Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
- Iker Casillas putuje u Pariz da dadne podršku svojim reprezentativnim kolegama uoči veoma važne utakmice sa Francuskom.
- Castilla savladala Cordobu 4-0, strijelci Morata (2) i Jese (2). Napokon sjajna igra naših omladinaca. Mali Lucas mi je fantastičan, kakvu tehniku ima, auuu.
- Castilla savladala Cordobu 4-0, strijelci Morata (2) i Jese (2). Napokon sjajna igra naših omladinaca. Mali Lucas mi je fantastičan, kakvu tehniku ima, auuu.
- Cautinho
- Kontakt:
Sta se ima sta uvlaciti,covjek kaze kako jest.Da ovaj Higuain igra svaku utakmicu sa Messijem,30 + golova u sezoni bi bio maciji kasalj za njega.Sad vam nevalja ni vas kad kaze da je istina ono sto se vama nesvidja.
Keep walking.
- anonymousHD
- Kontakt:
- 'AS' je danas objavio kako će ''kraljevski klub'' na ljeto najprije krenuti u lov na napadača Manchester Cityja Sergija Kuna Agüera. Neuverljive i nekonstantne igre Karima Benzeme i Gonzala Higuaina nagnale su klupske čelnike da kao prioritet postave pojačavanje napada. AS tvrdi da je najveća želja Realova vodstva bio Radamel Falcao, ali u klubu ne žele ulaziti u sukob s gradskim rivalom Atletico Madridom u kojem igra Kolumbijac.
- Pique izjavio da bi u Barceloni volio da vidi Pepea, Ramosa, Varanea i Casillasa.
- 'The Sun' piše kako će se Jose Mourinho večeras pojaviti na Stamford Bridgeu, kao gost na prijateljskoj utakmici Brazil - Rusija, navodno FA Brazil ga je pozvala na utakmicu.
- Mario Gotze: "Ja sam njemački Messi? Ne, ja želim biti njemački Cristiano Ronaldo"
Iskreno, ja bi volio ovog malog volio vidit u Realu, više nego ijednog drugog igrača. Sjajan mi je, a biće još bolji.
- Pique izjavio da bi u Barceloni volio da vidi Pepea, Ramosa, Varanea i Casillasa.
- 'The Sun' piše kako će se Jose Mourinho večeras pojaviti na Stamford Bridgeu, kao gost na prijateljskoj utakmici Brazil - Rusija, navodno FA Brazil ga je pozvala na utakmicu.
- Mario Gotze: "Ja sam njemački Messi? Ne, ja želim biti njemački Cristiano Ronaldo"
Iskreno, ja bi volio ovog malog volio vidit u Realu, više nego ijednog drugog igrača. Sjajan mi je, a biće još bolji.
Pa igra u reprezentaciji svaku utakmicu s messijem pa su pichkin dim i jedan i drugi. nekad bljesnu i to je to.Cautinho je napisao/la:Sta se ima sta uvlaciti,covjek kaze kako jest.Da ovaj Higuain igra svaku utakmicu sa Messijem,30 + golova u sezoni bi bio maciji kasalj za njega.Sad vam nevalja ni vas kad kaze da je istina ono sto se vama nesvidja.
naprijed rejal
Nadam se da se vraca sljedece sezone

MARCELO je napisao/la:
Sad možeš misliti koja je to zavala igrati gore na 5 milja nadmorske visine, kad jedan vrhunski profi sportista mora na respirator da dođe sebi
- RealMoudrid
- Kontakt:
Pa Di Maria pada u nesvijest na 500 metara nadmorske visine, kamoli gore iznad oblaka. On je u 60. minuti mrtav.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Kad je izlazio van terena pred kraj utakmice imao sam osjecaj da je prosijak i kakva bjeda a ne fudbaler.
Ybga ocito im je zahebano igrati po brdima i planinama.Treba ih celicit' po Baricama i tako tim brdima.
Ybga ocito im je zahebano igrati po brdima i planinama.Treba ih celicit' po Baricama i tako tim brdima.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
27.07.2013 u Geteborgu prijateljska tekma izmedju Madrida i PSG-a u okviru priprema za novu sezonu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Najvisi vrh u BiH, Maglic sa 2386, dok nv Bolivije (La Paz) 3600 m 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Bilo bi zanimljivo vidjeti SP u Boliviji
.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- RealMoudrid
- Kontakt:
U subotu 6. aprila prije utakmice protiv Levantea navijačke grupe (Pene) Real Madrida (njih desetak) prije utakmice će poslati podršku treneru Mourinhu pjesmom i transparentima, čime od njega žele zatražiti ostanak u Realu i naredne sezone.
Navodno su ga već kontaktirali Abramovich i Moratti, a on je sve pregovore negirao kazavši kako ga ne zanimaju špekulacije i da je pravi profesionalac koji je posvećen samo Real Madridu.
Kralj nastavlja

Navodno su ga već kontaktirali Abramovich i Moratti, a on je sve pregovore negirao kazavši kako ga ne zanimaju špekulacije i da je pravi profesionalac koji je posvećen samo Real Madridu.
Kralj nastavlja

2012/2013
- RealMoudrid
- Kontakt:

2012/2013

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja mislim da čelnici reala nisu toliko retardirani da rade trampu murinja za rafu.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.