AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Rino je otišao zato što više nije mogao pružati partije ko nekad i noge nisu kao što su to bile. Zamislite koliko je samo udaraca primio u karijeri i koliko km je pretrčao stoga se čudim kako i prije nije napustio Milan. Sramota je da je samo onako malo ljudi došlo jer Rino to poslije 13 godina vjernosti i borbe ne zaslužuje. Samo žao mi je što nisam mogao radi obaveza gledati tekmu. Kako god ostat će upamćen kao najveći gladijator na sredini terena u svoje doba. Noćna mora Cristiana Ronalda i još mnogih. Forza Rino! 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Milan (Primavera ) vs Atalanta (primavera ) 2:1
strijelci Ganz i Petagna , Gabriel odbranio penal .
El Shaarawy : " Dolazak Balotelli a je dobra stvar za mene a ne suprotno , mislim da Mario može biti među tri najbolja igrača na svijetu . Nisam opterećen postizanjem golova , u fudbalu ima i važnijih stvari od toga , bitno je da dobro igram a golovi će doći "
strijelci Ganz i Petagna , Gabriel odbranio penal .
El Shaarawy : " Dolazak Balotelli a je dobra stvar za mene a ne suprotno , mislim da Mario može biti među tri najbolja igrača na svijetu . Nisam opterećen postizanjem golova , u fudbalu ima i važnijih stvari od toga , bitno je da dobro igram a golovi će doći "
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Milan U15's 3-0 victory against Inter U15
Sjajna parada
kako buknuše svi kad odbrani
Ja vjerujem u njega, nema potrebe da dovodimo novog golmana. Sasvim solidan, mislim da moze imati nivo Dide pa čak i više od toga..
[youtube][/youtube]
Asistencija Saponare
[youtube][/youtube]
Sjajna parada
Ja vjerujem u njega, nema potrebe da dovodimo novog golmana. Sasvim solidan, mislim da moze imati nivo Dide pa čak i više od toga..
[youtube][/youtube]
Asistencija Saponare
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Zbog hladnog vremena , u Milanellu se idealno stanje travnjaka održava na ovaj način .

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Milan and Juventus are chasing Lazio’s Brazilian midfielder Hernanes…
La Gazzetta dello Sport claims that the two clubs have offers on the table for the Lazio star, who could be set to leave the club in the summer.
English Premier League is also mooted as a possible destination for the Seleçao star, who impressed alongside Gremio’s Fernando against Italy. Lazio are preparing a contingency plan and slapped a price-tag of €18 million on the midfielder, whose contract expires in 2015.
The Brazilian has been a key figure in their positive campaign, which has seen Lazio fight for a top four finish, reach the Europa League quarter-finals and the Coppa Italia final.
Talks have been continuing for an extension to 2017, but according to GdS, the player is hesitant over staying in the Italy capital.
La Gazzetta dello Sport claims that the two clubs have offers on the table for the Lazio star, who could be set to leave the club in the summer.
English Premier League is also mooted as a possible destination for the Seleçao star, who impressed alongside Gremio’s Fernando against Italy. Lazio are preparing a contingency plan and slapped a price-tag of €18 million on the midfielder, whose contract expires in 2015.
The Brazilian has been a key figure in their positive campaign, which has seen Lazio fight for a top four finish, reach the Europa League quarter-finals and the Coppa Italia final.
Talks have been continuing for an extension to 2017, but according to GdS, the player is hesitant over staying in the Italy capital.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Constant:
''Igrati za Milan, pa to je ostvarenje jednog velikog sna, ovdje su kročile neke od najvećih svjetskih legendi nogometa, snašao sam se jako dobro u Milanu a isto tako u Milanellu, ambient je odličan. Posebno se moram zahvaliti kapitenu Massimu, on je za mene bio jako važan, prvi je došao do mene i upoznao me sa situacijom u klubu, takođe mnogo mi pomaže i na terenu, kad igram s njim osjećam se sigurnijim, znam da moram još puno naučiti ali smatram da sam dostojan ovog tima"
''Igrati za Milan, pa to je ostvarenje jednog velikog sna, ovdje su kročile neke od najvećih svjetskih legendi nogometa, snašao sam se jako dobro u Milanu a isto tako u Milanellu, ambient je odličan. Posebno se moram zahvaliti kapitenu Massimu, on je za mene bio jako važan, prvi je došao do mene i upoznao me sa situacijom u klubu, takođe mnogo mi pomaže i na terenu, kad igram s njim osjećam se sigurnijim, znam da moram još puno naučiti ali smatram da sam dostojan ovog tima"
- IlPrincipe
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
[youtube][/youtube] Fantastična duga lopta Cristante-a kod prvog gola . 
I šmekersko dodavanje za drugi gol . Zaista ogroman potencijal ima ovaj momak .
I šmekersko dodavanje za drugi gol . Zaista ogroman potencijal ima ovaj momak .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Galliani: "Santon? Signing those players is hard to do. For now, we want to go on with Abate and De Sciglio."
sve vise zvuce kao da ce se rijesiti Constanta

