GL
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ja sam za danas odigrao na veci ulog nego inace : Portugal, Holandiju, Italiju i Belgiju ... vidjecemo ...
GL
GL
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
-
džakailibu
- Kontakt:
ahhhhaaaaah
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ovo ne kontam al sam odigrao.
Luksemburg-Finska 1.6 kf na fince
Mislim uzeli su bod spaniji ovi, iako je sjevalo sa svih strana, al
opet ovo je luksemburg.
opet ovo je luksemburg.
idemo turska 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
džakailibu
- Kontakt:
valjda si skontao da je ovo prijateljskaBigBang je napisao/la:Ovo ne kontam al sam odigrao.
opet ovo je luksemburg.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Berdych T.(-4.5)-Querrey S. 2 1.60
Dva odlicna servisera susrest ce se danas u Miamiju. Berdych me na ovom turniru neugodno iznenadio i oba meca je odigrao lose i u oba se provukao a pogotovo jucer kada je Falla sam sebi upropastio dobiveni mec. Querrey je jucer odmarao kako je Raonic zbog bolesti predao prije pocetka meca. Danas ocekujem Querreya na nivou, odmornog i spremnog i mislim da cak moze i uzeti ovaj mec ali sigurnija mi je opcija da ne gubi s 4 gema razlike.
Crna Gora-Engleska X2 1.26
Malo iznad sam pisao nesto o ovome tipu. Crnogorci su dosta jaki na rijecima prije utakmice, pocevsi od trenera do igraca. Zele kao napraviti neku pomutnju prije meca ali im to ne uspjeva. Gerrard je izjavio ”Nitko nije dobio utakmicu rijecima pa tako nece ni oni”. Englezima su danas prijeko potrebni bodovi i dostizanje Crne Gore. Kvalietnija su reprezentacija i ovo provociranje im samo jos vise podize samopouzdanje.
Wales-Hrvatska x2 1.15
Jako tezak dvoboj po meni ocekuje Hrvatsku veceras. Neki predvidjaju laku pobjedi ali je Wales dosta neugodan kuci i ucinit ce sve da pomrsi racune ekipama u grupi. Hrvatska se dosta istrosila protiv Srbije ali su izjavili svi da ce skupiti snage i odigrati na nivou ovu utakmicu koja je jako vazna za njih. Kod Walesa nece biti Allena i Ramseya, a kod Hrvatske Simunica i Kranjcara. Od prve minute bi trebala poceti dva brazilca sa hrvatskim drzavljanstvom Sammir i Eduardo. Mislim da veceras Hrvatska dobija ovu utakmicu jer su kvalitetniji ali ocekujem tezak zadatak i zbog toga sam se pokrio i x-om. I da napomenem da je Bale bio upitan i tek je sinoc odluceno da ce igrati i nije 100% spreman.
Jos cu najvjerovatnije dodati i Belgiju koja jednostavno mora dobiti ovo, kvalitetniji su dosta potrebni su im bodovi i dobili su ih u petak 2:0 u gostima.
Dva odlicna servisera susrest ce se danas u Miamiju. Berdych me na ovom turniru neugodno iznenadio i oba meca je odigrao lose i u oba se provukao a pogotovo jucer kada je Falla sam sebi upropastio dobiveni mec. Querrey je jucer odmarao kako je Raonic zbog bolesti predao prije pocetka meca. Danas ocekujem Querreya na nivou, odmornog i spremnog i mislim da cak moze i uzeti ovaj mec ali sigurnija mi je opcija da ne gubi s 4 gema razlike.
Crna Gora-Engleska X2 1.26
Malo iznad sam pisao nesto o ovome tipu. Crnogorci su dosta jaki na rijecima prije utakmice, pocevsi od trenera do igraca. Zele kao napraviti neku pomutnju prije meca ali im to ne uspjeva. Gerrard je izjavio ”Nitko nije dobio utakmicu rijecima pa tako nece ni oni”. Englezima su danas prijeko potrebni bodovi i dostizanje Crne Gore. Kvalietnija su reprezentacija i ovo provociranje im samo jos vise podize samopouzdanje.
