Athelticu ,Farci i Mandrilu . A Sta se to desava tamo , regionalna vlada je htjela postati vecinski vlasnik dionica tako sto je 2009 god. ulozila 80 miliona ,no za to vrijeme Bankia je postala vecinski vlasnik . Sada ovi traze povrat tog novca ? Jel to taj novac ili ??
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Regionalna vlada je htjela da preuzme to vlasnistvo,no sud je odlucio da je Bankia vecinski vlasnik.Iz Valencije su najavili tuzbu na tu odluku,a vlada tvrdi da nema govora o "propadanju" kluba.juznjak> je napisao/la:Bojim se da ta sudbina prijeti svim klubovima u Spaniji . Osim Athelticu ,Farci i Mandrilu . A Sta se to desava tamo , regionalna vlada je htjela postati vecinski vlasnik dionica tako sto je 2009 god. ulozila 80 miliona ,no za to vrijeme Bankia je postala vecinski vlasnik . Sada ovi traze povrat tog novca ? Jel to taj novac ili ??
Bas citam da su porucili da Valverde moze komotno potpisati novi ugovor i da klub moze planirati određena pojacanja za narednu sezonu.
Ova godina ce sigurno biti zanimljiva,jer je za 24-05 najavljeni predsjednicki izbori.Glavni protukandidat Llorenteu biti ce Fernando Gomez.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Valenciji prijeti kolaps, uvalili su se u ogromne dugove koje ne mogu izmiriti.Slijedi im prodaja igrača bar onih za koje mogu uzeti neke značajne novce.Mislim da će doživiti sudbinu Deportiva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Rasprodaje igraca vjerovatno ce biti (tipa Ramija,Banege,Tine itd),ali Valencia nikad nece dozivjeti kolaps,uprkos svakakvim najavama.Ako dođe na mjesto predsjednika Fernando Gomez Valencia je prebrodila krizu,covjek u "rukavu" ima spremnog investitora.Saurman je napisao/la:Valenciji prijeti kolaps, uvalili su se u ogromne dugove koje ne mogu izmiriti.Slijedi im prodaja igrača bar onih za koje mogu uzeti neke značajne novce.Mislim da će doživiti sudbinu Deportiva.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bilo ko da dođe na mjesto predsjednika isti mora biti mađioničar da bi riješio tešku situaciju u kojoj se klub nalazi.Slična je situacija i u ostatku lige.Adi_Zepce je napisao/la:Rasprodaje igraca vjerovatno ce biti (tipa Ramija,Banege,Tine itd),ali Valencia nikad nece dozivjeti kolaps,uprkos svakakvim najavama.Ako dođe na mjesto predsjednika Fernando Gomez Valencia je prebrodila krizu,covjek u "rukavu" ima spremnog investitora.Saurman je napisao/la:Valenciji prijeti kolaps, uvalili su se u ogromne dugove koje ne mogu izmiriti.Slijedi im prodaja igrača bar onih za koje mogu uzeti neke značajne novce.Mislim da će doživiti sudbinu Deportiva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pravi covjek sve moze promijeniti,bas poput mađioničara.Npr neka dovede investiciju u klub od 100 miliona eura i neka "ugasi" pozar koji VCF ima s Bankijom,te neka s vremenom nađe kupca za zemljiste gdje se nalazi stara Mestalla i trening centar Paterna.Za to zemljiste Valencia moze dobiti preko 350 miliona eura,a zainteresovanih kupaca je itekako bilo.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Valenciji dosta igra cetvrta pozicija koja vodu u kvalifikacije za LP- Sigurno da novac od LP moze dosta toga ublaziti .
Tino,Banega i Soldado nisu nenadoknadivi igraci . Pogotovo tu mislim na Tinu i Soldada . Dovedete tog Fuega,Aspasa,Iborru i recimo Gamiera za nekih 20 miliona a samo za Soldada mozete uzeti 20-25 mil eura.
Idealno bi bilo da se nadje kupac za to zemljiste na kojem se nalazi Mestalla . S tim novcem mogli bi vratiti dug i zavrsiti gradnju nove Mestalle . To su neki potezi koji ce mozda kostati konkurentnosti Valencie . Ali nije smak svijeta igrati dvije-tri sezone bez LP ili El ,ako to znaci da klub treba da stane na svoje noge .
Tino,Banega i Soldado nisu nenadoknadivi igraci . Pogotovo tu mislim na Tinu i Soldada . Dovedete tog Fuega,Aspasa,Iborru i recimo Gamiera za nekih 20 miliona a samo za Soldada mozete uzeti 20-25 mil eura.
Idealno bi bilo da se nadje kupac za to zemljiste na kojem se nalazi Mestalla . S tim novcem mogli bi vratiti dug i zavrsiti gradnju nove Mestalle . To su neki potezi koji ce mozda kostati konkurentnosti Valencie . Ali nije smak svijeta igrati dvije-tri sezone bez LP ili El ,ako to znaci da klub treba da stane na svoje noge .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Villi istice ugovor sa uefalonom na ljeto..da nam ga je kako namamiti da se vrati 

