haj kad zavrsis s tom djevojkom javi na ppazTer je napisao/la:zbog određenih stvari nisam bio u stanju da pogledam nekoliko zadnjih utakmica, ali sam kao po kazni uspio gledat onu protiv dallasa. iznervirao sam se strašno, ona jedna situacija kad dallas hvata tri ili četiri ofanzivna skoka, kad nisam zaplakao od muke.
usput da se pohvalim malo sa poklonom od djevojke![]()
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Boston Celtics
auuu, pa kakva je to djevojka, zeni to odma, ja bi zaplakao od srece da meni neka cura tako kupi dres KeltaazTer je napisao/la:zbog određenih stvari nisam bio u stanju da pogledam nekoliko zadnjih utakmica, ali sam kao po kazni uspio gledat onu protiv dallasa. iznervirao sam se strašno, ona jedna situacija kad dallas hvata tri ili četiri ofanzivna skoka, kad nisam zaplakao od muke.
usput da se pohvalim malo sa poklonom od djevojke![]()
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
KG je out dvije sedmice, znači 7 ili 8 mjesto na kraju i valjda odmoran KG za PO

Time to unleash The ShavlikKevin Garnett has inflammation in his left ankle and is estimated to miss two weeks to rest, Danny Ainge said.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I nije lose za sad, s obzirom da nam nema pola tima. Ovaj Crawford se vec sada dokazao kao bolji igrac od Terrya tj. pouzdaniji da ce pogoditi tricu kada je sam...itd
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Aha, na prvom pokušaju fuli komplet TD Garden, crno mi pred očima bilo...asunsao je napisao/la:I nije lose za sad, s obzirom da nam nema pola tima. Ovaj Crawford se vec sada dokazao kao bolji igrac od Terrya tj. pouzdaniji da ce pogoditi tricu kada je sam...itd
YNWA
Paraglajder je napisao/la:Aha, na prvom pokušaju fuli komplet TD Garden, crno mi pred očima bilo...asunsao je napisao/la:I nije lose za sad, s obzirom da nam nema pola tima. Ovaj Crawford se vec sada dokazao kao bolji igrac od Terrya tj. pouzdaniji da ce pogoditi tricu kada je sam...itd
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Ma gubimo mi ovo čim se ovaj mali indijanac nafurao da nikome loptu ne da, sad pogađa ali poslije... Bez lude noći Pirsa nemamo šta tražiti, jasno je k'o dan.
p.s. Očekujem da Šavlik Rendolf prelomi utakmicu.
p.s. Očekujem da Šavlik Rendolf prelomi utakmicu.
YNWA
I ja to ocekujem samo ne znam na ciju stranu ce je prelomitParaglajder je napisao/la: p.s. Očekujem da Šavlik Rendolf prelomi utakmicu.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Covjek sam kao duh ne moze da pogodi tricu i sada umjesto da bude neriijeseno sad ce biti +5 za NY, sve zbog levata koji od kako je dosao ne moze da pogodi otvoren sut, a trebao bi da bude 6. igrac 
Nase odbrane nema nikako, ljudi daju koseve kako hoce.
Nase odbrane nema nikako, ljudi daju koseve kako hoce.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Tako je tudumi, popušite seriju, i Doc mi počinje ići na živce, on i njegov yebeni "pace" i tranzicija, legenda franšize šesta napadačka opcija u rosteru izmasakriranim povredama. Super taktika kao i protiv Majamija i Dallasa, bravo, samo tako nastavite. 
YNWA
Odbrana - odron, ziceri - odron, napadacka rjesenja - odron, skokovi - odron. Nije to samo ovu utakmicu ovako vec duzi period. Mislio sam da mozemo proci 1. krug u plejofu, ali sada vidim da nemamo teoretske sanse
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Što se mene tiče ne moramo ni učestvovati u playoffu, kako smo nastavili Milvoki će nas prestići. Ovo šta gledam u zadnjih desetak utakmica je sramota u pravom smislu te riječi.asunsao je napisao/la:Odbrana - odron, ziceri - odron, napadacka rjesenja - odron, skokovi - odron. Nije to samo ovu utakmicu ovako vec duzi period. Mislio sam da mozemo proci 1. krug u plejofu, ali sada vidim da nemamo teoretske sanse
YNWA
Kada se sjetim price da smo bolji bez Ronda i da ga treba trejdat.....
Bolji smo par utakmica, ali na duzi period sam ocekivao da se desi nesto ovako. Kad smo ikad ja i Paraglajder rekli da cemo pred plejof nahebat bez Ronda.
Bolji smo par utakmica, ali na duzi period sam ocekivao da se desi nesto ovako. Kad smo ikad ja i Paraglajder rekli da cemo pred plejof nahebat bez Ronda.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Ma vjerovatno je za tu priču bila zaslužna pobjeda nad Heatom tu noć kad je objavljeno da je sezona za Ronda gotova. I najvećem laiku bi trebalo biti jasno da mi ne ličimo na ekipu bez Ronda koji je motor ekipe, također je jasno da KG i Pierce više jednostavno ne mogu nositi teret. Ova ekipa ne može igrati košarku na puno posjeda lopte odnosno run&gun, mogli smo do prije mjesec dana ali očekivano umor čini svoje, gube se konci u igri, odbrana ne postoji itd. itd. Čudi me stvarno kako nismo pametno odradili ovaj period i pokušali uhvatiti to 5-6 mjesto(a mogli smo realno) i napraviti taj neki zadnji pohod u eri KG-a i Piercea. Ovako će nas Indiana isprašiti, krenućemo u divlji rebuilding sa Rondom, Greenom, Bradleyem i rovitim Sullingerom, takođe je upitno da li će Rondo ikada biti onaj stari. Uglavnom nema nikakvog razloga za optimizam. Ali sve se potajno nadam da Doc odmara ekipu i da se predao od višeg mjesta u playoffu... Valjda izađe na dobro, šta drugo reći. 
YNWA
I ja se nesto nadam da je tako, ali realno bit ce da nas pocinju stizat ocekivani problemi sa starenjem Piercea i Garnetta i jos kada Ronda nema tesko je zaista u nekom realnom nacinu razmisljanja reci da je ovo sve taktika, da se odmaraju...itd, iako ova optimisticna strana mene tako razmislja. 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Divim se Docu kako može trpiti ovog indijanca Crawforda, stvarno mu se divim, prvo puca preko 2 igrača tricu a Pierce koji je sam k'o duh, otpadoše mu ruke gestikulirajući mu da doda, al' jok mališa ga ignoriše k'o da je Dženan Rahimić... Onda ovaj faul u napadu, pa gdje si krenuo idiote u trećoj sekundi napada se zabijaš u igrača k'o kamikaza, fuj! 
i naravno mali bogalj je najviše minuta na parketu proveo, ne izlazi dečko.
i naravno mali bogalj je najviše minuta na parketu proveo, ne izlazi dečko.
YNWA
Ajd ako nista ovaj Williams je sasvim solidan igrac, ne forsira nista, solidnu odbranu igra. Bolji od vecine nasih bekovskih igraca a dobija tako malo minuta.
Sve u svemu ovo je jako tuzno za gledat nama koji navijamo za Boston.
Sve u svemu ovo je jako tuzno za gledat nama koji navijamo za Boston.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Ajd sto ovaj Crawford ovoliko suta i nikog u ekipi ne postuje, zamislja da je u Wizardsima jos valjda, ali sto Doc sve to mirno gleda i nista ni da mu kaze ni da ga izbaci, e to me nervira.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.