Wales-Hrvatska x2 1.15
Jako tezak dvoboj po meni ocekuje Hrvatsku veceras. Neki predvidjaju laku pobjedi ali je Wales dosta neugodan kuci i ucinit ce sve da pomrsi racune ekipama u grupi. Hrvatska se dosta istrosila protiv Srbije ali su izjavili svi da ce skupiti snage i odigrati na nivou ovu utakmicu koja je jako vazna za njih. Kod Walesa nece biti Allena i Ramseya, a kod Hrvatske Simunica i Kranjcara. Od prve minute bi trebala poceti dva brazilca sa hrvatskim drzavljanstvom Sammir i Eduardo. Mislim da veceras Hrvatska dobija ovu utakmicu jer su kvalitetniji ali ocekujem tezak zadatak i zbog toga sam se pokrio i x-om. I da napomenem da je Bale bio upitan i tek je sinoc odluceno da ce igrati i nije 100% spreman.
Jos cu najvjerovatnije dodati i Belgiju koja jednostavno mora dobiti ovo, kvalitetniji su dosta potrebni su im bodovi i dobili su ih u petak 2:0 u gostima.
Jesam, al hajd nas 11 da se skupi sa foruma da odigramo prijateljsku sa luksemburgomdžakailibu je napisao/la:valjda si skontao da je ovo prijateljskaBigBang je napisao/la:Ovo ne kontam al sam odigrao.
opet ovo je luksemburg.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eto slobodno prepisite..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ma ceska lagano prodje : kakve crne dojavedžakailibu je napisao/la:ne znam ni za kakve dojave ali sam siguran da padam.igrao dvicu i gledao prvo poluvrijeme nemogu se sa loptom sastaviti. pa kakva je to reprezentacija koju armenija izdominira?bevanda4 je napisao/la:nakon dojave onih rođaka sa foruma niko se i ne usudi trpat na čeheTorres_9 je napisao/la:vidim niko ne pise za cesku hvataju zadnji voz za baraz
Haha, torres.. Nisi me shvatio. Netko je prije par dana "dojavio" da će česi razvalit dansku.. Pola foruma je odigralo taj par, a na kraju su izgubili 3-0. Zato sam rekao da se ljudi boje stavit opetTorres_9 je napisao/la:ma ceska lagano prodje : kakve crne dojavedžakailibu je napisao/la:ne znam ni za kakve dojave ali sam siguran da padam.igrao dvicu i gledao prvo poluvrijeme nemogu se sa loptom sastaviti. pa kakva je to reprezentacija koju armenija izdominira?bevanda4 je napisao/la: nakon dojave onih rođaka sa foruma niko se i ne usudi trpat na čehe
U desetom selu živi Antuntun!
Svaka mu dala ko rece ovu Cibonu 
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
ako koga zanima, irska će večeras protiv austrije istrčat bez kapetana i najboljeg igrača Robbiea Keana. Mislim, jasno je da to nema veze sa onim Keanom od prije 7-8 godina.. Al ipak je najzvučnije ime na terenu i onaj koji podiže moral ostaloj desetorici. Malo sam gledao statistiku, ove dvije reprezentacije zadnji put su igrale '95, kad je austrija slavila 3-1 (igrali su 6 puta - 4 pobjede austrije, 1 remi, 1 pobjeda irske.. Gol razlika čak 18-6 za austriju)
Da se vratimo u sadašnjost, trenutno stanje na tablici je:
3. Austrija (4 2 1) 11:2 (gol razlika) 7 bodova
4. Irska (4 2 1) 7:8 (gol razlika) 7 bodova
Promatrajući ove 2 reprezentacije odlučujem se za sljedeće pikove koji će se naći na večerašnjim tiketima:
x2 @1,55
austrija br. golova -1+ + @2,90
Da se vratimo u sadašnjost, trenutno stanje na tablici je:
3. Austrija (4 2 1) 11:2 (gol razlika) 7 bodova
4. Irska (4 2 1) 7:8 (gol razlika) 7 bodova
Promatrajući ove 2 reprezentacije odlučujem se za sljedeće pikove koji će se naći na večerašnjim tiketima:
x2 @1,55
austrija br. golova -1+ + @2,90
sta mislite Palermo -Roma ? ili da izbacim tu opciju iz igre ? nije loša kvota na Romu.
