Kad je dolazio u Liverpool bio mu je on agent, sad ne znam je li jos uvijek. Vjerovatno jeste.Saurman je napisao/la:Liverpool desperate to keep Suarez... but Bayern could hold the trump card with Guardiola's own BROTHER working as the star's agent.
Jel' uistinu Suarezov agent brat od Guardiole. ?
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

"I have heard in Mexico that there is a type of interest from Liverpool but I have to let things happen."

Nicollin told the French media: "Bedimo and Belhanda can leave. I am waiting for different offers."
Da hoće mene Liverpool mene zaposliti za skauta.

Brandan me hvali u medijima: "It's just the balance and it depends on the opponent. But Jordan has been excellent, he's a good player, he's improving tactically all the time and I know if I need to call on him he will be ready."
Ja o njemu nemam reši ništa pozitivno, džaba mi se ulizuje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
to se uvijek provlaci u medijima, svakog prelaznog roka, cini mise da je proslog januara bila prica da ce ga dovesti u barcu, pa i ovog ljeta je bilo takvih prica. Mislim da od toga nema nista, ovo ljeto ce ostati a sljedece sezone samo ako zavrsimo u top4nummaLFCŽ je napisao/la:Kad je dolazio u Liverpool bio mu je on agent, sad ne znam je li jos uvijek. Vjerovatno jeste.Saurman je napisao/la:Liverpool desperate to keep Suarez... but Bayern could hold the trump card with Guardiola's own BROTHER working as the star's agent.
Jel' uistinu Suarezov agent brat od Guardiole. ?
belhanda je strasan playmaker, voli driblinge, a zna i zabit go a bgm i asistirat i ja bi ga volio vidjeti u Liverpoolu
ovog beduma bas i neznam najbolje, osim da je lijevi bek, i nije bas mlad ali ako je dobar igrac onda je uvijek dobrodosao
jos neke glasine
odrzani neformalni razgovori sa Alonsovim agentom
Bayern zeli Suareza za 40mil
Yoann Cabaye bi mogao doci za 16mil
Jordy Clasie iz Feyenorda je na Rodgersovom radaru
SAMO GLASINE
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
zahvali se Jordane,zahvali... Nije te prod'o u Januaru...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Gerrard asistent večeras, a Agger strijelac 

Suarez napravio novi belaj.
- Red Assassin
- Kontakt:
Sreca bila pa nije sudija vidio Suleta bila guzva kod kornera. Sigurno ce ga kazniti za ovo poslije.
Sto se tice pojacanja vidim da ste vec poceli mastati kao i svake godine. Po meni bi bilo najpametnije da vratimo Alonsa u vezni red ako je to ikako moguce, a sto se tice najboljih igraca koji bi se uklopili u Rodgersovu tika-taka taktiku Ever Banega je idealan a i povezivan je zadnjih godina sa nama. Covjek po meni covjek sam drzi vezni red Valensije vec godinama i kad god su nest postigli islo je preko njega. Svakako da i Eriksen mislim da je dobar za svoje godine. Sigurno ce nas napustiti Lucas, Hendo ili Shelvy ako bude pojacanja u vezni red.
Povezuju nas nest sa Ben Arfom, ja sam ga spominjao prosli prelazni rok da bih ga volio vidjeti kod nas jer znam da je rijec o jednom velikom majstoru samo ga malo disciplina i povrede zezaju.
Sto se tice pojacanja vidim da ste vec poceli mastati kao i svake godine. Po meni bi bilo najpametnije da vratimo Alonsa u vezni red ako je to ikako moguce, a sto se tice najboljih igraca koji bi se uklopili u Rodgersovu tika-taka taktiku Ever Banega je idealan a i povezivan je zadnjih godina sa nama. Covjek po meni covjek sam drzi vezni red Valensije vec godinama i kad god su nest postigli islo je preko njega. Svakako da i Eriksen mislim da je dobar za svoje godine. Sigurno ce nas napustiti Lucas, Hendo ili Shelvy ako bude pojacanja u vezni red.
Povezuju nas nest sa Ben Arfom, ja sam ga spominjao prosli prelazni rok da bih ga volio vidjeti kod nas jer znam da je rijec o jednom velikom majstoru samo ga malo disciplina i povrede zezaju.
- youngredcomps
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
nisam siguran da bi bio pravi potez vratiti alonsa,istina da je i sa 40 bolji od ovih nasih na poziciji zadnjeg veznog.Cabaye bi bio idealan za nas.Nesto mi nije jasno sad kad je sezona izgubljena zasto nema rahema,susa.Al ako nista rahem,suso,teixeira od ove trojice mora bar jedan postat WC.
nisam siguran da bi bio pravi potez vratiti alonsa,istina da je i sa 40 bolji od ovih nasih na poziciji zadnjeg veznog.Cabaye bi bio idealan za nas.Nesto mi nije jasno sad kad je sezona izgubljena zasto nema rahema,susa.Al ako nista rahem,suso,teixeira od ove trojice mora bar jedan postat WC.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
sreca pa nije u engleskoj... valjda nije i ovaj crnacHenderson je napisao/la:
Suarez napravio novi belaj.

You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sada navodno Rodgers planira da tim pojača Sinclairom te Kevin de Bruyneom.
http://news-liverpoolfc.com/news/lfc-tr ... -wish-list" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam koliko je pouzdano ovo.
http://news-liverpoolfc.com/news/lfc-tr ... -wish-list" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam koliko je pouzdano ovo.
Ako dovede Sinclair-a i ja se pridružujem Hendersonu u kritikovanju Brendana 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne zajebavaj, dobar je to igrač samo što u Cityu propada. 

Ajde Sule obraduj nas
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 21415.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 21415.html" onclick="window.open(this.href);return false;
@EBSCO
Engleska je sirok pojam
Nema sanse da on u Liverpool dodje, krajnje je nerealno to ocekivati.
Engleska je sirok pojam

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Pa dobro sigurno ga nije nagovarao da pređe u United ili ChelseanummaLFCŽ je napisao/la:@EBSCO
Engleska je sirok pojam

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Teško je očekivati da ćemo njega dovesti, neće ga Napolitanci pustiti ispod 30, 40 milkica.
Kaže Totti da bi kapiten njegovog idealnog tima bio Steven Gerard.
caparapa 
http://25.media.tumblr.com/acb6b26189ad ... o1_500.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

http://25.media.tumblr.com/acb6b26189ad ... o1_500.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
<-
Šteta što nam ovog momka klepi Anži mogli smo dobiti odličnog stopera.
Šteta što nam ovog momka klepi Anži mogli smo dobiti odličnog stopera.

Nema love za CavanijaEBSCO je napisao/la:Ajde Sule obraduj nas![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.