Madafaka je napisao/la:Ko ih ebe. Nek se zale vodovodu.
najaci post danas

Vodovod vodovod to je prava stvar ko ne voli vodovod nije normalan hejjjjjjj

NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Madafaka je napisao/la:Ko ih ebe. Nek se zale vodovodu.
harishp je napisao/la:Na stadionu ni prskalica ne smije biti.seha je napisao/la:nije to tolko bezazleno kad znamo kakve uticaje imaju... kaznel nas pobicu vas sve xD
Ove ostale rovovske borbe itekako dozvoljene![]()
Dok im srijeda dodje nece im ni biti do tekme.
Jedva ce cekati da idu kuci.
pa to se desava vec sedam dana....pa cak je i hrvatima vise dosadilo da im dnevnik pocinje i zavrsava sa nasim zmajevima.....damirfile je napisao/la:Sad gledam vijesti na NOVOJ i utakmica sa Portugalom se nasla u udarnoj spici.Nasoj utakmici je posveceno nekoliko minuta bile su izjave par igraca i cire.... a voditelj je nazvao utakmicom stoljeca koju ce pratiti cijela evropa.Svaka cast
harishp je napisao/la:Na stadionu ni prskalica ne smije biti.seha je napisao/la:nije to tolko bezazleno kad znamo kakve uticaje imaju... kaznel nas pobicu vas sve xD
Nista pretjerano nam ne treba..ali malu buke noc prije utakmice je OKcalcio je napisao/la:harishp je napisao/la:Na stadionu ni prskalica ne smije biti.seha je napisao/la:nije to tolko bezazleno kad znamo kakve uticaje imaju... kaznel nas pobicu vas sve xD
Samo cete napraviti kontraefekat, kad dodje srijeda 20:45 ima da grizu kao nikad prije. Ta nisu to levati koje je Quiroz pokupio sa Lisabonske ulice nego profesionalci koji igraju po velikim klubovima, u kojim ne mozes igrati ako nisi celicne psihe.
Al´eto to je samo moje misljenje.....
Sta ste vi sihre bacali. hehehenukleusmember je napisao/la:kao prvo,zelio bih da porucim svim internet hooliganima"ZAGRIJTE SE PI....CE",bilo je bukvalno 15 momaka
koji su docekali one firgose na Butmiru,ostalo sve balavurdija koja su cekala ne autograme,poslije smo ih uspjeli premuntati da im barem zvizde,rezultat utjerivanja straha u kosti cergi je bio:Nani je dobio pljucu sa 5 cm
direktno usta,Alves takodje,jos par igraca je bilo ispljuvano ali tim hrakama nisam nazocio stoga ne znam ko su,
moja mala ekipa je napravila 9 bombica u kojoj su bili:nokti,dlake,paradajz,sve to u najlonskoj cari naravno.
Svaka od tih bombica je zavsila na njihovim prozorima,kao podsjetnik do Zenice.Priredili smo im neki mini
Alzir,svi su zalegli u Autobusu,pravo su se prepali i iznenadili.Muriju moram pohvaliti bili su extra
flexsibilni, mogli smo ih mensecini i namarati no to bi mozda bilo i previse.A FGR-ovci zasluzuju svaki prezir,
najlakse je drzati ruku u gacama i cekati da se nesto desi
Ja se samo bojim da nas sudija ne sjebe, a 50% su sanse da hoce.zehha je napisao/la:Raja samo bez gluposti, da ne naškodimo reprezentaciji.Igrajmo i navijajmo da odemo u JAR.Pošto su skontali da ih možemo nakantat hvatat će se i za najmanju sitnicu.Sjetite se samo rukometne utakmice baraža protiv Mađarske i onog scenarija kada nismo otisli na prvenstvo, lafo zbog navijaca.Zato molim vas da ne napravimo ni najmanju glupost, jer tu smo zbog toga da se plasiramo na svjetsko a ne da lijecomo frustracije. Shvatite da fifa ceka i najmanju glupost "po njihovim kriterijima" da bi nas udaljili od JAR-e.Smirimo strasti i otiđimo na svjetsko a onda mozemo tefericiti
a mi smo poznati po tome sto rijetko kad pretjeramofico45 je napisao/la:Nista pretjerano nam ne treba..ali malu buke noc prije utakmice je OKcalcio je napisao/la:
Samo cete napraviti kontraefekat, kad dodje srijeda 20:45 ima da grizu kao nikad prije. Ta nisu to levati koje je Quiroz pokupio sa Lisabonske ulice nego profesionalci koji igraju po velikim klubovima, u kojim ne mozes igrati ako nisi celicne psihe.
Al´eto to je samo moje misljenje.....
Rosetti je sudija, najbolji na Svijetu. Covjek sigurno nece rizikovat svoje dobro ime i respekt za portugalske cigane, nista se ne moramo bojat sto se tice sudije. Vole nas talijani.blues je napisao/la:Ja se samo bojim da nas sudija ne sjebe, a 50% su sanse da hoce.zehha je napisao/la:Raja samo bez gluposti, da ne naškodimo reprezentaciji.Igrajmo i navijajmo da odemo u JAR.Pošto su skontali da ih možemo nakantat hvatat će se i za najmanju sitnicu.Sjetite se samo rukometne utakmice baraža protiv Mađarske i onog scenarija kada nismo otisli na prvenstvo, lafo zbog navijaca.Zato molim vas da ne napravimo ni najmanju glupost, jer tu smo zbog toga da se plasiramo na svjetsko a ne da lijecomo frustracije. Shvatite da fifa ceka i najmanju glupost "po njihovim kriterijima" da bi nas udaljili od JAR-e.Smirimo strasti i otiđimo na svjetsko a onda mozemo tefericiti
Bossna to je fakat, sjetimo se utakmice na Marakani.Nisu isti aršini za nas i za "ostale" velika je lova u pitanjubossna je napisao/la:Fudbalska reprezentacija Portugala od večeras se nalazi u Bosni i Hercegovini. Portugalci su prije sat i pol vremena sletili na sarajevski aerodrom odakle su se zaputili u Zenicu, gdje će boraviti u istoimenom hotelu. Prema posljednjim informacijama na sarajevskom aerodromu goste iz Portugala dočekalo je nekoliko desetaka domaćih navijača koji su kako prenose portugalski mediji izrazito neprijateljski dočekali izabranike Carlosa Queiroza.
Portugalski fudbalski savez sutra će u sjedište FIFA-e uputiti pisanu protestnu notu u kojoj će kako kažu osim neprijateljskog dočeka navijača osvrnuti se i na, prema njima, pretjerano rigoroznu kontrolu Granične policije Bosne i Hercegovine koja je kako saznajemo vrlo detaljno prekontrolisala sve putnike iz Portugala.
**** portal saznaje da je i u Zenici portugalsku reprezentaciju dočekala nekolicina mlađih bh. navijača te im također uputila verbalne prijetnje.
ljudi oni ako budu maltretirani u hotelu oni ce se vratit za portugal a mi cemo igrati sami utakmicu jer fifa ce im dat prolaz sa razlogom da nisu imali uslove boravit u zenici sad vi nastavite i pravite belaja sa rogatima se nije bost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.