ovakvima bi ja zabranio kladjenjeTara je napisao/la:sta mislite Palermo -Roma ? ili da izbacim tu opciju iz igre ? nije loša kvota na Romu.
stvarno ?
nema potrebe za svađom. Canca je malo burno reagirao, al mislim da ti je izmedu redaka zelio reći da ima puno boljih i izvjesnijih parova od te talijanske gube.. Ako već moraš odigrat, stavi PiK X, da ga yebeš jedno poluvrijeme će ući 
prosao ovaj drugi tiket idemo i glavni, postavio sam jos jedan mozda i on upadnecanca je napisao/la:Ferrer D.-Nishikori K. 1 1.26
Danasnji dan u Miamiju svojim mecom ce otvoriti David Ferrer i Kei Nishikori. Ferrer je jedan jako dobar i pozrtvovan igrac koji trci za svaku lopticu i nikada ne odustaje. Jedini problem je po meni sto je malo u glavi nestabilan kada igra protiv velike cetvorke odnosno Federera, Noleta, Nadala i Murraya. Ako u tim mecevima izgubi prvi set on sebi kao da u glavi kaze sta ti radis ovdje ne mozes im nista i onda pocne glupe greske praviti i tu je kraj mecu. Protiv ostalih igra odlican tenis i jako ga je tesko pobijediti jer je to odlican igrac koji pruza najbolje partije na zemlji a i na hardu je dobar. Ovu sezonu igra odlicno, osvojio je dva turnira u Aucklandu i Buenos Airesu, igrao finale Acapulca, polufinala Dohe i Australian Opena. Ovdje je u prvom kolu bio slobodan, u drugom mu je Tursunov predao prije pocetka meca a u trecem je bio bolji od Fogninia 6-1 7-5.
Njegov protivnik danas biti ce japanski tenisac Kei Nishikori. Nishikori u zadnje vrijeme pruza jako dobre partije sto ga je i dovelo na 15-u poziciju. I on je dobro otvorio sezonu, igrao je polufinale Brisbena, sesnaestinu finala Australian Opena, osvojio je turnir u Memphisu.. Na ovom turniru je kao i Ferrer bio slobodan prvo kolo, zatim je u drugom bio bolji od Hanescua 6-3 6-3, i u trecem od Malissea 6-2 7-5. Gledao sam ga u mecu protiv Malissea i nije on bio toliko dobar koliko je Malisse bio los. Nishikori je pruzio korektnu partiju ali da je Malisse bio na jacem nivou mislim da bi odveo mec bar u treci set.
Ova dva tenisaca do sada su se surela 4 puta i obojica su dobila po dva susreta. Zadnji put susreli su se ove sezone na Australian Openu kada je slavio Ferrer 6-2 6-1 6-4. Nesto tako ocekujem i danas jer po meni Nishikori nema sta traziti u ovom mecu. Ferrer je u odlicnoj formi, ovdje brani cetvrtfinale tako da ocekujem pobjedu. Nishikori ako bude igrao kao protiv Malissea ovdje nece imati sto traziti jer ce Ferrer znati iskoristiti pogreske mladog japanca i odvesti mec u svoju korist.
Tsonga J.W.-Čilić M. 1 1.46
Nama mozda i najzanimljiviji mec odigrat ce Jo Wilfried Tsonga i Marin Cilic. Jo Wilfried Tsonga francuski je tenisac koji se trenutno nalazi na 8 ATP mjestu. Ove godine i nije bas na nivou na kojemu smo ga navikli gledati ali i dalje ostvaruje dobre rezultate. Osvojio je turnir u Marseillu i igrao cetvrtfinala Australian Opena i Indian Wellsa. Na ovom turniru je bio slobodan prvo kolo, u drugom je bio bolji od Troickog 7-6 6-3, a jucer je u trecem pobijedio Nieminena 6-3 6-3. Gledao sam ga u oba meca i pruzio je dvije veoma razlicite partije. U prvom susretu protiv Troickog jako je lose igrao, Troicki je imao i brejk, a u tb-u je Tsonga vodio 5-1 da bi dopustio Troickom da se vrati ali je na kraju uspio nekako uzeti set. U drugom setu je na vrijeme napravio brejk i odrzavao ga do kraja meca. Jucer je pokazao skroz suprotnu igru i jednostavno unistio Nieminena. Igrao je brze i precizne lopte i nije dopustavao Nieminenu da nesto vise uradi i lagano je uzeo mec u svoju korist.