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Ne zahebaji
. Valencia nije mali klub . Sta ce im uostalom Villa,lik je u godinama,nije ni u nekoj formi ,stagnirao je opasno u zadnje dvije sezone. Pametnija investicija bi bila Gameiro . Adi ,ko vam propusta utakmicu protiv Atletica? Jel igra Soldado? 

Igra Soldado,barem bi trebao,a u tim se vracaju jos Piatti i Ricardo Costa.Za sada je sigurno da propustaju Atletcio Rami i Soso.juznjak> je napisao/la:Ne zahebaji. Valencia nije mali klub . Sta ce im uostalom Villa,lik je u godinama,nije ni u nekoj formi ,stagnirao je opasno u zadnje dvije sezone. Pametnija investicija bi bila Gameiro . Adi ,ko vam propusta utakmicu protiv Atletica? Jel igra Soldado?
Sto se napadaca tice Villa jeste igracina i sve,ali ja bi osobno vise volio vidjeti Aspasa u dresu Valencije

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Villa je i dalje jedan od najboljih napadaca u Spaniji..stagnirao je zbog povrede a bolji je i od Pedra i od Sancheza..njegovo iskustvo bi nam itekako dobro doslo jer on jos uvijek moze rijesit utakmicu jednim potezom...lucidnost i inteligencija su mu uvijek bile najjace oruzje..sto se tice Gameira i Iaga, ja bih obojicu doveo, i prodao Soldada i Jonasa, ili Jonasa i Valdeza, svejedno...
AMUNT VALENCIA!
Ja kad bi recimo prodavao Soldada kao zamjenu za njega bi doveo Javiera Hernandeza.Meksikanac je bolji od Gameira,a bio bi u Primeri paklen napadacamadeus21 je napisao/la:Villa je i dalje jedan od najboljih napadaca u Spaniji..stagnirao je zbog povrede a bolji je i od Pedra i od Sancheza..njegovo iskustvo bi nam itekako dobro doslo jer on jos uvijek moze rijesit utakmicu jednim potezom...lucidnost i inteligencija su mu uvijek bile najjace oruzje..sto se tice Gameira i Iaga, ja bih obojicu doveo, i prodao Soldada i Jonasa, ili Jonasa i Valdeza, svejedno...