sve vise zvuce kao da ce se rijesiti Constanta
- _forzamilan_
- Kontakt:
Riješiti se Konstanta bila bi greška pošto je ove sezone otkrivenje pravo i jedan od najboljih igrača.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Sigurno,mislim da on ima jos dosta toga da pokaze u najdrazem dresu..
- francobaresi
- Kontakt:
Kao prvo , nikad ne treba vjerovati Gallianu kad kaze za nekoga igrača "nemoguce je " i " tesko je " , ostanak Abatea i De Sciglia ne znači da će Constant ići , zašto bi ? Nema razloga za to , to su tri najpouzdanija beka u ekipi i mogu se rotirati .UrbyEmanuelson je napisao/la:Galliani: "Santon? Signing those players is hard to do. For now, we want to go on with Abate and De Sciglio."
sve vise zvuce kao da ce se rijesiti Constanta![]()
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pa toga me i strah, momak mi nenormalno prirastao srcu, extra igrac i stvarno bi bila steta da ga se rijese
nadamo se da nece
nadamo se da nece
ma kakvi bolan rijesiti pa njegov ugovor je otkupljen od genove, poslali smo im Acerbija u zamjenu za njegov deal.... 
bez komentara..

uh braco duga ova pauza vala. nikad docekati da se gleda Milan opet... ajd barem veceras igra italija pa ce se moci malo i ta tekma pratiti da vidimo malo kako igraju nasi momci 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
jašta je nego dugo čekati, da barem igra BiH pa bi nekako prebordili krizu ovako je baš dosadnomilanist je napisao/la:uh braco duga ova pauza vala. nikad docekati da se gleda Milan opet... ajd barem veceras igra italija pa ce se moci malo i ta tekma pratiti da vidimo malo kako igraju nasi momci
nego šta se ono pominje za Vidića ... po meni nepotrebna priča, Vidić od prije nekoliko godina DA - ovaj današnji - NE HVALA
Undici stelle - ACM 1899
- youngredcomps
- Kontakt:
ako dodje morat ce se osisatbaltazar1 je napisao/la:
nego šta se ono pominje za Vidića ... po meni nepotrebna priča, Vidić od prije nekoliko godina DA - ovaj današnji - NE HVALA

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
baltazar1 je napisao/la:jašta je nego dugo čekati, da barem igra BiH pa bi nekako prebordili krizu ovako je baš dosadnomilanist je napisao/la:uh braco duga ova pauza vala. nikad docekati da se gleda Milan opet... ajd barem veceras igra italija pa ce se moci malo i ta tekma pratiti da vidimo malo kako igraju nasi momci
vidio sam to za vidica. ma sta da kazem. da je ovo Milan od prije par sezona rekao bi ne. ali sada bio bi veliko pojacanje za nasu odbranu. nema veze sto je u godinama jednostavno je doktor odbrane sto se tice nasih stopera. mogao bi odigrati koju sezonu na visokom nivou dok se ne bi nasli neki mladji i kvalitetni stoperi za male pare a koji bi izrasli u jedne od najbolji odbrambeni igraca. vjerujem da je galijani to sposoban uraditi i ovaj put. ima njusku za to
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
mislim da bi Vidic bio dobar izbor, jer moze odigrat jos 2-3 sezone na velikom nivou, a sto je najvaznije, mladi igraci bi imali od koga ucit (neki odnos poput T.Silve i Neste)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.