Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
ljudi jest vi culi za narusavanje javnog reda i mira ? xD
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Bas tako...to je sasvim dostaMostaracVelezovac je napisao/la:Netreba topovske udare ili bilo kakve pirotehnike - toga se manite od toga nas samo mogu diskvalificirati.
Treba stajati na nekih 200 metara daljine od hotela i pjevati iz 200 grla jedno sat vremena od 2-3 u jutro. ... A onda drugo poluvrijeme od 4-5.
I to ce biti sasvim dosta.
PS... oprostice Zenicka raja valjda

Ma samo su ih malo uplasili , veceras vasar treba oko hotela napraviti
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Brijac je napisao/la:Dubrava.. Slazem se s tobom 100%.. I sam priznajem da sam pogrijesio u vezi Hrvatske.. Reko sam fino od sada navijam za Hrvatsku kada bude igrala protiv bilo koga osim BiH.. A to sto se tice moje bivse slike Hrvatske, to je najvise radi Hercegovacki Hrvata tzv. Skutori.. Imam vise losi iskustva s njima i to sam prelio na Hrvatsku sto je potpuno pogrijesno.. Ebg ljudi su dinamicni i mijennjaju misljenje.. To i Ciro radi.. Pa evo i ja.. Ebo covjeka koji se cijeli zivot drzi svoji principa.. Moze se bas reci da fudbal gradi mostovo izmedju ljudi..
Ajd, bas mi je drago

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- neko_iz_mase
- Kontakt:
I po mogucnosti u vecer sa utorka na srijedu,obaviti 2-3 anonimna poziva po postavljenoj bombi u hotelu, pa barem nek ne spavajufico45 je napisao/la:
Bas fino....sad 17-11-2009 u ponoc svi ispred ZENICA HOTEL

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Bosnier je napisao/la:Toga se iskreno najvise i bojimdeni_23 je napisao/la:Želi li FIFA spriječiti odlazak BiH u Južnu Afriku?
Nakon utakmice između Portugala i BiH odigrane u Lisabonu nastavlja se priča o želji čelnika FIFA-e da na Svjetskom prvenstvu gleda isključivo reprezentacije sa velikim zvijezdama u svojim sastavima, poput naših protivnika sa Cristianom Ronaldom na čelu.
Portugal je dobro počeo utakmicu, a bolja igra se isplatila nakon 31. minute golom Brune Alvesa. Nakon toga je naša reprezentacija preuzela inicijativu, i do kraja utakmice pogodila dvije prečke, stativu i imala još dvije odlične prilike preko Salihovića i Džeke.
Prema pisanju hrvatskog internet portala --- SPAM ---, Portugal nije izgledao kao ekipa koja pripada elitnom društvu u Južnoj Africi, ali za FIFA-u, Portugal jednostavno mora biti u Južnoj Africi i to zbog svjetskog branda Cristiana Ronalda, koji se smatra jednim od najboljih igrača na kugli zemaljskoj.
Prije nekoliko sedmica predsjednik krovne svjetske fudbalske organizacije, Sepp Blatter "odao" se u jednom medijskom istupu: "Svjetsko nogometno prvenstvo bez najboljih igrača svijeta Lionela Messija i Cristiana Ronalda ne bi imalo smisla, niti bi zapravo bilo zanimljivo". Blatter je rekao, a Argentina i Messi su se nekoliko dana kasnije kvalificirali. Sada se isto očekuje i od Portugala, odnosno Cristiana Ronalda, piše --- SPAM ---.
Nakon ovakvih Blatterovih izjava sudijske odluke od subote postaju shvatljivije. Svirao je Martin Atkinson ono što nikada ne bi u utakmicama engleske Premier Lige, a trojici naših igrača pokazao je žute kartone zbog kojih neće moći nastupiti u revanšu u Zenici. Tome još svakako treba dodati nekoliko prekršaja za Portugalce na samoj ivici 16-terca. Ne treba napominjati kakvi su šuteri Deco, Nani i Simao, iako nisu uspjeli realizovati nijedan od slobodnjaka.
Prvi korak prema raspletu koji je FIFA zacrtala, a to je odlazak Francuske, Portugala, Rusije i Grčke, napravljen je prije žrijeba parova baraža, kada je FIFA na čelu sa Blatterom odredila nosioce kako bi put "velikim" bio što lakši.
Sada je već sasvim jasno da FIFA u Južnoj Africi ne želi gledati BiH, Irsku ili Sloveniju, ekipe bez zvijezda poput Ronalda, Henryja, Arshavina, koji su mamci za medije i sponzore i mašine za pravljenje novca. Nadamo se i vjerujemo da će, uprkos svim podmetanjima, barem Zmajevi uspjeti pomrsiti račune predodređenim za odlazak na Svjetsko prvenstvo.
izvor http://www.bhfanaticos.com
ija ali se iskreno nadam da se to nece desiti i da cemo mi otici na SP
AL NAUCIO SAM JEDNU RECENICU : fucking sua mãe em uma pick
LoL budala cega se necete sjetiti..
...Dobra ideja nedati im spavati cijelu noc i kad dodju sutra sje.b.ani na utakmicu ima da ih sataremo....

