Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imaš li u pdf-u da pošalješ na mail?ceze je napisao/la:Trenutno citam biografiju Steva Jobsa od Waltera Isacsona, tacnije pri kraju sam ( vec je u prodaji iPhone) i mogu samo reci da sam fasciniran zagonetnom licnoscu ovog genija modernog doba
Jos da nije kreten od covjeka.ceze je napisao/la:Trenutno citam biografiju Steva Jobsa od Waltera Isacsona, tacnije pri kraju sam ( vec je u prodaji iPhone) i mogu samo reci da sam fasciniran zagonetnom licnoscu ovog genija modernog doba
+1ŠB_Fidelis je napisao/la:Jos da nije kreten od covjeka.ceze je napisao/la:Trenutno citam biografiju Steva Jobsa od Waltera Isacsona, tacnije pri kraju sam ( vec je u prodaji iPhone) i mogu samo reci da sam fasciniran zagonetnom licnoscu ovog genija modernog doba
Dosao sam do 100 i neke strane , ali nije losa , moze se citati. To mi je bitno.Dex je napisao/la:Lektira je čitljiva, napisan još u stihovima, znam da sam je ja pročito veoma brzo
Meni se dopala, samo me ona pisma smorila
Dijelio sam vase misljenje dok nisam procitao ovu biografiju, vise iz dosade, posudio knjigu.Neutral je napisao/la:+1ŠB_Fidelis je napisao/la:Jos da nije kreten od covjeka.ceze je napisao/la:Trenutno citam biografiju Steva Jobsa od Waltera Isacsona, tacnije pri kraju sam ( vec je u prodaji iPhone) i mogu samo reci da sam fasciniran zagonetnom licnoscu ovog genija modernog doba
So true.
Nemam brate.dijabola je napisao/la:imaš li u pdf-u da pošalješ na mail?ceze je napisao/la:Trenutno citam biografiju Steva Jobsa od Waltera Isacsona, tacnije pri kraju sam ( vec je u prodaji iPhone) i mogu samo reci da sam fasciniran zagonetnom licnoscu ovog genija modernog doba
Slucajno udjem na jedan sajt i vidim da je jedna od najprodavanijih ,kako u svetu ,tako i ovde .Dex je napisao/la:Sad i mene navuče, iako je ne nađem u PDF-u će je pročitat, i to na engleskom ako treba