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Izgleda da je Chicharito na izlaznim vratima,pa bi bilo fino da ga Valencia dovede.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Gdjes Soldada prodavat bolan ?
Jedino ako je momak izjavio da se zeli iskusati negdje drugo.
Ali pustiti jednog takvog igraca bi bila ludost.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
nije on uopste toliko sjajan kako ga ti dozivljavas...Valdez gine na terenu dok ovaj glumi manekena...i malo se kurchi sto je kapiten i sto ima zacementirano mjesto u prvih 11...al eto, Valdez nije kvalitetom u rangu s njim, kao joker je odlican, dao je dosta bitnih golova...a sto je najbitnije, moglo bi se minimalno 20 miliona uzet za Soldada, i za te pare dovest i Chicharita i Aspasa..ili Gameira i Aspasa, svejedno...bilo koju dvojicu od njih trojice...M4kaveli je napisao/la:Gdjes Soldada prodavat bolan ?
AMUNT VALENCIA!
Valencia odlucila prodati Banegu i Tinu.Nadaju se da ce za njih dobiti oko 25 miliona eura.Zao mi je sto ce Banega otici,ali sam je sebi kriv.Nadam se da ce dovesti Benata iz Betisa i Maxi Moraleza iz Atalante za nekih 15 milona.
Inace,Jonathan Aspas,buraz od Iaga izjavio da bi ovaj mogao u Valenciu ako Šišmiši postignu dogovor s Celtom o visini transfera.
Inace,Jonathan Aspas,buraz od Iaga izjavio da bi ovaj mogao u Valenciu ako Šišmiši postignu dogovor s Celtom o visini transfera.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ma ja..nek debil Parejo ostane...nidje veze...a Maxi MOralez je najobicniji istroseni argentinac od kojeg je bolji i Adnan Zahirovic...Adi_Zepce je napisao/la:Valencia odlucila prodati Banegu i Tinu.Nadaju se da ce za njih dobiti oko 25 miliona eura.Zao mi je sto ce Banega otici,ali sam je sebi kriv.Nadam se da ce dovesti Benata iz Betisa i Maxi Moraleza iz Atalante za nekih 15 milona.
AMUNT VALENCIA!
Sta je sa Valverdeom . Hoce li produziti ? Ja se iskreno nadam da nece zato sto mislim da je za vas najbolje trenersko rijesenje Miroslav Djukic . Znam da se upravo on spominje kao sljedeci trener Valencie,sto bi po meni bilo idealno za Valenciu . Igrao je u Valenciji ,zna klub i i navijace,mlad je strucnjak zeljan dokazivanja. U kratkoj trenerskoj karijeri napravio odlicne uspjehe. Evo vidimo da Valladolid igra najljepsi fudbal uz Malagu i Farcu, Valladolid biljezi odlicne rezultate, a budzet im je i vise nego smijesan,opet uz takav budzet on je skockao takvu ekipu da se za Eberta i jos neke igrace otimaju najbolji klubovi u Spaniji . Valladolid non stop igra otvoreno i napadacki sa brzim krilima. A uravo je Valenciu takva igra krasila pocetkom 2000- tih kada je zarila i palila Evropom . Dovoljno je prisjetiti krilnih igracina tipa Vicentea ,Angula ,Killyia itd. Mislim da bi i Piatti i Feghuli bili ubitacniji da je trener Djukic,pogotovo tu mislim na Pabla koji ne pokazuje ni 20% svog fudbalskog repertoara od kako je u Valenciji -I to najvise zbog pogresnih taktika koje su primjenjivali Pelegrini i sada Valverde.
Mislim da ce biti jedan od najboljih trenera na svijetu. To ce i dokazati u velikom klubu, ima mudrost, rad i osobnost, pravi profesionalac, disciplinovan. Zbog toga mislim da je idealan trener za Valenciu .
Nije djabe predsjednik Valladolida izjavio da ne bi dao Djuku za Mourinja ni da mu plate
.
Nego vidim da Valencia pregovara s Celtom oko Aspasa .
Mislim da ce biti jedan od najboljih trenera na svijetu. To ce i dokazati u velikom klubu, ima mudrost, rad i osobnost, pravi profesionalac, disciplinovan. Zbog toga mislim da je idealan trener za Valenciu .

Nije djabe predsjednik Valladolida izjavio da ne bi dao Djuku za Mourinja ni da mu plate

Nego vidim da Valencia pregovara s Celtom oko Aspasa .
Zele u Valenciji da Valverde ostane,a on se nesto dvoumi jer ga je strah zbog financija.Nije los ni on trener,spasio je Valencia propasti u koju je vodio Flaco.Djukic jest dobar trener i sve,te ce sigurno on biti trener Valencije ako Valverde ne prihvati ugovor koji mu klub nudi.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.