Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

seha
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la seha » 16 nov 2009, 22:43

ljudi jest vi culi za narusavanje javnog reda i mira ? xD
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 16 nov 2009, 22:44

MostaracVelezovac je napisao/la:Netreba topovske udare ili bilo kakve pirotehnike - toga se manite od toga nas samo mogu diskvalificirati.

Treba stajati na nekih 200 metara daljine od hotela i pjevati iz 200 grla jedno sat vremena od 2-3 u jutro. ... A onda drugo poluvrijeme od 4-5.

I to ce biti sasvim dosta.

PS... oprostice Zenicka raja valjda ;-)
Bas tako...to je sasvim dosta :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 16 nov 2009, 22:45

Ma samo su ih malo uplasili , veceras vasar treba oko hotela napraviti
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 nov 2009, 22:45

Brijac je napisao/la:Dubrava.. Slazem se s tobom 100%.. I sam priznajem da sam pogrijesio u vezi Hrvatske.. Reko sam fino od sada navijam za Hrvatsku kada bude igrala protiv bilo koga osim BiH.. A to sto se tice moje bivse slike Hrvatske, to je najvise radi Hercegovacki Hrvata tzv. Skutori.. Imam vise losi iskustva s njima i to sam prelio na Hrvatsku sto je potpuno pogrijesno.. Ebg ljudi su dinamicni i mijennjaju misljenje.. To i Ciro radi.. Pa evo i ja.. Ebo covjeka koji se cijeli zivot drzi svoji principa.. Moze se bas reci da fudbal gradi mostovo izmedju ljudi..

Ajd, bas mi je drago :)..i vjeruj mi zemljak, treba mislit svojom glavom, jer mediji, bez obzira ciji su, samo mazu i mazu da bi sto vise napalili ljude, i da bi sebi sto vise povecali tirazu;) a i vjeruj mi, i Ciro je premazan svim mastima, zaj.eban je to igrac ;) A ni Hercegovacki Hrvati nisu takvi kakvima ih mediji priakzuju, jer imam dosta prijatelja medu njima...no, promasili smo malo temu, tako da, necemo vise..Lijep pozdrav :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 16 nov 2009, 22:47

fico45 je napisao/la:
Bas fino....sad 17-11-2009 u ponoc svi ispred ZENICA HOTEL
I po mogucnosti u vecer sa utorka na srijedu,obaviti 2-3 anonimna poziva po postavljenoj bombi u hotelu, pa barem nek ne spavaju :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 16 nov 2009, 22:50

Bosnier je napisao/la:
deni_23 je napisao/la:Želi li FIFA spriječiti odlazak BiH u Južnu Afriku?

Nakon utakmice između Portugala i BiH odigrane u Lisabonu nastavlja se priča o želji čelnika FIFA-e da na Svjetskom prvenstvu gleda isključivo reprezentacije sa velikim zvijezdama u svojim sastavima, poput naših protivnika sa Cristianom Ronaldom na čelu.

Portugal je dobro počeo utakmicu, a bolja igra se isplatila nakon 31. minute golom Brune Alvesa. Nakon toga je naša reprezentacija preuzela inicijativu, i do kraja utakmice pogodila dvije prečke, stativu i imala još dvije odlične prilike preko Salihovića i Džeke.

Prema pisanju hrvatskog internet portala --- SPAM ---, Portugal nije izgledao kao ekipa koja pripada elitnom društvu u Južnoj Africi, ali za FIFA-u, Portugal jednostavno mora biti u Južnoj Africi i to zbog svjetskog branda Cristiana Ronalda, koji se smatra jednim od najboljih igrača na kugli zemaljskoj.

Prije nekoliko sedmica predsjednik krovne svjetske fudbalske organizacije, Sepp Blatter "odao" se u jednom medijskom istupu: "Svjetsko nogometno prvenstvo bez najboljih igrača svijeta Lionela Messija i Cristiana Ronalda ne bi imalo smisla, niti bi zapravo bilo zanimljivo". Blatter je rekao, a Argentina i Messi su se nekoliko dana kasnije kvalificirali. Sada se isto očekuje i od Portugala, odnosno Cristiana Ronalda, piše --- SPAM ---.

Nakon ovakvih Blatterovih izjava sudijske odluke od subote postaju shvatljivije. Svirao je Martin Atkinson ono što nikada ne bi u utakmicama engleske Premier Lige, a trojici naših igrača pokazao je žute kartone zbog kojih neće moći nastupiti u revanšu u Zenici. Tome još svakako treba dodati nekoliko prekršaja za Portugalce na samoj ivici 16-terca. Ne treba napominjati kakvi su šuteri Deco, Nani i Simao, iako nisu uspjeli realizovati nijedan od slobodnjaka.

Prvi korak prema raspletu koji je FIFA zacrtala, a to je odlazak Francuske, Portugala, Rusije i Grčke, napravljen je prije žrijeba parova baraža, kada je FIFA na čelu sa Blatterom odredila nosioce kako bi put "velikim" bio što lakši.