Njegov protivnik danas biti ce nas Marin Cilic. Cilic je tip igraca koji nam redovno uzme zivce igrali ga na kladionici ili ne. Jako je los u glavi i ako pocne grijesiti nece stat. Ima visine ali sevira kao neka cura iz WTA. Najbolji rezultat ove sezone mu je osvajanje turnira u Zagrebu, a na ostatku turnira nije napravio neke znacajne rezultate. Na ovom turniru je u prvom kolu bio slobodan, zatim je docekao Giralda i dobro se namucio dobivsi 6-2 7-6,a u trecem kolu tj sinoc igrao je protiv Isnera i dobio 6-3 7-6. Gledao sam malo taj mec sinoc i od muke sam prebacio. Isner panjina koji asevima uzima nekako gemove a u duzim razmjenama je Cilic skoro svaki put uzimao poene.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela 4 puta i Tsonga vodi u omjer 3-1. Cilic je malo radio na reternu to mu priznajem ali mislim da nece imati nikakve sanse protiv Tsonge. Tsonga je jako atraktivan igrac i bori se za svaku lopticu i trci a ne kao ovaj nas strucnjak. Ako Tsonga bude igrao kao jucer i slao onako jake i precizne loptice sa osnovne linije trebao bi dobiti ovaj mec.
Francuska-Španjolska x2 1.34
Mozda i najzanimljiviju utakmicu ovog kola kvalifikacija odigrat ce reprezentacije Francuske i Spanjolske. Ove dvije repke nalaze se u grupi I zajedno sa Gruzijom, Bjelorusijom i Finskom. Ocekivano, Francuska i Spanjolska zauzimaju prve dvije pozicije, ali svi smo ocekivali da ce Spanjolska biti prva a Francuska druga. Razlog tome ponajvise je jako losa utakmica Spanjolske reprezentacije u petak, kada su na domacem terenu protiv Finske uzeli samo jedan bod. Francuzi se nalaze na prvom mjestu sa 12 bodova, uz 3 pobjede i jedan remi i gol razliku 8:3. Pobijedili su Finsku u gostima s 1:0, na domacem terenu tukli Bjelorusiju i Gruziju obe po 3:1, i igrali nerijeseno u Spanjolskoj 1:1. Spanjolci su na drugom mjestu sa 8 bodova,2 pobjede i 2 nerijesene uz gol razliku 7:2. Sa Francuzima i Fincima su odigrali 1:1, i pobijedili u gostima Bjelorusiju i Gruziju sa 4:0 odnosno 1:0. Spanjolska danas ne bi trebala imati previse problema u svome sastavu jer ce za ovaj mec biti spremni i Xavi i Xabi Alonso. Ocekuje nas jako dobra utakmica i jako je tesko prognozirati pobjednika, a moje misljenje je da svjetski prvaci Spanjolci nece dopustiti da u dvije utakmice uzmu samo jedan bod i tako bi Francuzi pobjegli na razliku od 5 bodova i tesko bi ih stigli i najvjerovatnije bi morali u baraz. Mislim da Spanjolska to nece dopustiti i da ce veceras odigrati kako se od njih i ocekuje i po meni se isplati odigrati x2 na Spanjolce.
Almagro over gemova i Melzer over gemova
Ovdje ocekujem dva jako zanimljiva dvoboja i jako mi je tesko u oba meca prognozirati pobjednika, po meni najrealnije opcije su overi gemova i ocekujem da ce oba meca otici u 3 seta.
-
sijeramadre
- Kontakt:
izrael x2
španija x2
hrvatska x2
chikago hokej 1x
sretno
španija x2
hrvatska x2
chikago hokej 1x
sretno
Ja ti realno govorim, pored ovoliko tenisa i kvalifikacija nalazite te parove i onda kukate kasnije. Bez ikakve ljutnje ja sam mislio samo savjet dati, sretno tiTara je napisao/la:stvarno ?
prodje danska bugarska 1pX 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.