- Bez_komentara
- Kontakt:
Je li neko zna da li ce biti ispred BBI-ja prenos al s Marjanom.Znam da je bilo s Marjanom protiv Estonije,a da sada nije bilo.Pa me interesuje,ima li ko informacije hoce li regulisati kombinovani radio i tv prenos?
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
Bitnije ih je sutra (utorak) isprepadati jer se ne igra sutra utakmica.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
respons je napisao/la:LoL budala cega se necete sjetiti..![]()
![]()
![]()
...Dobra ideja nedati im spavati cijelu noc i kad dodju sutra sje.b.ani na utakmicu ima da ih sataremo....

A BLJater sav sretantanzla je napisao/la:Sad će objaviti da ih je dočekalo 5000 huligana s fantomkama,bejzbolkama i pištoljima, da je Nani pretučen te da su u tolikom šoku da ne znaju jesu li sposobni odigrati utakmicu i tu na scenu stupa FIFA i izbacuje nas iz kvalifikacija.CISSE9 je napisao/la:Ma skupilo mozda pedesetak ljudi ,vecinom djece koja su se htjela slikati sa portugalskim igracima a bilo je i nekoliko momaka stariji.Unutra se navijali i nekoliko je momaka uspjelu doci do portugalaca cak su nanija i gurnuli al oni debili iz DGS brzo su reagovali .Nakon sto ih je DGS dopratio do autobusa i smjestio u autobus krenuli su da izadju iz prostora aerodroma i neki su se zaletili na autobus jer je bila samo jedna patrola .I lupali im malo po busu malo ih pljuvali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
MostaracVelezovac je napisao/la:Netreba topovske udare ili bilo kakve pirotehnike - toga se manite od toga nas samo mogu diskvalificirati.
Treba stajati na nekih 200 metara daljine od hotela i pjevati iz 200 grla jedno sat vremena od 2-3 u jutro. ... A onda drugo poluvrijeme od 4-5.
I to ce biti sasvim dosta.
PS... oprostice Zenicka raja valjda
aaa u tebe pauza sat vremena,sta mislis raditi u pauzi??:D
mozda razbijati lazni roleks kako bi nagovorio raju da glasnije pjeva:D al i za to ti ne treba sat vremena jebote zaledit ce se..hocu reci ja sam za pjevanje bez pauze ili eventualno sa nesto kracom pauzom,moram se jebote odmoriti i za srijedu

Sve ovo sto pricate bih bilo odlicno, ali siguran sam da ce biti neko obezbjedjenje oko hotela.
Cak ce mozda i specijalci biti tu
.
Najbolje bih upalilo sto neko rece ono u vezi bombe, jer morali bi hotel evakuisati. Recimo negdje oko 3 sata u jutru, poslije toga nebih zaspali nema sanse!
Cak ce mozda i specijalci biti tu

Najbolje bih upalilo sto neko rece ono u vezi bombe, jer morali bi hotel evakuisati. Recimo negdje oko 3 sata u jutru, poslije toga nebih zaspali nema sanse!
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
CISSE9 je napisao/la:AL NAUCIO SAM JEDNU RECENICU : fucking sua mãe em uma pick

100% sportski i krajnje opušten potpis
trebalo bi jedan ezan ispred hotela oni se boje takvih interpretacija
,svakako smo za njih islamisti
,svakako smo za njih islamisti
nema bolje inspiracije:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ako neko ima na forumu iz Zenice nek kupi novi broj ili ode na govornicu nazove policiju i recite bomba da je postavljena negdje oko 3 sata u ponoc...Hotel ce evakuisati kako je rekao ovaj ispred a oni poslije 100% nece moci zaspati...
Na msn mi se javlja onaj j.e.b.eni Portugalac, dosadan ko' uš, ja ga odmah blokirao. 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Megafone u ruke i ozezi Hajmo Bosno....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.