Sada je već sasvim jasno da FIFA u Južnoj Africi ne želi gledati BiH, Irsku ili Sloveniju, ekipe bez zvijezda poput Ronalda, Henryja, Arshavina, koji su mamci za medije i sponzore i mašine za pravljenje novca. Nadamo se i vjerujemo da će, uprkos svim podmetanjima, barem Zmajevi uspjeti pomrsiti račune predodređenim za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

izvor http://www.bhfanaticos.com
Toga se iskreno najvise i bojim :(

ija ali se iskreno nadam da se to nece desiti i da cemo mi otici na SP

CISSE9
Kontakt:

Post Postao/la CISSE9 » 16 nov 2009, 22:50

AL NAUCIO SAM JEDNU RECENICU : fucking sua mãe em uma pick

respons
Kontakt:

Post Postao/la respons » 16 nov 2009, 22:53

LoL budala cega se necete sjetiti.. :lol: :lol: :lol: :lol: ...Dobra ideja nedati im spavati cijelu noc i kad dodju sutra sje.b.ani na utakmicu ima da ih sataremo....

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 16 nov 2009, 22:55

Je li neko zna da li ce biti ispred BBI-ja prenos al s Marjanom.Znam da je bilo s Marjanom protiv Estonije,a da sada nije bilo.Pa me interesuje,ima li ko informacije hoce li regulisati kombinovani radio i tv prenos?
Hvala unaprijed.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 nov 2009, 22:55

Bitnije ih je sutra (utorak) isprepadati jer se ne igra sutra utakmica.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 16 nov 2009, 22:55

respons je napisao/la:LoL budala cega se necete sjetiti.. :lol: :lol: :lol: :lol: ...Dobra ideja nedati im spavati cijelu noc i kad dodju sutra sje.b.ani na utakmicu ima da ih sataremo....

;) Bas tako

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 22:56

tanzla je napisao/la:
CISSE9 je napisao/la:Ma skupilo mozda pedesetak ljudi ,vecinom djece koja su se htjela slikati sa portugalskim igracima a bilo je i nekoliko momaka stariji.Unutra se navijali i nekoliko je momaka uspjelu doci do portugalaca cak su nanija i gurnuli al oni debili iz DGS brzo su reagovali .Nakon sto ih je DGS dopratio do autobusa i smjestio u autobus krenuli su da izadju iz prostora aerodroma i neki su se zaletili na autobus jer je bila samo jedna patrola .I lupali im malo po busu malo ih pljuvali :D :D :D :D :D :D
Sad će objaviti da ih je dočekalo 5000 huligana s fantomkama,bejzbolkama i pištoljima, da je Nani pretučen te da su u tolikom šoku da ne znaju jesu li sposobni odigrati utakmicu i tu na scenu stupa FIFA i izbacuje nas iz kvalifikacija. :lol: :lol: :lol: :lol:
A BLJater sav sretan :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 16 nov 2009, 23:01

MostaracVelezovac je napisao/la:Netreba topovske udare ili bilo kakve pirotehnike - toga se manite od toga nas samo mogu diskvalificirati.

Treba stajati na nekih 200 metara daljine od hotela i pjevati iz 200 grla jedno sat vremena od 2-3 u jutro. ... A onda drugo poluvrijeme od 4-5.

I to ce biti sasvim dosta.

PS... oprostice Zenicka raja valjda ;-)

aaa u tebe pauza sat vremena,sta mislis raditi u pauzi??:D
mozda razbijati lazni roleks kako bi nagovorio raju da glasnije pjeva:D al i za to ti ne treba sat vremena jebote zaledit ce se..hocu reci ja sam za pjevanje bez pauze ili eventualno sa nesto kracom pauzom,moram se jebote odmoriti i za srijedu :P

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 16 nov 2009, 23:01

Sve ovo sto pricate bih bilo odlicno, ali siguran sam da ce biti neko obezbjedjenje oko hotela.

Cak ce mozda i specijalci biti tu :mrgreen: .

Najbolje bih upalilo sto neko rece ono u vezi bombe, jer morali bi hotel evakuisati. Recimo negdje oko 3 sata u jutru, poslije toga nebih zaspali nema sanse!
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 nov 2009, 23:02

CISSE9 je napisao/la:AL NAUCIO SAM JEDNU RECENICU : fucking sua mãe em uma pick
:mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 16 nov 2009, 23:04

trebalo bi jedan ezan ispred hotela oni se boje takvih interpretacija
,svakako smo za njih islamisti

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 16 nov 2009, 23:05

nema bolje inspiracije:
[youtube][/youtube]
:mrgreen: 8-)

respons
Kontakt:

Post Postao/la respons » 16 nov 2009, 23:08

Ako neko ima na forumu iz Zenice nek kupi novi broj ili ode na govornicu nazove policiju i recite bomba da je postavljena negdje oko 3 sata u ponoc...Hotel ce evakuisati kako je rekao ovaj ispred a oni poslije 100% nece moci zaspati...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2009, 23:08

Na msn mi se javlja onaj j.e.b.eni Portugalac, dosadan ko' uš, ja ga odmah blokirao. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 nov 2009, 23:10

Megafone u ruke i ozezi Hajmo Bosno.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.